Καλησπέρα-Μέλλουσα ιδιοκτήτρια westie!!

kallia k.

Active Member
18 Ιανουαρίου 2011
26
0
Καλησπέρα και απο εμένα!
Λέγομαι Κάλλια, είμαι 28 και θέλω όσο τίποτα, εδώ και πολλά χρόνια, ένα westie...
Λόγω του ότι ήμουν φοιτήτρια και συνεπώς είχα περιορισμένα χρήματα, αλλά και τα μυαλά μου πάνω απο το κεφάλι μου, δεν το τολμούσα τόσα χρόνια...
Τώρα όμως, που μεγαλώσαμε και τέλος οι εκδρομές, και επειδή ελπίζω στο αγαπητό ελληνικό κράτος να με πληρώσει κάποια στιγμή για το διδακτορικό μου-αν δε χρεοκωπήσει πρώτα :mad:- το έχω πάρει απόφαση!
Εχω ήδη επικοινωνήσει με την εκτροφέα στη Χίο, έχω διαβάσει τις άπειρες πληροφορίες, και τώρα πια περιμένω... Ελπίζω η αναμονή να μην είναι μεγάλη, γιατί όσο πιο πολύ τα ψάχνω και διαβάζω, τόσο πιο πολύ ανυπομονώ!! Νομίζω οτι έχω αρχίσει να τρελλαίνομαι-κι η καημένη η μητέρα μου ήλπιζε ότι θα μ έπιανε κάτι αντίστοιχο για παιδί, μπας και δει κανένα εγγόνι, αλλά που τέτοια τύχη!!! :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ!! Όλο και περισσότεροι γυρνάμε την πλάτη μας στα petshops για αγορά σκύλου, κάτι παει να γίνει!!! Πότε θα γεννηθεί ο/η westie σου; ;)

kallia k.

Active Member
18 Ιανουαρίου 2011
26
0
Ευχαριστώ πολυ!!!
Μου είπε η εκτροφέας οτι θα ξέρει αν είναι έγκυος η σκυλίτσα κατά το Πάσχα, άρα φαντάζομαι τέλη Μαϊου... Το θέμα είναι να αρχίσουν να μου πληρώνουν την υποτροφία μου μεχρι τότε, γιατί έχει ήδη καθυστερήσει κανένα χρόνο!!! Μακάρι να το προλάβω!! Και κοριτσάκι θα ήθελα, λόγω μικρότερου μεγέθους, μιας και μένω μακριά απο τους γονείς μου και χρησιμοποιώ αεροπλάνο 2-3 φορές το χρόνο...
Όσο για το θέμα του pet shop, όπως είπα έκανα την έρευνα μου-και στο κάτω-κάτω περιμένω τόσο καιρό, οπότε δε θα ρισκάρω με τίποτα την υγεία της μικρής για 300-400 ευρώ. Καλύτερα να μην πάρω καθόλου, αν δεν έχω λίγα χρήματα παραπάνω...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
kallia k. μπράβο σου!!!
έκανες όλα τα βήματα όσο πιο σωστά γίνεται για έναν πρωτάρη, άρα όλα θα πάνε καλά :)

Είδα τα σκυλιά της εκτροφέα σου στην έκθεση εχθές και ήταν πολύ όμορφα (δεν ξέρω απο westie αλλα σε σχέση με άλλα που έχω δει απο κοντά...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ)

Με το καλό να αποκτήσεις το νέο μέλος! Περιμένουμε φωτογραφίες :):)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μπράβο σου Κάλλια και καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Με το καλό, να έχεις στα χέρια σου, το αντικείμενο του πόθου σου και μακάρι να είσαι σε όλα στην ζωή σου, τόσο υπεύθυνη.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλώς ήρθες στο forum Κάλλια, με το καλό να δεχθείς το μικρό σου...!!

Είσαι από τους λίγους που μπαίνουν και μας δίνουν λίγη χαρά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το θέμα σκύλος...!!
Μπράβο σου.
Απόλαυσε την προσμονή του μελλοντικού κουταβιού είναι υπέροχη αίσθηση... και εύχομαι σύντομα καλές πληρωμές!!