Καλησπέρα! Θα ήθελα μία γνώμη...

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
εχω μια σκυλιτσα γιορκσαιρ 10 ετων και τον τελευταιο χρονο την πιανουν επιληπτικες κρισεις!
της δινουμε καποια αγωγη που μας ειπε ο κτηνιατρος αλλα θα ηθελα να ξερω αν καποιος εχει σκυλακι με το ιδιο προβλημα τι γινεται με αυτες τις κρισεις!
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!:)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
εχει ο σκυλος της ξαδερφης μου. παιρνει φαρμακευτικη αγωγη. τωρα εχει να κανει κριση πανω απο χρονο και του μειωνουν σιγα σιγα τη δοσολογια. δυστυχως αλλη μια περιπτωση αγορας απο Petshop...:(
ελπιζω το σκυλακι σου να βοηθηθει με τα φαρμακα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλώς ήρθες. Εφόσον ο σκύλος σου δεν ήταν επιληπτικος και ξαφνικά το παρουσίασε θα πρέπει να βρείτε την αιτία.
Έχω επιληπτικι σκύλο αλλα το παρουσίασε μικρή και απο τότε κανει 2 κρίσεις περίπου ανα τρίμηνο κι έτσι δεν ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Να προσεχείς την ώρα της κρίσης να μην χτυπήσει κάπου, να την κρατάς με την κοιλιά της στο πάτωμα και όρθιο το κεφαλακι της.

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!!το παρουσιασε ξαφνικα αλλα ισως φταιει και το οτι ειναι 10 χρονων!ακολουθει αγωγη και την εχει βοηθησει πιστευω γιατι τωρα παρουσιαζει κριση ανα δυο με τρεις μηνες!αλλα ακουσα οτι πανω στην κριση μπορει και να παθει ανακοπη και γι'αυτο φοβαμαι πολυ!!!

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
Καλημερα!θα ήθελα να σας ευχαριστησω για το ενδιαφερον σας!Η σιντουλα μου δεν αντεξε την τελευταια της κριση ...λιγο πριν κλεισει τα 10 της χρονια! :(

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Κριμα! sindy σε συμπονω γιατι προσφατα εχασα μια μεγαλη μου αγαπη... Να κρατησεις τις ομορφες στιγμες σας αυτα τα 10 χρονια συντροφικοτητας... Κουραγιο!