Καλησπέρα Είμαι Νέο Μέλος

Versalis

New Member
3 Οκτωβρίου 2010
2
0
www.facebook.com
Με Λένε Γιώργο Βερσαλη Και Είμαι 27 Ετών Μένω Κάπου Στα Νότια Προάστια.
Έχω Ένα Mini Κανησακι Με Το Όνομα Ζουζου (Θηλυκό Είναι) Είναι 7 Ετών .
Σε Όλη Την Ζωή Μου Είχα Σκυλάκι Και Κατά Προτίμηση Μικρόσωμα Λόγο Κατοικία (Διαμέρισμα) Περά Από 2 Φόρες Όπου Έχω Βρει Σε Κουτά Σε Σκουπίδια Ένα Βέλγικο Λυκόσκυλο (Μαλινουα) Και Που Είχα Βρει Και Ένα Πιτμπουλ Στο Δρόμο Σε Πολύ Άσχημη Κατάσταση Και Το Φρόντισα Το Φιλοξένησα Και Όταν Μπόρεσε Να Σταθεροποιηθεί Η Κατάσταση Του Το Έδωσα Σε Μια Φίλη Μου Σε Ένα Κτήμα.
Τώρα Θέλω Να Βρω Ένα Μπουλ Τεριε Έλεγα Να Αγοράσω Αλλά Απάτη Βλέπω Υπάρχουν Πολλές Αγγελίες Που Χαρίζουν Και Έλεγα Γιατί Να δώσω Χρήματα Σε Κάποιο Μαγαζί Η Σε Κάποιο Εκτροφείο Και Να Μην Πάρω Ένα Που Ψαχνή Υιοθεσία. . Δεν Το Κάνω Για Θέμα τσιγκουνιάς Αλλά Μου Την Δίνη Η εκμετάλλευση Και Η Αισχροκερδή Και Οι Ανεύθυνη Που Περνούν Ένα Οποιαδήποτε Σκύλο Τον Κρατανε Ένα Χρόνο Γιατί Νομίζουν Ότι Ο σκύλος Είναι Σαν Το Κινητό Και Με το Που Δουν την Εύθηνη Της Φροντίδας τα Διώχνουν Και Άντε να το Χαρίσουν Σε Κάποιον Οκ Καλά Είναι Να Το Παρατήσουν Σε Κάποιο Βουνό Εκεί Είναι το Ασκιμο.
Έτσι Έχει Αποκτήσει Η Αδελφή Μου Ένα Θηλυκό Ντοπερμαν όπου Πραγματικά Το Σκυλί Κάθε Μέρα Την Ευχαριστεί Με Τον Τρόπο Του Για πού το Υιοθέτησε.
Τέλος Μην Σας Κουράζω Άλλο Με Την Φλυαρία Μου Ελπίζω Να Τα Πούμε Καλά Και Όπου Μπορώ Να Προσφέρω Και Εγώ Την Γνώσεις Μου.

Υ.Γ. Μπορεί κάποιες φόρες να Γραφώ ανορθόγραφα παρακαλώ να δήξετε λίγη εποιηκια γιατί είμαι δυσλεκτικός.

Ευχαριστώ
Γιώργος Βερσαλης

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Γεια σου Γιώργο.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και μην ανησυχείς για τα κείμενα σου.
Θέλουμε όμως να δούμε την Ζουζού....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Γιώργο καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Να σου ζήσει η σκυλίτσα σου και να την χαίρεσαι για πολλά χρόνια.
Να προσέξεις πολύ πως θα αποκτήσεις το μπουλ τεριέ σου. Καθαρόαιμα σκυλιά, με την σωστή έννοια του όρου, δεν χαρίζονται ΠΟΤΕ. Ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσεις την ποιότητα του χαρακτήρα τους, είναι να απευθυνθείς σε εκτροφέα. Οποιοσδήποτε άλλο τρόπος, εμπεριέχει σοβαρά ρίσκα, να καταλήξει το σκυλί σου στον δρόμο, όπως πολλά από αυτά που περιγράφεις.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλως ηρθες και απο μένα Γιώργο!
Συμφωνώ με ότι είπε η mareco.
Αν έχεις πάρει απόφαση να αποκτήσεις καθαρόαιμο, δηλαδή ο σκύλος να έχει την σωστη εμφάνηση και χαρακτήρα της φυλής που σε ενδιαφέρει, τότε ο εκτροφέας είναι μονόδρομος. Το να βρεις "δωρεάν" καθαρόαιμο μου φαίνεται απίστευτο.
Θα μπορούσες να κάνεις μια βόλτα απο διάφορες φιλοζωικές να δεις τα σκυλιά τους. Ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να βρεις ένα αδέσποτο που να μοιάζει με την φυλή που σε ενδιαφέρει.

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Καλώς ήρθες Γιώργο.

Σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις αλλά δεν το νομίζω.
Το πιθανότερο είναι να βρεις "τύπου bull terrier" και όχι καθαρόαιμο.
Σκέψου ότι όποιος έχει καταναλώσει χρόνο, κόπο, και χρήμα για μια γέννα προφανώς πρέπει να πληρωθεί.
Επίσης αναφέρεις την λέξη απάτη, τι σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο?

Προσωπικά δύο φορές που βρήκα ανάδοχες οικογένειες για σκύλους το αποτέλεσμα ήταν να χάσω και τους σκύλο και τους "φίλους" μου γιατί και αυτοί με την σειρά τους ξαναχάρισαν τα σκύλους και δεν είχαν τα "μούτρα" να με αντικρίσουν:mad:
Από τότε αποφάσισα να μην το ξανακάνω για κανένα.
Θέλω να πω με τα παραπάνω πως συνήθως δεν εκτιμούν ότι δεν πληρώνουν....

Από την άλλη μπορεί να είσαι και τυχερός.