Καλησπέραααα

elenian

Active Member
5 Σεπτεμβρίου 2009
29
0
Είμαι η Λένα και έχω ένα 7 μηνών γαλλάκι που μου έχει πάρει τα μυαλάαα!!!

Ο φιντέλ λοιπόν!!! Ζούμε στη Λαμία και μόλις μάθαμε να τα κάνουμε εκτός σπιτιού( αφού πρήξαμε λίγο τη μανούλα)..Έτσι κάθε πρωί περιμένουμε υπομονετικά να ξυπνήσει η αφεντικούλα και να με βγάλει:)...

Με τα άλλα σκυλάκια τα πάμε καλά μόνο που τσαμπουκαλευόμαστε λίγο ...όοοοταν μας παίρνει...

Μας αρέσει η κροκέτα αλλά....ζητιανεύουμε και λιγάκι από το τραπέζι...:D:D

Χαιρόμαστε πολύ που σας κάναμε φίλους.....

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Πώς το έμαθες να περιμένη? Εγώ προσπαθό και δεν μαθαίννη! Το μάθαμε να πηγαίννη στην εφιμερίδα αλλά και πάλι τα "κάνει" όπου βρει! Βοηθίστεμε....!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πώς το έμαθες να περιμένη? Εγώ προσπαθό και δεν μαθαίννη! Το μάθαμε να πηγαίννη στην εφιμερίδα αλλά και πάλι τα "κάνει" όπου βρει! Βοηθίστεμε....!!!!
Εσυ να κανεις υπομονη και οχι βιασυνες και αγχωνεις το κουταβι!!!

Ψυχραιμια απο μερους σου και συνεχισε ακομα την εφημεριδα...θα μαθει καποια φορα αρκει να βλεπει εσενα να ΜΗΝ την αγχωνεις!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εγω θα επιμεινω (δηλαδη το εχω πει και αλλού) ότι η εφημεριδα δεν είναι λυση.
Νομιζω ότι το σκυλι σου είναι αρκετα μεγαλο για να βγαινει εξω σε συγκεκριμενο για τουαλέτα.
Γιατι να μαθαινει να τα κανει μεσα έστω και σε εφημεριδα ή εστω και στο μπαλκόνι?
Επισης εξω, με λιγη βολτα, θα του ερθουν πολύ πιο ευκολα και λιγο χοραράκι ή χωματακι θα του φανει πιο φυσικο μερος απο την εφημεριδα.

Την ωρα που τα κανει βοηθαει πολυ μια λεξη. Εγω της λεω παντα "τσις".
Πλεον οταν βγαινουμε εξω και την παω στο μερος της, της λεω "τσις" και ξερει αυτη.

Μην βαριεσαι. Δοκιμασε το εξω. Μετα τον υπνο, το φαϊ και την βολτα.
Αποκλειεται να μην πετυχει.

elenian

Active Member
5 Σεπτεμβρίου 2009
29
0
Έχει 4 μήνες που προσπαθώ!
Λοιπόν θα σου πω τι έκανα εγώ κι αν θες κάνε το και εσύ..

Ποτέ μα ποτέ δεν τον φώναξα όταν είχαμε ατυχήματα..Πιστεύω πως μόνος του μου έδειξε ότι θέλει να βγαίνει μετά από τις πρώτες βόλτες..Βέβαια ήμουν απίστευτα(και το τονίζω) υπομονετική..Κάθε πρωί μόλις τον άκουγα να ξυπνάει, πεταγόμουν σαν ελατήριο και αγουροξυπνημένη τον κατέβαζα κάτω για τσίσα..Ταυτόχρονα έδωσα ένα όνομα σε αυτό..Το ονόμασα βόλτα, και κάθε φορά του το έλεγα..Έτσι όταν έλεγα πάμε βόλτα φιντέλ, σε συνδυασμό με το λουρί ήξερε ότι θα τα κάνει έξω..

Έξω, έκανα μεγάλες βόλτες και περίμενα να τα κάνει..Όταν τα έκανα έκανα πάρτυ!!!:D Και όταν γυρίζαμε σπίτι είχε πάντα μια μεγάλη λιχουδιά..

Κάθε φορά που τον έβλεπα ότι θέλει τσίσα(ή οτιδήποτε) τον έβγαζα έξω..

Έχω δύσκολο ωράριο εργασίας..Αυτό όμως δεν με πτόησε να μην αχοληθώ μαζί του..Είπα..Θα μάθει να τα κάνει έξω.ΤΕΛΟΣ.Και το έβαλα σκοπό..

Πάντα όμως με όμορφα λόγια και τρελή υπομονή..ουφ! αυτά(σας κούρασα:()

υγ:την πάνα την έβγαλα αμέσως να μην την βλέπει..

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
Είμαι η Λένα και έχω ένα 7 μηνών γαλλάκι που μου έχει πάρει τα μυαλάαα!!!

Ο φιντέλ λοιπόν!!! Ζούμε στη Λαμία και μόλις μάθαμε να τα κάνουμε εκτός σπιτιού( αφού πρήξαμε λίγο τη μανούλα)..Έτσι κάθε πρωί περιμένουμε υπομονετικά να ξυπνήσει η αφεντικούλα και να με βγάλει:)...

Με τα άλλα σκυλάκια τα πάμε καλά μόνο που τσαμπουκαλευόμαστε λίγο ...όοοοταν μας παίρνει...

Μας αρέσει η κροκέτα αλλά....ζητιανεύουμε και λιγάκι από το τραπέζι...:D:D

Χαιρόμαστε πολύ που σας κάναμε φίλους.....
Καλως ηρθατε Λενα με την παρεα σου.......

6 μερες ακομα και ο SINOUK παταει χωμα ελληνικο ....να μου ζησει..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα