Καλημερα

Era

New Member
18 Οκτωβρίου 2010
1
0
Καλημερα ειμαι η Ερα, η περηφανη μαμα ενος μαλτεζ, του Lio. O Lio ειναιχαρουμενος,λιγουδης κοινωνικος και υπερκινητικος.
Εχει ιδιαιτερη αδυναμια στα παιδακια(εχω 2 ανηψακια που εχει μεγαλωσει μαζι τους), Τον Lio τον εχω απο 42 ημερων, μου τον χαρισε πριν 1 1/2 χρονο, μια πολυ καλη μου φιλη και απο τοτε ειμαστε αυτοκολλητοι. Μαζι διακοπες, μαζι για καφε,μαζι για ψωνια μονο στα μπουζουκια δεν τον εχω παει ακομη :D.
Ειναι το πρωτο σκυλακι που ειχα ποτε και εχω στην κυριαλεξια, πριξει τον γιατρο στα τηλεφωνα, διαβαζω τα παντα, απο το internet που αφορουν τα σκυλακια, εχω μαθει αρκετα και εχω να μαθω παρα, μα παρα πολλα ακομη

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Καλως ήλθες Έρα με τον Lio σου!
Χαίρομαι που είσαι έτσι "φανατική". :p Πάνω κάτω έτσι είμαστε κ εμεις :D

Να τον χαίρεσαι και τούμπαλιν!

Ανέβασε και φωτο να τον δουμε

:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ερα καλημέρα (κάνει και ρίμα :p ) και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Να τον χαίρεσαι τον Lio σου, αλλά σίγουρα έχεις ακόμη αρκετά πράγματα να μάθεις. Οπως ας πούμε, ότι 42 ημερών, είναι πολύ μικρό για να φεύγει από την μαμά του. Αν μας πεις κιόλας, ότι η φίλη σου ήταν αυτή που ζευγάρωσε το ή τα σκυλιά της, για να έχεις τον μικρούλη σου, τότε η συζήτηση θα πάει κι ακόμα παραπέρα :)