Καλημερα σας

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Καλημερα σας!

Χαιρομαι παρα πολύ που βρίσκομαι αναμεσά σας, είμαι νέο μέλος και κάτοχος μιας γλυκιτατης Ακιτα Ιnu, Ήρα 2,5 χρονων. Τωρα θέλω να ψέξω τα σχετικα topic για να εκφρασω την επιθυμια μου. CU!!!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Γαβ!

ΚΑλα αυτο ήταν η δικτατορια του αιωνα!!!Εκλεισε ενα θέμα γτ δε βολευε καποιος !!!Ποσο ηλιθιο φορουμ.Παρακαλω να μου γινει διαγραφει των στοιχειων μου παντελως απο τη βάση δεδομένων του φορουμ, γτ υπαρχει και νομιθεσια που με καλύπτει και μπορων να αποτανθω! Ζητω η λογοκρισια των ασχετων!!

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
οχι να μην φυγει η linda εχω εγω ενα διαθεσιμο ακιτα για ζευγαρωμα μονο που μοιαζει λιγο με rott και λιγο με koley και λιγο με γερμανικο ποιμενικο αλλα ειναι καθαροαιμο αληθεια λεω γιατι μου χαλατε την γεννα εγω θελω να βοηθησω το ειδος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Καλά τώρα κι εσύ. Τόση ώρα ψάχνει η κοπέλλα μια σοβαρή απάντηση. Εσύ που ήσουν;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρε lindaki...πλάκα μας κάνεις. Μπαίνεις , μας βρίζεις...και μετά ζητάς και τα ρέστα?
Δεν χρειάζεται να γίνει διαγραφή των στοιχείων σου...πήγαινε σε άλλο forum και άσε μας εμάς στην ησυχία μας...

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Καλά τώρα κι εσύ. Τόση ώρα ψάχνει η κοπέλλα μια σοβαρή απάντηση. Εσύ που ήσουν;
κατσε ρε mareco νομιζεις οτι ηταν ευκολο να βρω ενα τοσο καλο ακιτα για ζευγαρωμα

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΚΑλα αυτο ήταν η δικτατορια του αιωνα!!!Εκλεισε ενα θέμα γτ δε βολευε καποιος !!!Ποσο ηλιθιο φορουμ.Παρακαλω να μου γινει διαγραφει των στοιχειων μου παντελως απο τη βάση δεδομένων του φορουμ, γτ υπαρχει και νομιθεσια που με καλύπτει και μπορων να αποτανθω! Ζητω η λογοκρισια των ασχετων!!
Να διαβάζεις τους κανονισμούς ενός φόρουμ πριν γράψεις.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αχ μην φευγεις βρε.....:(
ποιος θα μας ενημερωσει και θα μας ανοιξει τα ματια τωρα που θα φυγεις εσυ???

και σεις βρε παιδια τοσο καιρο σ'αυτο το φορουμ τι χαζομαρες μας λετε και τα μαθαμε ολα αναποδα περι ζευγαρωματων και λοιπων???

αντε κοπελα μου κανε μας την χαρη..
αντε να πουμε με τον καθε $%%#@!@%....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
ασχετίλα,αδιαφορία,αγένεια,ξερόλα,εγωισμός ......μα τόση μ@λ@κία μαζεμένη σε έναν άνθρωπο;:paja1::paja1::mad::mad::(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα