Καλημέρες!...Με δαγκώματα

Kalanapa

New Member
23 Νοεμβρίου 2008
1
0
καλημερες ειμαι πλεον ο περιφανος αναδοχος ενος γερμανικου ποιμενικου 4 μηνων παρα 2 1/2 βδομαδων...αυτη την στιγμη που γραφω ειναι η 2 μερα της λαρας στο σπιτι...ειναι γλυκα αλλα εχει ενα μικρο προβλημα....
δεν σταματαει να δαγκωνει...
οχι γενικα απλα μεχρι στιγμης εχει σκισει 2 φορμες μου και το αγαπημενο της παιχνιδι ειναι μια παλια καλτσα μου που μου την εβγαλε με την βια παρακαλω...δεν ξερω τι να κανω ρε γμτ με το δαγκωμα αλλα ποναει και με εκνευριζει..

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Καλωσήλθες! :)

Το θέμα μεταφέρθηκε αφού κυρίως ζητά συμβουλές για θέμα εκπαίδευσης και πολύ λίγο σας "συστήνει".

Εάν επιθυμείς , άνοιξε ένα νέο θέμα σαν νέο μέλος και πες μας λίγα λόγια παραπάνω για το πως , από πού , γιατί , κλπ. απέκτησες την Λάρα και λίγα περισσότερα για εσένα.

Ευχαριστώ πολύ!

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Φαντάζομαι τα δόντια της Λάρας είναι σαν πινέζες......

Πολλά παιχνίδια! να της πάρεις διάφορα παιχνίδια ώστε όπου και αν κοιτάξει να βλέπει παιχνίδια της και να δαγκώνει/παίζει με αυτά. Φυσικά θα πρέπει κι εσύ που και που να παίζεις μαζί της (με τα παιχνίδια της πάντα, για να συνηθήσει να δαγκώνει αυτά και όχι εσένα).
Και υπομονή μέχρι να αλλάξει δόντια (περίπου στους 6 μήνες). Μετά θα αρχίσει να κόβει το δάγκωμα.
:):)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Να σου ζήσει το κουτάβι! :)
Στο θεμα έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές και στο παρελθόν. Διάβασε τις παρακάτω συζητήσεις και αν εξακολουθείς να έχεις απορίες, εδώ είμαστε! ;)

Δαγκώνει δαγκώνει...
ΔΑΓΚΩΜΑ
Akita Inu

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog