Καλημέρα!!

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
εδω και μερες θελω να σας συστηθω αλλα δισταζω
βλεπετε τελειως ασχετη στο θεμα των σκυλιων... πηραμε σκυλακι απο αγγελια :oops::oops:
τωρα ξερω οτι ειναι λαθος αλλα.... εγινε και δεν ξεγινετε :(:(
ειναι ενα μικρουτσικο μαλτεζακι, μολις 50 ημερων που μας εχει κλεψει την καρδια*agapoylas**agapoylas*
οτι και να πω θα ειναι λιγο
ειναι τοσο μικρουλα.... αλλα ειναι πανεξυπνη
την αγαπησαμε οικογενειακος \\:D/\\:D/

μολις βρω το πως, θα σας βαλω και φωτο να την δειτε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ :)

Είναι πολύ σημαντικό που αναγνωρίζεις την λάθος κίνηση και είναι ακόμη πιο σημαντικό, να προσπαθήσεις να μεταδώσεις κι εσύ με την σειρά σου, σε όποιον ξέρεις που ενδιαφέρεται για σκυλάκι, ότι δεν πηγαίνουμε ποτέ σε pet shop και σε αγγελίες.

Να την χαίρεστε, να την αγαπάτε και να την προσέχετε, σαν το πιο εύθραστο και απροστάτευτο μέλος της οικογένειας σας.

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
σας ευχαριστω για το καλωσόρισμα
να ρωτησω.... διαβασα τα αρθρα για την εκπαιδευση σκυλου αλλα.... εχω αποριες,
που μπορουμε να τα πουμε? να ρωταω και να μου απαντατε
ευχαριστω προκαταβολικα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
..που μπορουμε να τα πουμε? να ρωταω και να μου απαντατε
Βρίσκεις προηγούμενα σχετικά θέματα που σε ενδιαφέρουν και αν διαβάζοντάς τα, δεν σου λύνονται οι απορίες, ποστάρεις σ'αυτά, την ερώτησή σου.

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
ευχαριστωωω!!!!!

καλα εχω κατεβασει και ενα βιβλιο, καπου εδω μεσα το ειδα οτι το προτείνατε
"συστημα εκπαιδευσης θετικης ενισχυσης για κουταβια"
αν και.... νομιζω οτι ειναι για μεγαλυτερα κουταβακια
παρ ολ αυτα πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
πολυ ενδιαφερον το Mεγαλώνοντας ένα κουτάβι, ευχαριστω
το διαβασα πολλες φορες να το εμπεδοσω, βλεπετε αυτες τις μερες διαβασα τοσα που.....
μπορω να πω οτι τα μισα τα εχω ξεχασει, ελπιζω οτι οταν τα χρειαστω.... θα τα θυμηθω

σημερα εδω στην Θεσ/νικη εχουμε εναν ηλιο λεβεντη και πηρα την μινι μας και αραξαμε στο μπαλκονι, εχει ναυλον και το βαραει ο ηλιος
βλεπετε ακομα δεν τελειωσαμε τον βασικο εμβολιασμο και δεν μπορεσαμε να βγουμε βολτα
παρ ολ αυτα περασαμε σουπερ, μπορω να πω οτι εχω παθει πλακα με το ποσο γρηγορα μαθαινει
αφου παιξαμε κανα 10λεπτο ελα-κατσε, λιχουδια, ελα-κατσε λιχουδια μετα εγω εβγαλα και σιδερωσα και αυτη επαιζε μονη της με τα παιχνιδια της
μετα απο μια ωριτσα κουραστικε, μπηκε μεσα μονη της, πηγε ηπιε λιγο νερακι και αφου την εβγαλα για τσισακια, στο πισω μπαλκονι, μπηκε στην φωλια της και κοιμηθηκε
αν και την εχουμε μονο 10 μερες, σχεδον δεν εχουμε ατυχηματα μεσα στο σπιτι
η αληθεια ειναι οτι δαγκωνει οτι βρει, αλλα... απ οσο διαβασα ειναι μικρουλα ακομα και αυτο θεωρειτε φυσιολογικο
παρ ολ αυτα προσπαθουμε να της λεμε "οχι" και οταν δαγκωνει εμας μετα απο 1-2 απαγορευσεις την βγαζω απο το δωματιο που καθομαστε
μπορω να πω οτι το ψιλοκαταλαβε και λεω ψιλο.... γιατι ενω σε μας ειναι... κυρια
στα παιδια δαγκωνει και ορμαει και πηδαει και..... βασικα δεν τα ακουει καθολου
ουτε οταν της γυρνανε την πλατη πιανει, τρεχει αυτη απο μπροστα και πηδαει πανω τους
βεβαια ελπιζω οτι σιγα σιγα θα το πετυχουμε κι αυτο
θα ηθελα να ρωτησω διαβασα για την εντολη μεινε, αλλα... δεν το πολυκαταλαβα, ουτε που χρησιμευει, ουτε πως γινετε
και γενικα ποιες ειναι οι βασικες εντολες που πρεπει να μαθει ενα κουταβι???
ποτε προσθετουμε νεα εντολη???

παλι σεντονι εγραψα....
ελπιζω να με συγχωρεσετε

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μία χρήση που μπορώ να σκεφτώ είναι όταν κάτι της αποσπάσει την προσοχή και θέλει μανιωδώς να το κυνηγήσει, τότε λες "μείνε" και σταματάει να τρέχει. Ειδικά αν είναι ελεύθερη να τρέξει και δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο της αντίδρασής της σε εξωτερικά ερεθίσματα.