Καλημέρα

Atibox

Active Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
38
0
36
Πάτρα
καλημέρα είμαι καινούργιο μέλος εδώ είμαι από πάτρα και σύντομα θα αποκτήσω έναν τετράποδο φίλο! ύστερα από 2 απώλειες που είχα σε boxer μου κατάλαβα ότι δεν μπορείς να συνηθίσεις τη ζωή σου χωρίς τους τετράποδους πιστούς φίλους!:)[video=youtube;MuPIcmeDaxo]http://www.youtube.com/watch?v=MuPIcmeDaxo[/video]

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ξερω οτι την Πατρα τα τελευταια 5-6 χρονια εχουν χαθει πολλα σκυλια απο καλαζαρ...:(
Θα πρεπει να εξετασεις τωρα τον χωρο και τις συνθηκες, να μην ειναι παλι οι ιδιες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες Atibox στο φόρουμ!

Αν δεν μιλάς, για πολλά χρόνια πριν, με σένα σε παιδική ηλικία, το να χάσεις δυό σκυλιά από καλαζάρ στην εποχή μας, θέλει μεγάλη προσπάθεια :(

Το σκυλί στο οποίο κατέληξες, είναι από εκτροφείο;

Atibox

Active Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
38
0
36
Πάτρα
Ξερω οτι την Πατρα τα τελευταια 5-6 χρονια εχουν χαθει πολλα σκυλια απο καλαζαρ...:(
Θα πρεπει να εξετασεις τωρα τον χωρο και τις συνθηκες, να μην ειναι παλι οι ιδιες...
όντως ισχύ αυτό! όσο για τον χώρο είναι πόλη καλός ευρύχωρος και καθαρός. αλλα δεν μπορώ να αλλάξω και όλη την γειτονιά μου :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Δεν έχει να κάνει η καθαριότητα και η άνεση του χώρου.
Είσαι ενήμερος σχετικά με τα θέματα πρόληψης, κατά του καλαζάρ και της ερλίχειας;

Atibox

Active Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
38
0
36
Πάτρα
Καλώς ήρθες Atibox στο φόρουμ!

Αν δεν μιλάς, για πολλά χρόνια πριν, με σένα σε παιδική ηλικία, το να χάσεις δυό σκυλιά από καλαζάρ στην εποχή μας, θέλει μεγάλη προσπάθεια :(

Το σκυλί στο οποίο κατέληξες, είναι από εκτροφείο;
Eυχαριστώ mareco είναι όπως λένε να μην σου τύχη θεωρώ από προσωπικής μου άποψη ότι το καλαζάρ είναι από της ποιο δύσκολες περίπτωσης που ελάχιστες φορες θα την βγάλεις καθαρή. Όσο για τον σκύλο θα τον πάρο από ιδιώτη , σύντομα θα σας ανεβάσω φώτο!

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Όσο για τον σκύλο θα τον πάρο από ιδιώτη , σύντομα θα σας ανεβάσω φώτο!
Eδω μας τα χαλασες...Η Πατρα οντως ''βουλιαζει'' απο ροττ, εχει παρα πολλα. Φανταζομαι οτι θα γινονται αρκετες γεννες. Αλλα εχει και ενα πολυ καλο εκτροφειο, να το σκεφτεις πολυ καλα πριν προχωρησεις...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Eυχαριστώ mareco είναι όπως λένε να μην σου τύχη θεωρώ από προσωπικής μου άποψη ότι το καλαζάρ είναι από της ποιο δύσκολες περίπτωσης που ελάχιστες φορες θα την βγάλεις καθαρή. Όσο για τον σκύλο θα τον πάρο από ιδιώτη , σύντομα θα σας ανεβάσω φώτο!
πρεπει να κάνεις προληπτικές εξετάσεις για καλαζάρ και εφόσον βρεθεί θετικό το σκυλί κάνουμε θεραπεία,
δεν το αφήνουμε να πεθάνει απο την αρώστια ούτε κάνουμε ευθανασία γιατί αρώστησε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
πρεπει να κάνεις προληπτικές εξετάσεις για καλαζάρ και εφόσον βρεθεί θετικό το σκυλί κάνουμε θεραπεία,
δεν το αφήνουμε να πεθάνει απο την αρώστια ούτε κάνουμε ευθανασία γιατί αρώστησε.
Ακριβώς βρε Atibox. Δεν είναι θέμα τύχης. Αντιμετωπίζεται. Εχω σκυλιά με καλαζάρ, που μια χαρά το ξεπέρασαν.
Επίσης στην τύχη βλέπω, ότι αφήνεις και την απόκτηση του νέου σου σκύλου. Φίλε μου, δεν παίρνουμε ποτέ σκύλο από pet shop και ιδιώτη.
Μόνο από εκτροφέα αν θέλεις συγκεκριμένη ράτσα, ή από καταφύγειο.

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
καλησπερα και καλως ορισες

Καλο θα ειναι πριν αποκτησεις σκυλο να εμπλουτισεις τις γνωσεις σου απο που πρεπει να τον αγορασεις,καθως ετσι μικραινουν οι πιθανοτητες ο σκυλος στο μελλον να παρουσιασει προβληματα υγειας.Η καλυτερη επιλογη ειναι να κοιταξεις απο καποιο εκτροφειο,σιγουρα θα υπαρχει καποιο στηνπεριοχη σου,αλλα απο τι γνωριζω υπαρχουν 2 στην Κορινθο,και στην συνεχεια η Αθηνα δεν ειναι και τοσο μακρια.Αξιζει τον κοπο αγαπητε μου φιλε κα κανεις την καλυτερη επιλογη για εσενα και στην συνεχεια για τον σκυλο σου

φιλικα

Atibox

Active Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
38
0
36
Πάτρα
Oλα παίζουνε ρολο! όπως ανάφερα και πριν είναι να μην σου τύχη όσες πρόληψης και να πάρουμε όπως αμπούλες κολάρα κτλ. είναι κάποιος 100 % ότι ο σκύλος του δεν θα το πάθη? πιστεύω πως όχι.

Atibox

Active Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
38
0
36
Πάτρα
παιδιά φυσικά και έκανα εξετάσεις και έκαναν και θεραπεία και η δυο σκύλοι μου. αλλα στην πορεία ξέπεσαν. όσο για τα pet shop ιδιώτες και εκτροφής. δεν είμαι κατά έχω ακούσει πολλά για pet shop αλλα δεν βάζω στην ίδια μοίρα όλα! και τα δυο μου σκυλιά ήσαντε από εκτροφής. αυτό με τα petshop έχει γίνει καραμέλα. η απόφαση μου να πάρο από ιδιώτη είναι ότι έχω δη και του δυο γονείς τα ξέρω αρκετά καλά αυτά τα σκυλιά και ήθελα προπολλού κουτάβι από αυτήν την γέννα δεν ενδιαφέρομαι για έκθεσης ! φυσικά ο εκτροφέας έχει μια A εμπειρία στην κάθε ράτσα που εκτρέφει και μεγάλη ενημέρωση! αλλα η επιλογή είναι είναι στον καθένα μας διαφορετική και η επιλογή μου έχει κλήση εκεί!

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
p.s ενα δικαστηριο θα το περασεις απο καποιους εδω μεσα atibox ετσι και αλλιως.....γινονται συχνα λαικα δικαστηρια εδω,θα το διαπιστωσεις συντομα.

Το καλυτερο θα ηταν να παρεις απο εκτροφειο..υπαρχουν ''θεματα'' στο φορουμ που εξηγουν τους λογους και ειναι σωστα.Τωρα η επιλογη ειναι δικη σου,αλλα ισως και με παρα πολυ καλη προθεση στο λεω ισως επαναλαμβανω σε κανει κατι να αλλαξεις γνωμη.

Αν εχεις χρονο να ''ψαχτεις''...κανε την καλυτερη επιλογη που μπορεις...αλλιως να σου ζηση ο μικρουλης και να ειναι παντα υγιης