Καλημέρα

bruno 1

Member
2 Νοεμβρίου 2007
6
0
Γεια σας !!
Είμαι και εγώ νέο μέλος στο forum!
Έχω ένα ROTTIE 5 ετών
Ήθελα να σας πω και ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια σας αυτή και για όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που γράφετε και μας ενημερώνετε!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Hello .... :D
EΙΔΑΤΕ τί δύναμη έχει η φυλή?? Πόσο κρίμα να την καταδικάζουν μερικοί έτσι .... :evil:
Ας ελπίσουμε να έρχονται καλύτερες μέρες ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Ας ελπίσουμε να έρχονται καλύτερες μέρες ...

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
bruno 1

γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ (όπως έκανες στο πρώτο post σου)

sir-elric

εχουμε γεμισει και με κυριες
κατά τα άλλα κακοπερνάνε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλωσόρισες bruno 1 στο Dogforum! :p
Ως κάτοχος rott μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος στο Rottweiler subforum, μια γωνιά για όλους εμάς που λατρεύουμε τη φυλή. Τους όρους συμμετοχής θα τους διαβάσεις εδώ: Rottweiler subforum :wink:
Άντε να μαζευόμαστε σιγα σιγά οι ροτβαϊλερούδες στο subforum γιατί τα αγόρια μας έχουν εκτοπίσει! :lol:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
o amangos.. :D κατι παει να πει,....

καλως ηρθες και απο μενα Bruno που εισαι γυναικα.ωραιο αvatar.