Καλημέρα σε όλους σας...

elis_leto

Member
31 Ιανουαρίου 2012
11
0
Είμαι η Ελισάβετ και πριν ενα μήνα απέκτησα τον Leto, ενα dogo argentino. Μπράβο για την όμορφη παρέα σας. Σας παραθέτω κ το αγοράκι μου

Attachments

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθατε στο dogforum και στον κοσμο των dogo :)
Ωραιος ο μικρος!! Πως κατεληξες στη φυλη ?

elis_leto

Member
31 Ιανουαρίου 2012
11
0
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Κατέληξα στη φυλή μετά έρευνα πολλών μηνών. Ανέκαθεν ήταν η αγαπημένη μου ράτσα αλλα δεν είχα τολμήσει να την πλησιάσω. Είναι το πρώτο σκυλί που αγοράζω (άχετα αν έχει τύχει κάποια απο τα σκυλιά που είχα να ήταν ''ράτσας''. Μου αρέσει η δυναμική που εκφράζει, η στοργικότητα του κ ο πολύπλευρος χαρακτήρας του. Κ φυσικά η υπέροχη εμφάνισή του. Πιστεύω πως θα τα βγάλω πέρα μαζί του. Κ ναι...καλά υποθέσατε το όνομα του δηλώνει τα φιλοπαναθηναικά μου αισθήματα...ταιριάζει κ με την καταγωγή του

elis_leto

Member
31 Ιανουαρίου 2012
11
0
θα ηθελα παρεπιπτοντως αν εισαι οντως εκπαιδευτης να με διαφωτισεις σε κατι οσο μπορεις. Το κουταβι μου αν κ πολυ στοργικο ειναι κ αρκετα νευρικο κ εκρηκτικο. Δεν το εχω φερει ακομα σε επαφη με σκυλια. Προκειται συντομα να μοιραζεται μια μεγαλη εκταση κηπου με ενα σιβηρικο χασκυ 7,5 μηνων. Πιστευεις θα τα πανε καλα? Η θα εχουμε δυσκολιες?

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
φιλοπαναθηναικα ασθηματα μεν κοκκινες καρδιες ομως αραζουνε στη κρεβαταρα!!! ελισαβετ καλως ηρθες κ να χαιρεσαι τον κουταβο!! :D:D

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
θα ηθελα παρεπιπτοντως αν εισαι οντως εκπαιδευτης να με διαφωτισεις σε κατι οσο μπορεις. Το κουταβι μου αν κ πολυ στοργικο ειναι κ αρκετα νευρικο κ εκρηκτικο. Δεν το εχω φερει ακομα σε επαφη με σκυλια. Προκειται συντομα να μοιραζεται μια μεγαλη εκταση κηπου με ενα σιβηρικο χασκυ 7,5 μηνων. Πιστευεις θα τα πανε καλα? Η θα εχουμε δυσκολιες?
το χασκυ ειναι αρσενικο η θηλυκο?