Καλημέρα σε όλους!!! Καλώς σας βρήκα!!

merlin2

Member
5 Ιουνίου 2011
5
0
athina
στην ζωη μου πριν 2 χρονια κατεφτασε η ιρμα..ιμιαιμο λαμπραντορ ..ειναι μια καταλευκη κουκλα με πολυ ζωηρο χαρακτηρα και πολυ παιχνιδιαρα .τα κανει ολα μα ολα λιμπα ειναι τρελοκομειο αλλα σου δινει τοσο αγαπη που δεν μπορεις παρα να γελασεις με οτι σου κανει.την ημερα που την απεκτησα ηταν σε αθλια κατασταση..καποιοι "φιλοζωοι "την ειχαν παρατημενοι και νιστικια σε ενα χαρτοκουτο διπλα στα σκουπιδια.για καλη της τυχη και δικη μου μπορω να πω..ειχα παρκαρει ακριβως απεναντι απο το σημειο που ηταν παρατημενη ..ηταν τοσο φοβισμενο .τωρα ειναι υγιεστατη και θηριο ολοκληρο!!την αγαπαμε παρα πολυ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες merlin2 :)
Ναι την χαίρεσαι την Ιρμα σου. Να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη.
Ανήκεις ήδη σε μία από την αγαπημένες μας κατηγορίες νέων μελών, λόγω του τρόπου που την απέκτησες. Καλή συνέχεια στο φόρουμ :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ήρθες και από εμάς merlin 2...
Να σου ζήσει η σκυλίτσα σου...και εννοείται....φωτογραφίες....

merlin2

Member
5 Ιουνίου 2011
5
0
athina
σε ευχαριστω !!ειναι κουκλα η ατιμη και ξερει να φερεται καλα σε αυτους που την αγαπανε.δεν φανταζεσαι τι προσπαθεια χρειαστηκε ι ιρμα να παρει τα πανω της.ηταν τοσο τρομοκρατημενη και χρειαστηκε αρκετο καιρο να με εμπιστευτει.στηναρχη δεν ετρωγε και δεν ηταν ευτιχισμενη το εβλεπα.φοβοταν τα παντα ,οτι αποτομη κινηση και να εκανα τιναζοταν και κρυβοταν πισω απο τον καναπε.μεχρι που την πηγαμε σε ενα γνωστο εκπαιδευτη μας να μου απλα τι να κανω να νιωσει και αυτη σαν οικογενεια μας και οχι σαν "σκυλος" παραπεταμενος σε κανα μπλακονι η χωραφι για να κανει απλα την δουλεια του.τωρα ειναι αστερι!!!!

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες! Να την χαίρεσαι την κούκλα σου! Πολλά συγχαρητήρια που την υιοθέτησες!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Καλως ηρθες κ απο μενα να τη χαίρεσαι κ να ζήσετε πολλα κ καλα χρονια μαζι !

Βαλε καμια φωτο! Αν θες μας λες κ τι σου πρότεινε ο φιλος εκπαιδευτής σου για να αλλαξει η συμπεριφορα της !

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την Ιρμα σου!!!Πολλα χρονια να εχετε παρεουλα!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλώς ήρθες και να την χαίρεσαι!! Συγχαρητήρια που την έσωσες και την αγαπάς τόσο! :)

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Καλώς όρισες merlin2 .... από μέρος μου τα δικά μου συγχαρητήρια για την όλη προσπαθειά σου, την στάση και την αντιμετώπιση σου για τον σκύλο σου !!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
merlin2 καλώς μας ήρθες...!!

Μπράβο και πάλι μπράβο... για όλα!!

Για το ότι έσωσες ένα κουτάβι που κάποιος ... αχαρακτήριστος πέταξε!
Για την προσπάθειά σου να έχεις έναν ισορροπημένο σύντροφο!
Για την στάση σου στο θέμα σκύλος γενικότερα!!

Και πάλι μπράβο σου!
Θα χαρούμε πολύ με την παρουσία σου στο forum!!

merlin2

Member
5 Ιουνίου 2011
5
0
athina
αυτος ο φιλος μας που αναφερω οταν την πρωτοειδε τα εχασε...γιατι ηταν παρα μα πολυ στρεσαρισμενη με κατεβασμενα τα αυτακια της και την ουρα στα σκελια.μου ειπε πως πρεπει να της αφιερωσω αρκετο χρονο να την παρω με το μερος μου.δεν φαντεσαι πως ηταν .εβλεπε παπουτσια η κουνουσα λιγο το ποδι και μαζευοταν τρομαγμενη.και γω δεν ξερω τι ειχε τραβιξει.ειλικρινα χρειαστικε ενα 6μηνο χοντρικα να παρει τα πανω της και φερθει σαν ευτιχισμενο κατοικιδιο.της αφιερωνα καθε μερα 2 ωρες περιπου να την ταισω να την παιξω με διαφορα κουκλακια και με αυτα τα πλαστικα παπουτσακια που εχουν στο εμποριο ωστε να νιωσει οτι εγω δεν θα την πειραξω αλλα θελω να περναμε καλα μαζι.την αφηνα παντα μα παντα ελευθερη ποτε δεν την εχω δεσει καπου και να την αφησω για να παω καπου.και για αυτο το λογο νοικιασαμε και μονοκατοικια για να εχει κηπο να βολταρει ελευθερα.μονο στην βολτα της φοραω λουρακι γιατι φοβαμαι να την αφησς ετσι χυμα.αλλα οταν την κερδισα ειλικρινα ηταν οτι καλυτερο.και μου το ειχε πει και το παιδι πως αν ειναι δεμενη καπου και δεν νιωθει οικεια με το περιβαλλον θα πανικοβλιθει.αλλα πλεον δεν την πιανεις πουθενα.ειναι απολυτα χαρουμενη και μαλιστα αποδεικνυεται και καλος φυλακας!δεν φανταζεστε πως κανει με τους ξενους.χαμος στο ισωμα!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Ξανά μπράβο. Και πολύ καλά κάνεις και την δένεις στην βόλτα. Δεν λέει να ρισκάρεις να χάσεις ποτέ όσα κέρδισες με τον σκύλο σου!