Καλημέρα σας...!!!

Geranistas

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
51
0
Λάρισα
Καλημέρα, ονομάζομαι Αχιλλέας και την όμορφη σκυλιτσα μου την λένε Φάτσα. Ειμαι νέος στο forum οπότε, καλως σας βρήκα.:):):)

Geranistas

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
51
0
Λάρισα
Λοιπόν η φάτσα ειναι ενα ημίαιμο σκυλακι περίπου 1 χρονών. Το μαζεψαμε απο τον δρομο. Ειναι μικρου μεγεθους. Από οτι μου εχουν πει ειναι γκριφόν κανείς.

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Λοιπόν η φάτσα ειναι ενα ημίαιμο σκυλακι περίπου 1 χρονών. Το μαζεψαμε απο τον δρομο. Ειναι μικρου μεγεθους. Από οτι μου εχουν πει ειναι γκριφόν κανείς.
Μπράβο σου για την πράξη σου! Ειλικρινά!!! Γρήγορα περιμένουμε φωτογραφίες της μικρής!!!! ;)

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Τί όμορφο φατσουλίνι είναι αυτο!!!! Νομίζω το όνομα της ταιριάζει απόλυτα!!!

Geranistas

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
51
0
Λάρισα
Αλυσίδα της φοράω μόνο το βράδυ μιας και κοιμάται εξω. Αυτο συμβάινει γιατι η μητερα μου έχει μια φοβία με τα σκυλια. Δεν είναι ότι δεν την αγαπάει αλλα... Τελος πάντων, τις περισσότερες ωρες ειναι εξω μαζι μου. Το πρωί εχει μεγάλη βολτα, πάνω απο μία ωρα ενω το απογευμα βγαίνει εξω μαζι μου για καφέ και κάθετε σαν κυρια, δεν ενοχλει κανεναν.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Καλωσηρθες στο φορουμ και μπραβο σου που εσωσες τον σκυλο απο τον δρομο.1)Κοιμαται σε αυλη η σε κηπο?Σε σπιτακι? 2)Κανεις καθε μηνα τον σκυλο σωστη αποπαρασιτωση εξωτερικη και εσωτερικη καθε 2-3 μηνες? 3)Γνωριζεις οτι οταν ο σκυλος κοιμαται εξω αυξανονται οι πιθανοτητες να μολυνθει απο Λεισμανιωση,Ερλιχιωση,η απο Φολα?Ακομα να δραπετευσει η να τον κλεψουν?

Last edited:

Geranistas

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
51
0
Λάρισα
Καλως σας βρήκα. Ο σκυλος κοιμάτε σε μεγαλο κηπο και δεμένος ειναι μονο το βραδυ και το μεσημερι, οταν δηλαδη δεν ειναι στην επίβλεψη μου. Έχει ένα μεγάλο για το μεγεθος του σπίτι το οποίο είναι σκεπασμενο με ένα υπόστεγο απο επάνω του. Στο σημείο όπου βρισκεται οταν είναι δεμμενος (με πολυ μεγάλη αλυσίδα, κυρίως για τον φοβο μήμως δραπετεύσει) δεν μπορει να ερθει σε επαφή με ανθρωπο εκτος σπιτιου. Αυτος βλεπει τον δρομο αλλα ο ανθρωπος απο τον δρόμο δεν μπορει να τον δει αν δεν τον παρατηρήσει πολυ προσεκτικα. Στον κτηνίατρο πηγάινουμε κάθε 2 μήνες. Για εσωτερική αποπαρασίτωση δίνουμε ενα σιρόπι που μας σύστησε ο γιατός κάθε 20 ημέρες. Εξωτερική αποπαρασίτωση με ένα σπρέι 2 ψεκάσματα κάθε 15 ημέρες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα