Καλημέρα σας

αρης

New Member
13 Νοεμβρίου 2011
2
0
Παιδιά καλημέρα σας!
Είμαι καινούργιο μέλος στο forum αυτό (χαίρομαι ιδιαίτερα) και θέλω μια βοήθεια ! Αποκτήσαμε στην οικογένεια τώρα 3 μέρες ενα labrador retriever 9 μηνών μαυρο ( τον blacky) , o οποίος μέχρι τώρα ήταν μαζί με άλλους 30 σκύλους παρέα σε μια φίλη μου !
Δεν παίζει ουτε με μπαλάκια ουτε με τίποτα άλλο και μπορώ να πώ οτι το μπαλακι το φοβάται κιόλας.
Αντε να παίξει με τα παιδιά λίγο αλλά είναι retriever και καλά σκύλος επαναφοράς και δεν κάνει τίποτα !

Δεν ξέρω τι να κάνω
Ευχαριστώ!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Tίποτα να μην κάνεις για το μπαλάκι. Να τον περιβάλλετε με πολύ αγάπη και υπομονή μέχρι να προσαροστεί στην νέα του ζωή. Ο blacky σας δεν ήταν μωρό αλλά στην περίοδο δεύτερου φόβου και ίσως έχει σοκαριστεί με την αλλαγή του περιβάλλοντος. Όλα θα έρθουν με υπομονή. Άλλωστε και ο δικος μου δεν μου επαναφέρει με τόση μανία μπαλάκια όσο κλειδιά , πλαστικά μπουκαλιά, ξύλα και τέτοια..
Καλώς ήρθες!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλως ήλθες!
Και εγώ συμφωνώ με το μέλος @I.Kyveli θα βρεί σιγά σιγά τους ρυθμούς του,υπομονή!
3 μέρες είναι πάρα πολύ λίγες για να βρεί τους ρυθμούς του ένας σκύλος,σε καινούριο περιβάλλον,με καινούριους ιδιοκτήτες και άλλα πολλά!
Σταδιακά θα δεθεί μαζί σας & και μπορεί να μην είναι το αγαπημένο του παιγνίδι η μπάλα αλλά κάποιο άλλο που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αρη, καλώς ήρθες στο φόρουμ!
... o οποίος μέχρι τώρα ήταν μαζί με άλλους 30 σκύλους παρέα σε μια φίλη μου !
Εχεις την καλωσύνη, να μου κάνεις μια μετάφραση; :confused:

Αντε να παίξει με τα παιδιά λίγο αλλά είναι retriever και καλά σκύλος επαναφοράς και δεν κάνει τίποτα !
Δεν ξέρω τι να κάνω
Τον πλήρωσες τον σκυλάκο; Ηθελες δηλαδή, να πληρώσεις κάποιον, για να σου δώσει ένα εγγυημένο σκυλί επαναφοράς;

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
καλως ηρθες αρη,

ειναι πολυ νωρις ακομα για να εχεις απαιτησεις απο τον blacky. καλα-καλα δε σε γνωριζει.
δωσ΄του το χρονο του και ολα θα πανε καλα.
καθε σκυλος ειναι ξεχωριστος.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Άρη καλώς ήρθες.
Θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μαζί του και σε λίγο καιρό αν του δώσεις την αγάπη που του αξίζει θα έχεις ένα υπέροχο φιλαράκι .
Αυτό με τους 30 σκύλους και εγώ δεν το κατάλαβα.

αρης

New Member
13 Νοεμβρίου 2011
2
0
Ισως φταίω εγώ !!!

sorry παιδιά να σας εξηγήσω. Τον blacky μου τον έδωσε μια γνωστή μου (εκείνη έχει 20-30 σκύλους στην αυλή της και είναι όλα δικά της) εγώ πλήρωσα μόνο ενα μικρό ποσό για την τροφή του και τα εμβόλια που του έκανε .
Μάλλον έχετε δίκιο όλοι σας , εγώ βιάζομαι και νομίζω πως μόλις μπεί στο σπίτι , θα είναι και φαντάρος εκτελώντας εντολές !!!

Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους

αρης:)

Πάντως απο αγάπη έχει παρα πολύ!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
20 η 30 ηταν?γιατι αν ηταν 30,σιγουρα το μπαλακι πηγαινε στομα στομα,οποτε η επαναφορα,ειχε την μορφη απλης μεταφορτωσης!αν ηταν 20,τοτε το σκυλι σου εχει θεμα κ πρεπει να το ψαξουμε! :p

καλως ηρθες!δωσε χρονο στο αραπακι σου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
20 η 30 ηταν?γιατι αν ηταν 30,σιγουρα το μπαλακι πηγαινε στομα στομα,οποτε η επαναφορα,ειχε την μορφη απλης μεταφορτωσης!αν ηταν 20,τοτε το σκυλι σου εχει θεμα κ πρεπει να το ψαξουμε! :p
:D:D:D

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Εγω πάλι νομίζω οτι η γνωστή σου έχει προβλημα και μάλιστα μεγάλο.
30 σκυλια στην αυλη?
Εκτός αν ειναι πάμπλουτη και η αυλή της είναι 200 στρέμματα και εχει και 30 υπαλλήλους να τα πηγαίνουν βόλτα.
Όπως και να χει καλώς ήρθες στο φόρουμ και να το χαίρεσαι το σκυλάκι σου.
Περίμενε να προσάσμοστει λίγο στο νέο περιβάλλον

Ας με ενημερώσει κάποιος αν φαίνεται η υπογραφή μου γιατι εγω μια την βλέπω μια οχι

Last edited:

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Παιδιά καλημέρα σας!
Είμαι καινούργιο μέλος στο forum αυτό (χαίρομαι ιδιαίτερα) και θέλω μια βοήθεια ! Αποκτήσαμε στην οικογένεια τώρα 3 μέρες ενα labrador retriever 9 μηνών μαυρο ( τον blacky) , o οποίος μέχρι τώρα ήταν μαζί με άλλους 30 σκύλους παρέα σε μια φίλη μου !
Δεν παίζει ουτε με μπαλάκια ουτε με τίποτα άλλο και μπορώ να πώ οτι το μπαλακι το φοβάται κιόλας.

Δεν ξέρω τι να κάνω
Ευχαριστώ!!!
Τιποτε..
Απλα αφησετο να προσαρμοστει..