Καλημέρα σας !

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Καλημέρα σας κ από εμένα είμαι καινούργιος στο φόρουμ το διαβάζω εδώ κάποιους μήνες και αποφάσισα να γίνω μέλος...
Έχω ένα French bulldog πανέμορφο!!!DSC04137..jpg

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μαλλον σισε τον φωναζει!χεχε!καλοοο!κ γαλλακι κ σισε!στοιχηματιζω 24 γκολ πανω του!!! :p να σου ζησει το βαζελακι φιλε!κουκλακι!!!!!!!!!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γεια σας ειχα ξεχασει τελειως να απαντησω στις ερωτησεις ναι τον φωναζουμε Cisse γιατι ειναι γαλλος, γιατι ειμαι παναθηναικος, κ γιατι εχει κ μαυρο το μισο του κεφαλι ! :D
Sofouli οσο για το απο που το πηρα εχεις ως εξης, ο αδερφος μου ηθελε πολυ να παρει σκυλο κ το εψαχνε αυτος για κανα 2-3μηνες εγω δεν ειχα ασχοληθει τελικα ειχε ενα φιλο που ειχε πετ-σοπ που ειχε ενα φιλο στο πικερμι κατι σαν σπιτι που εφερνε σκυλια απο εξωτερικο κ το πηραμε απο εκει 600€. Το εφερε σπιτι η μητερα μου ξετρελαθηκε ειναι σαν να εχει 3ο παιδι κ ο αδερφος μου απο τοτε δεν πολυασχοληθηκε κ παραπολυ κ τωρα ασχολουμε μανιωδος εγω γιατι το υπεραγαπω κ ολα τα σκυλια! Η ηλικια του ειναι τωρα 15μηνων.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ειναι πολυ ωραιος. Και καθολου περιττα κιλα, καλοσχηματισμενο σωμα...

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Και συνεχιζω λιγο το θεμα, σημερα πηγαμε στο γιατρο γιατι εχουμε εντονα ξυσίματα σε σημειο καποιες φορες να κανουμε πληγουλες, μας πηρε αιμα ο καλος ο γιατρος κ περιμενουμε 15μ για να βγουν τα αποτελεσματα για αλλεργιες!!

Καναμε κ καποια εμβολια που επρεπε να κανουμε που λεγονται "Dhp" κ "Lepto" μου ειπε πως λεγονται αλλα δεν θυμαμαι! Μου ειπε σε 20μ να παω κ για το εμβολιο της "λυσας" κ "πνευμονικο"! Ακομα μου ειπε οτι δεν εχει ξαναγινει το "πνευμονικο" κ του φανηκε περιεργο κ επρεπε να εχει γινει !!

Του ζητησα να κοιτάξει κ τα αυτια του γιατι το βραδυ τα ξύνε κ έτριβε κ τη μουρη του στο χαλι αλλα δεν ειδε κατι !

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ωραιος σκυλος,να τον χαιρεσαι.Η μαυρη σταμπα στο κεφαλι τον κανει 1 ομορφο πειρατη και κανει αντιθεση με το υπολοιπο ασπρο.Τα Γαλλικα Μπουλντογκ ποσα κιλα γινονται?Υπαρχουν 2 τυποι?

Last edited:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Υπαρχουν 3 τυποι.. Γαλλικα, Αγγλικα, Αμερικανικα!!

Τα γαλλλικα μεχρι 14κ το ΠΟΛΥ !!!

Ευχαριστω για τα καλα λογια!!