Καλημέρα σας!! Νέο μέλος στην παρέα σας.

19 Οκτωβρίου 2011
11
0
Καλημερα σας ειμαι η Τανια κ εχει 10 μερες που πηρα ενα maltese αρσενικο, τον Εκτωρα!!!Εχω θεμα με την τουαλετα...κλασικο πιστευω :)))τα κανειοπουδηποτε αλλου εκτος πανας!Εχω διαβασει πολλα απο διαφορα sitek κ απο εδω αλλα εχω μπερδευτει κ στεναχωρεθει.Δεν μπορω να εντοπισω τι δεν κανω σωστα κ ο σκυλος μου δεν παει στην πανα.Οταν τον βλεπω οτι θελει να κατουρησει κ να κανει κακα τον παω στην πανα του λεω "τσισα"ή "κακά" μυριζει κ την ιδια στιγμη φευγει παει παραπερα κ τα κανει.....στην αρχη κατι εκανε στην πανα(απο τσισα) τωρα τιποτα...εχω διαβασει οτι γενικα ακομα εινια πολυ μικρος κ οτι οι εγκεφαλικες του λειτουργιες δεν εχουν αναπτυχθει πληρως...τι να κανω , ειναι καποιος που να χει αντιμετωπισει παρομοιο θεμα???φοβαμαι μην του δημιουργησω κ καμια φοβια ....αυτα, οποιαδηποτε παρατηρηση θα με βοηθουμε ευχαριστω πολυ!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Ποσων ημερων ειναι? Οπου κανει τσισα και κακα(εκτος πανας) θα καθαριζεις πολυ καλα να μην μυριζει. Καποιες φορες παρε λιγα τσισα και βρεξε την πανα για να τον ''κατευθυνεις'' προς τα εκει.

19 Οκτωβρίου 2011
11
0
49 ημερων, αρχη 7ης εβδομαδας του. Αυτο κανω αλλα ο κατουρλας μου παει αλλου....τι λες για το σπρευ που υπαρχει στο εμποριο?

19 Οκτωβρίου 2011
11
0
ναι το ξερω, μαλλον το εμαθα εκ των υστερων....πρωτη φορα οπως καταλαβαινεις παιρνω σκυλακι.αυτο το σπρευ ειναι για την πανα, το ψεκαζεις κ το σκυλι το μυριζει κ παει πιιο ευκολα στην πανα.απο την αλλη σκρφτομαι οτι τα δικα του τσισα κ κακα δεν τον "τραβανε" να παει στην πανα θα τον τραβηξει το σπρευ(κατι ξενο?)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το spray δεν ειναι και πολυ αποτελεσματικο,οι σταγονες ομως της Gimborn κανουν δουλεια.

Καλως ηρθες και να χαιρεσαι το μικρακι σου!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τοτε δοκιμασε και τα 2, και κανε προπονηση και στην σφουγγαριστρα προς το παρον. Θα παρει λιγο χρονο. Μια αλλη συμβουλη ειναι να του μαθεις απο τωρα που ειναι μικρος τον ''περιορισμο''. Θα σου φανει πολυ χρησιμο στην συνεχεια, αλλα επισης και στην εκμαθηση τουαλετας που ειναι το επικαιρο θεμα...

19 Οκτωβρίου 2011
11
0
σε ευχαριστω ειναιμε σκετος γλυκας πραγματικα απλα εχω φαει σκαλωμα με την τουαλετα του...πιστευω με τον καιρο θα στρωσει:)))

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Τοτε δοκιμασε και τα 2, και κανε προπονηση και στην σφουγγαριστρα προς το παρον. Θα παρει λιγο χρονο. Μια αλλη συμβουλη ειναι να του μαθεις απο τωρα που ειναι μικρος τον ''περιορισμο''. Θα σου φανει πολυ χρησιμο στην συνεχεια, αλλα επισης και στην εκμαθηση τουαλετας που ειναι το επικαιρο θεμα...
Όταν λες "περιορισμό" τί εννοείς ice?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
σε ευχαριστω ειναιμε σκετος γλυκας πραγματικα απλα εχω φαει σκαλωμα με την τουαλετα του...πιστευω με τον καιρο θα στρωσει:)))
Και που σαι ακόμα!Μέχρι τον 4-5 μήνα θα έχεις ατυχήματα μέσα στο σπίτι!
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μάθει!Σιγά σιγά θα γίνουν όλα με την δική ενασχόληση φυσικά!

Καλώς ήρθατε!

19 Οκτωβρίου 2011
11
0
ατυχηματα σιγουρα θα υπαρξουν αλλα το θεμα ειναι να μπει σε ενα προγραμμα, μια ρεγουλα.πιστευω εν καιρω θα ερθουν καλυτερες μερες :)

δεν ξερω δεν μου πολυ αρεσει η ιδεα, maltesaki ειναι...ξερω τι εινια το κουβι αλλα απο τη στιγμη που ειμαι σπιτι κ δεν μενει μονος το θεωρω προς στιγμην τουλαχιστον εσχατη λυση.

Last edited by a moderator:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
To κλουβί αν δεν του το μαθεις απο τωρα, θα δυσκολευτεις στο μελλον οταν θα το χρειαστεις. Μην νιωθεις οτι κανεις κατι κακο στο σκυλακι, ουτε παιζει ρολο το οτι ειναι Μαλτεζακι. Οι περιστασεις των ανθρωπων πολλες φορες αλλαζουν. Πολλοι εχουν μετανιωσει που απο την αρχη δεν εκαναν και αυτη την επιλογη εφικτή.

Το κλουβί του θα το θεωρει σπιτι του και μονο του θα πηγαινει μεσα για να κοιμηθει ή απλως να χαλαρωσει. Βεβαια, αν δεν το δεις δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο που σου λεω τωρα...Καλη επιτυχια!

19 Οκτωβρίου 2011
11
0
ξερω τι ειναι το κλουβι ή crate.απλα οπως σε ειπα δεν ειναι στις επιλογες μου,απο τη στιγμη που εχω τη δυνατοτητα να το επιβλεπω επειδη ειμαι σπιτι.τεσπα ελπιζω να μην το χρειαστω,δεν μου αρεσει σαν ιδεα.ξερω,εχω διαβασει για το κλουβι τα υπερ του....ευχαριστω παντως για την "ενημερωση"

19 Οκτωβρίου 2011
11
0
Καλημερα σας! Σημερα το σκυλι μου εκανε κατει που με τρομαξε κ μου φανηκε περιεργο κ οποιος ξερει η του χει τπτ κατι παρομοιο, θα ηθελα να μου δωσει τα φωτα του :))))
Εκει που επαιζε πηγε στην πανα του να κανει κακα εκανε λιγα κ ξαφνικα χωρις να τον πειραξουμε,χωρις να τον μιλησουμε,αρχισε να γαβγιζει κ να κανει κυκλους απο τον εαυτο του κ να τρεχει εχοντας στον ποπο του ακομα κακα για να βγαλει.Δεν τον πειραξα καθολου του μιλουσα μονο,ηρεμησε καπως ηρθε μπροστα μου εκανε τα υπολοιπα κακα(τα οποια ηταν κανονικα)κ μετα εκαστε στον καναπε μας κ κοιμηθηκε.Καμια Ιδεα????

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλημερα σας! Σημερα το σκυλι μου εκανε κατει που με τρομαξε κ μου φανηκε περιεργο κ οποιος ξερει η του χει τπτ κατι παρομοιο, θα ηθελα να μου δωσει τα φωτα του :))))
Εκει που επαιζε πηγε στην πανα του να κανει κακα εκανε λιγα κ ξαφνικα χωρις να τον πειραξουμε,χωρις να τον μιλησουμε,αρχισε να γαβγιζει κ να κανει κυκλους απο τον εαυτο του κ να τρεχει εχοντας στον ποπο του ακομα κακα για να βγαλει.Δεν τον πειραξα καθολου του μιλουσα μονο,ηρεμησε καπως ηρθε μπροστα μου εκανε τα υπολοιπα κακα(τα οποια ηταν κανονικα)κ μετα εκαστε στον καναπε μας κ κοιμηθηκε.Καμια Ιδεα????
Είχες τρίχες στα κόπρανα του?
Το μαλλί σου είναι μακρύ?
Κρεμόντουσαν τα κόπρανα από τον πρωκτό?

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Εγω την δικη μου την σηκωνα με το που την εβλεπα (της κοβοταν φυσικα) χωρις να την μαλωσω κ την εβαζα στο σημειο που ηθελα να κανει τσισα της κ δεν ηταν καν πανα αλλα χαρτι απο ρολό κουζινας με τα τσισα της (μου'χαν πει για εφημεριδα αλλα πιο ευκολα ανανεωνα το χαρτι απο ρολό). Της μιλουσα ομως, ισως οχι πολυ αυστηρα αλλα σταθερα κ απολυτα.. Δουλεψε γρηγορα σχετικα μπορω να πω.

19 Οκτωβρίου 2011
11
0
μακρυ μαλλι δεν εχω αλλα τριχες μου πεφτουν...ναι ειχε μια τριχα στα κοπρανα του, λες απο αυτο???

19 Οκτωβρίου 2011
11
0
μα το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν κανει παντα τα κακα του στην πανα αλλα η αντιδραση του σημερα...δεν προλαβα καν να τον μαλωσω η νατου πω τιποτα.κεγω οταν τον μαλωνω δεν κανω σαν υστερικη, οπως ειπες κ εσυ σταθερα κ αυστηρα.