Καλημέρα να συστηθούμε

Maritsa

New Member
7 Απριλίου 2011
1
0
Edessa
mpoumpou..jpg
Λοιπόν αυτή είναι η Μπουμπού.
Αδέσποτο που υιοθετήσαμε.Είναι το πρώτο μας σκυλάκι.Ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι 40 ημερών και δε θα γίνει πολύ μεγάλη (γύρω στα 6 κιλά).
Την αγαπήσαμε πολύ και θέλουμε να τη κρατήσουμε στο σπίτι.
Θέλω να ρωτήσω τα εξής:
Πόσες φορές τη μέρα πρέπει να τη ταίζουμε (τώρα τη ταίζω 3 φορές ξηρά τροφή από 15-20 τριγωνάκια),αλλά θέλει και άλλο

Δαγκώνει συνέχεια, είναι φυσιολογικό?

Σας ευχαριστώ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Να χαίρεσαι την Μπουμπύ σου και μπράβο που την υιοθέτησες.
Χρησιμοποίησε την αναζήτηση και κάνε μια γύρα στο φόρουμ.
Θα βρεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι ;)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Να την χαίρεστε και μπράβο σας που την υιοθετήσατε.
Τρεις φορές τη μέρα είναι καλά. Η ποσότητα που πρέπει να τις δίνετε αναγράφετε στη συσκευασία της τροφής. Μοιράζετε την ποσότητα που γράφει σε 3 γεύματα και είσαστε οκ.
Για το δάγκωμα θα βρεις πολλά σχετικά θέματα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλώς ορίσατε και να την χαίρεσαι!!!
Να της δίνεις την συνιστώμενη ποσότητα αλλά αν παρόλα αυτά δεις ότι πεινάει κι αλλο να την δίνεις περισσότερο, είναι στην ανάπτυξη και καλό είναι να τρώει όσο θέλει. Αν δεις ότι με όσο τρώει παχαίνει τότε το μειώνεις λίγο.
Εγώ στον δικόμου όταν με δαγκώνει φωνάζω σαν να πονάω πολύ, και μετά τον αγνοώ για λίγο και άλλες φορές τον μαλώνω έντονα. Πιάνει πάντως γιατί σταματαει. 'Οταν αντί για μενα δαγκώνει έπιπλα τον μαλώνω και του δίνω αμέσως ένα παιχνιδάκι του για να δει ότι αυτό πρέπει να δαγκώνει μόνο. Προσοχή με τα μασουλητήρια να είναι ειδικά για σκυλάκια κι όχι ενα κουκλάκι για να μην φάει το εσωτερικό και τρέχεις...γενικά προσεχέ την πολύ γιατί βάζουν στο στόμα τους ότι βρουνε.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να σου ζησει η μικρη σου.....τωρα σου απαντησαν πολυ σωστα οι παραπανω!!Εγω θα σου πω καλο διαβασμα,μπορεις να χρησιμοποιησεις την αναζητησει για να βρεις τα θεματα που σε ενδιαφερουν!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθατε!
Μπράβο σου που του έδωσες σπιτάκι και φροντίδα :)

Στο φόρουμ θα βρεις πολλα χρήσιμα όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω!
Και γιια οποιοδήποτε απορία που δε σου λύθηκε μετά από διάβασμα, εδώ είμαστε :)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να την χαίρεσαι !!! Είναι μία κούκλα !!! Μπράβο σας που την σώσατε και της δώσατε μία στοργική αγκαλιά. Να είστε καλά !!! :):):)
Για την διατροφή σου τα είπαν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, οπότε να μην σε ζαλίζω και εγώ με τα ίδια. Απλώς ήθελα να σου ευχηθώ και να σε καλωσορίσω ... :D:D:D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Παντώς και του δικού μου που είναι 66 ημερών του δίνω 4 γεύματα ακομα.
Όταν τα κουτάβια σταματάνε το γάλα και αρχίζουν την ξηρά νομίζω ότι τα περισσότερα από 3 την ημέρα δεν είναι απαραίτητα. Θέλει χρόνο η ξηρά τροφή για να την χωνέψουν.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Συνήθως όμως συνεχίζουν να θηλάζουν ενδιάμεσα, δεν το σταματάνε από τη μια μέρα στην άλλη. Εγώ πάντως για τα κουτάβια των 8-10 εβδομάδων συμβουλεύω να τους δίνουν 4 γεύματα μέχρι 6 μηνών και μετά 3