Καλημέρα και καλώς σας ξαναβρήκα!!!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Καλημέρα, να σας ξανασυστηθώ μια κι έπεσα στη μεταφορά και χάθηκε ο λογαριασμός μου και οι δημοσιεύσεις μου.
Με λένε Βασιλική σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών και πρόσφατα αποκτήσαμε το Φοίβο μας, είναι δυόμισι μηνών, απίστευτο σκυλάκι, έχουμε χαζέψει όλοι στο σπίτι.
Καλώς σας βρήκα!!!!:):):)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Βασιλική καλώς μας ήρθες και να τους χαίρεσαι όλους στην οικογένειά σου. Για τον σύζυγο και τα παιδιά δεν σε ρωτάμε :D αλλά για τον Φοίβο πες μας δυο λογάκια παραπάνω. Τι σκυλάκι είναι; Που τον βρήκες; :):):)

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Ο Φοίβος μας είναι ένα κοκόνάκι 2.5 μηνών , αναζητούσαμε καιρό μέσα στο ιντερνετ να βρούμε ένα σκυλάκι και μου έκαναν εντύπωση όσα είχαν συζητηθεί σχετικά με το κοκόνι στα διάφορα φόρουμ. Επικοινώνησα με τον κ. Μακαρίτη στην Αθήνα και με παρέπεμψε σε συγγενή του που είχε τα συγκεκριμένα σκυλάκια εδώ στην Αμαλιάδα.
Είναι φοβερό σκυλάκι, μαθαίνει πολύ εύκολα, είναι ζωηρούλης, χαρούμενος, παιχνιδιάρης και βεβαίως κούκλος, σαν κρέμα καραμελέ.

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Σας ευχαριστώ πολύ, ότι πρόβλημα έχω θα σας ζαλίζω κανονικά:D:D:D
Και η πιο πρόσφατη φωτό του Φοίβου μας(πριν 5΄)

Φοίβος..jpg

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπααααα!!:D:D:D
Οι Φοιβοι είναι περισσότεροι στο forum!!!!:p:p:p:p:D:D:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Μόλις ανακάλυψα σύντροφο κοκονιστή!!!!!!

Έχουμε μιά έκρηξη λοιπόν στα κοκόνια....μιλάμε για 100% αύξηση μέσα σε 2 χρόνια-δεν είναι αστεία πράγματα αυτά!!!!

Καλώσηρθες συντρόφισσα!!!!!!!!!!!!!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Μόλις ανακάλυψα σύντροφο κοκονιστή!!!!!!

Έχουμε μιά έκρηξη λοιπόν στα κοκόνια....μιλάμε για 100% αύξηση μέσα σε 2 χρόνια-δεν είναι αστεία πράγματα αυτά!!!!

Καλώσηρθες συντρόφισσα!!!!!!!!!!!!!
Καλώς σε βρήκα κι έσένα σύντροφε χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχώς που είχα δει το θέμα που παραλίγο να χωρίσεις, γιατί θα σε έλεγα συντρόφισσα, με σένα και τη mareco είχα ένα θέμα μέχρι να προσδιορίσω το φύλο

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
σύντροφοι κοκκονιστές όλου του κόσμου ενωθείτε!! και .....προβάλετε και λίγο την φυλή σας (με άρθρα ή δημοσιεύσεις) για να την γνωρίσει πιο πολύς κόσμος.Είναι αρκετοί που ζητούν μικρόσωμα σκυλιά και δεν γνωρίζουν τα κοκκόνια καθόλου.:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Δεν είναι ώρα ακόμα για να είμαστε πολλοί και σκόρπιοι...το ξεκίνημα θέλει λίγους και καλούς

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα