Καλημέρα και απο εμάς!

airy

Member
15 Μαρτίου 2011
19
0
Athens
Ειμαστε η Ριτα και η γιαγια μου η Μαρια. Εγω ειμαι ενα καθαροαιμο Αγγλικο Σεττερ πολυ παιχνιδιαρικο και σωστο διαβολακι οταν παιζω με τη γιαγια! Η μαμα μου η Μπονυ επισης καθαροαιμο Αγγλικο Σεττερ επεσε θυμα κλοπης και η γιαγια ανελαβε να με μεγαλωσει και να με αγαπαει πολυ πολυ! Αυτη ειμαι εγω! Τωρα αν η γιαγια θελει να σας πει τιποτα της το επιτρεπω.. Φιλακια σε ολους!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθε το ορφανούλη.....χαχα. Για πες γιαγιά καμιά πληροφορία...πως εκλάπη η μαμά ??

airy

Member
15 Μαρτίου 2011
19
0
Athens
Γεια σας κι απο εμενα! Η καρδουλα μου βγηκε την καθιερωμενη βολτα στο βουνο.. Επειδη ειναι κυνηγοσκυλο χρειαζεται πολυ ασκηση να ξεδινει και η 30 λεπτες βολτες στο κεντρο δεν φτανουν το ειχαμε κανονισει 1 φορα την βδομαδα καναμε εξορμηση στα βουνα μεγαλη παρεα να παιζουν τα σκυλια.. Δεδομενο οτι η Μπονυ ηταν πολυ υπακουη.. αν δεν εδινα αδεια δεν εφευγε απο διπλα μου και παντα ηταν σε ορατο σημειο να με βλεπει.. Κανονισαμε να παμε εκδρομη στο Δομοκο λαμιας.. και βγηκαμε βολτα.. Η μπονυ ετρεχε διπλα μου παιζαμε και της πεταξα ενα ξυλο να το πιασει οπως παντα και δεν γυρισε.. Φορουσε και μπιπερ γιατι εγω φοβομουν και ηθελα να ξερω που ειναι ανα πασα στιγμη.. Αφου 3 μερες ειχα γυρισει ολα τα βουνα με τ ποδια και η αστυνομια δεν την βρηκε με επιασε ενας κατοικος του χωριου και μου ειπε οτι υπαρχει κυκλωμα που κλεβει σκυλια και η το σκοτωσαν για το μπιπερ η το πουλησαν αλλου.. Ειχαν χαθει πολλα εκεινο το διαστημα.. :(

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Καλώς ήρθατε!!
Κρίμα για την Μπόνυ....
Παρεπιπτόντως η φωτό στο avatar είναι της Ρίτα ή της Μπόνυ? (Ολόιδια με τη Μαξούλα μου φαίνεται!!!!!!)

airy

Member
15 Μαρτίου 2011
19
0
Athens
Η Μπονυ ειναι.. Βλεπεις ειναι πολυ μεγαλη αγαπη οποτε εδω αδικησα λιγο το μικρουλι ζουζουνακι μου!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
καλώς ήρθατε....

τι κρίμα για τη μπόνυ :(:(

αλλά λίγο μπερδεύτηκα..
όταν λες γιαγιά Μαρία, εννοείς τη γιαγιά της ρίτας;;;

όπως και να'χει να σου ζήσει/ουν :):)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
αυτό ψιλοκατάλαβα κι εγώ, άσε που το μαρία δε μου καθόταν για σκυλοόνομα..
αλλά είπα να ρωτήσω μήπως δεν ισχύει.....

άρα ένα έχεις, άρα να σου ζήσΕΙ!!!!!!!