Καλημέρα από το Λούνο και τη μαμά του!

Λουνομαμά

Well-Known Member
26 Δεκεμβρίου 2011
108
1
Ηράκλειο Κρήτης
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλώς σας βρήκα!
Εδώ και 3 μήνες έχω υιοθετήσει τον κούκλο της φωτογραφίας, τον βρήκα σε ηλικία 2,5 μηνών στο δρόμο, καλυμμένο με ψύλλους και τσιμπούρια... Εχει εξελιχθεί σε ένα κουτάβι χαρούμενο, κοινωνικό, δραστήριο εκτός σπιτιού, και αγγελάκι εντός σπιτιού :D Μαθαίνουμε ακόμα βασική υπακοή, μαζί με διάφορες χαριτωμενιές ("φέρε τις παντόφλες"), και ήδη τον παίρνω μαζί μου σχεδόν παντού. Από διατροφή έχω καταλήξει στην R***l C***e (δεν ξέρω αν κάνει να γράψω το όνομα) ενώ για επιβράβευση όταν μαθαίνει κάτι καινούριο του δίνω κοτοπουλάκι... Αυτά! Χαίρομαι που βρήκα την παρέα σας!

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Λούνα και ο δικός μου κάπως έτσι με υιοθέτησε ! και έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Σε σημείο που να σκέφτομαι ότι τόσα χρόνια τι έκανα χωρίς το Μπουμπάκο μου?

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες και να σε χαίρεται ο κούκλος που ΣΕ υιοθέτησε.
Ξέρω πως ακούγετε κάπως αλλά πιστεύω πως αυτός σε υιοθέτησε:) για κάποιο λόγο που θα τον καταλάβεις αργότερα;).

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθατε :) Να τον χαίρεσαι :)

Μα Λούλος; :rolleyes:
Λες να πάρω δυο αρσενικά και να τα πω το ένα Νάνο και το άλλο Λόλο, ή μάλλον Λολό :cool:

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Καλωσήρθες στην παρέα μας !!!!!!! Χαίρομαι ιδιαιτέρως γτ αποτελώ κι εγώ μία πολύ χαρούμενη και περήφανη ''Λουνομαμά'' !!! Τι τρελλό φατσάκι ο Λούνο, τρελλάθηκα με το γλυκό του χαμόγελο !!! Ανυπομονώ για περισσότερες φωτος !!! Να τον χαίρεσαι και να έχετε πολλές πολλές χαρούμενες στιγμές μαζί !!!!! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul