Καλημέρα από τους 9 σκύλους μου και εμένα!

woofwoof

Member
3 Νοεμβρίου 2011
6
0
Καλώς σας βρήκα.
Έχω 9 σκύλους, δηλαδή τους γονείς και τα 7 κουτάβια τους, που δεν είναι πλέον κουτάβια μια και είναι ήδη 9 μηνών και 30 κιλά ο καθένας. Σύνολο 3 αρσενικά και 6 θηλυκά. Είμαστε μια πολυμελής λατρεμένη οικογένεια. Δεν είναι ράτσας, οι γονείς ήταν αδέσποτα και τους υιοθέτησα. Ίσως είναι από τις λίγες φορές που ένα ζευγάρι αδέσποτων σκύλων αποκτά σπιτικό και θα ζήσει και με όλα του τα κουτάβια δια βίου. Τους γονείς τους έχω ήδη 5 χρόνια.

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες, μπράβο σου και καλό κουράγιο :)

Ελπίζω να στειρώσεις τα θηλυκά, για να μην μας λες σε λίγους μήνες: "...Καλημέρα από τους 59 σκύλους και εγώ..." :p

Πως την παλεύεις με τόσα σκυλιά; Που ζουν; Τα μεγέθη τους; 7 κουτάβια 9 μηνών!!! μια σχιζοφρένεια θα πρέπει να την έχεις πάθει :D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες με όλα αυτά τα σκυλιά σου!!!!!!
Γιατί τα ζευγάρωσες και μάλιστα μετά απο 5 χρόνια που τα έχεις ??
Όντως η κατάσταση θα είναι κάπως με τόσα μικρά:p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Μπορουμε να μιλαμε για αγελη με ολη τη σημασια. Περιμενουμε φωτο και βιντεο απο την ωρα του παιχνιδιου. :)
Τωρα οσον αφορα τα μελλοντικα ζευγαρωματα γονεων και απογονων, φανταζομαι εχεις ενα προγραμμα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες :)

Και μενα θα με ενδιεφερε τι σκεφτεσαι για το μελλον...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλωσηρθες και απο εμας!
Σου ξεφυγαν και ζευγαρωσαν? Φανταζομαι θα ειναι καπως δυσκολα με εννεα σκυλια.
Και ειδικα αν τα εξι ειναι θηλυκα. Πρεπει να στειρωθουν αμεσα αφου ειναι 9 μηνων γιατι απο
9 θα γινουν 109. . .

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Στείρωση οπωσδήποτε...

Τα σκυλιά έχουν καλή διατροφή, κτηνιατρική περίθλαψη και χρόνο απασχόλησεις (σωματικά/ψυχικά)?
Ρωτώ γιατί πολλοί έχουν 1-2 και δυσκολεύονται λόγου χρόνου και χρήμα.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλώς όρισες και καλό κουράγιο!
Συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να στειρωθούν από τη στιγμή που θέλεις να τα κρατήσεις όλα!!!
Περιμένουμε φωτογραφίες!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Kαλως ηρθες κ απο μενα! Φωτογραφιες οπωσδηποτε οταν μπορεσεις! :) Να χαιρεσαι την αγελη σου και μπραβο που εσωσες τα 2 πρωταα σκυλια απο το δρομο! Θα συμφωνησω κ εγω με τους υπολοιπους στειρωσεις οπωσδηποτε! Καλη παραμονη στο φορουμ!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Κάλος όρισες και καλό κουράγιο
9 σκυλιά ? μωρέ μπράβο
Φυσικά είμαι πολύ περίεργος να δω την απάντηση σε τυχόν ερώτημα αν τα σκυλιά μένουν μέσα στο σπίτι?
Ένα βίντεο βέβαια θα ήταν σκέτο national geographic κατάσταση .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλώς ήρθες! Πώς αποφάσισες να τα αφήσεις να ζευγαρώσουν; Μένεις σε φάρμα; Θα τα στειρώσεις από δω και πέρα;
Θέλουμε να τα απολαύσουμε σε φωτογραφίες, να σου ζήσουν!

woofwoof

Member
3 Νοεμβρίου 2011
6
0
Στειρωμένα τα έχω όλα και τα εννιά, απλά τη μαμά δεν την είχα αρχικά στειρώσει γιατί έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και ο κτηνίατρος θεωρούσε ότι δεν έπρεπε και γι΄αυτό προεκυψε το γεγονός. Τους έχω όμως άρχοντες και τους εννιά. Με συνεχή κτηνιατρική παρακολούθηση,τροφή Royal, μεγαλο κήπο για παιχνίδι και πολύ φροντίδα απο μένα. Έχει κουραση δε λέω, αλλά χαλάλι τους. Χαλάλι και το γκαζόν που από το τρέξιμο το έκαναν χώμα.