Καλημέρα....Καλώς σας βρήκαμε!

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Αναζητωντας στο google διαφορα θεματα που με απασχολουσαν σας εντοπισα,και ειπα να μπω στην "οικογενεια" μιας και ειστε so updated :D

Το ονομα μου ειναι αυτο που βλεπετε πανω αριστερα, ειμαι απο Ny και αυτο τον καιρο ειμαι στην αγαπημενη μου Ελλαδα για holidays and relax,thanks god :cool:

Επισης εχω μια μικρουλα στην κατοχη μου που την λενε "ελένα" not "έλενα" :p ρατσας πεκινουα :)
Ειναι μια μικρη κυρια ηλικιας 6 μηνων(την τριτη μπαινει) και μας ηρθε σημερα και ο πρωτος μας οιστρος,μεγαλωνουμε δηλ :D Τωρα αυτο ειναι καλο η κακο? :lloro: Δεν πηρα χαμπαρι ποτε εφτασε τοσο :confused:

Αυτη εδω ειναι η τρελη μου αδυναμια και αρρωστια !!!

Σας ευχαριστουμε για την φιλοξενια και θα προσπαθησουμε να βοηθησουμε οσο πιο πολυ μπορουμε...
Have a nice day & have fun to all :)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Trevor καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι την ελένα σου :)

Πολύ σε ζηλεύουμε που κάνεις ήδη διακοπές. Ελπίζω κάπου κοντά σε θάλασσα.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να "συνομιλούμε" με ανθρώπους άλλης κουλτούρας και νοοτροπίας ίσως. Εμείς εδώ σ' αυτό το φόρουμ, παλεύουμε πολύ κατά των pet shops, puppy mills, bybs. Θα το συναντήσεις αυτό σχεδόν σε κάθε νέο θέμα. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και η δική σου άποψη.
Παρεπιπτόντως, συγχαρητήρια για τα ελληνικά σου, είτε original, είτε προιόν μεταφραστή.

Καλές συζητήσεις να έχουμε :)

* Σε παρακαλώ πολύ, προσάρμοσε λίγο την υπογραφή σου, γιατί είναι τεράστια, σύμφωνα με τους κανονισμούς μας:
Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές.

Σκέτο γραφικό : 1 image μέχρι 500 pixels μήκος, 125 pixels ύψος και 20k μέγεθος (ή 2 images που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή).

Κείμενο και γραφικό : 4 γραμμές (ή 2 γραμμές μεγέθους 2 ή bold) και ένα γραφικό (σε νέα γραμμή) μέχρι 400 pixels μήκος , 100 pixels ύψος και 20k μέγεθος.(η 2 γραφικά που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή).

...
.

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Trevor καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι την ελένα σου :)

Πολύ σε ζηλεύουμε που κάνεις ήδη διακοπές. Ελπίζω κάπου κοντά σε θάλασσα.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να "συνομιλούμε" με ανθρώπους άλλης κουλτούρας και νοοτροπίας ίσως. Εμείς εδώ σ' αυτό το φόρουμ, παλεύουμε πολύ κατά των pet shops, puppy mills, bybs. Θα το συναντήσεις αυτό σχεδόν σε κάθε νέο θέμα. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και η δική σου άποψη.
Παρεπιπτόντως, συγχαρητήρια για τα ελληνικά σου, είτε original, είτε προιόν μεταφραστή.

Καλές συζητήσεις να έχουμε :)

* Σε παρακαλώ πολύ, προσάρμοσε λίγο την υπογραφή σου, γιατί είναι τεράστια, σύμφωνα με τους κανονισμούς μας:
.

Καλως σε βρηκα και σενα mareco, σε ευχαριστω πολυ :)
Εγω να δεις ποσο χαιρομαι που αρχισαν ηδη οι διακοπες μου,αληθεια δεν ξερεις ποσο περιμενα να ερθει ο καιρος για να σηκωθω να φυγω απο εκει και να ερθω εδω στην πατριδα και στους δικους μου !!!!Δεν ειμαι ακομα κοντα σε θαλασσα οπως ειπες,αλλα θα ειμαι soon :p
Προσπαθω να προσανατολιστω ακομα, μολις μπω λιγο στο κλιμα να εισαι σιγουρος οτι θα εκφρασω και εγω την αποψη μου στα ωραια θεματα σας :)
Οσο για τα ελληνικα μου, ειναι "original" με μια μικρη βοηθεια ενος ενσωματωμενου λεξικου στον browser μου,hehe !
Ενοειτε πως θα εχουμε καλες και ενδιαφερουσες συζητησεις.. Συγχαρητηρια again για την υπεροχη δουλεια που κανεις και εσυ και τα υπολοιπα παιδια εδω μεσα !

Σχετικα με την υπογραφη μου τωρα,δεν εχω καταλαβει ακομα τι εχω κανει λαθος, αν μπορεις και σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις το λαθος μου,ειμαι εδω για να το διορθωσω ... :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες και εσύ και η Ελένα :) Αλήθεια εντοπιζόμαστε τόσο εύκολα?:cool: Για να το κοιτάξει κάποιος αυτό....admin δεν κοιμόμαστε τώρα ΕΝΤΟΠΙΖΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!!!!!!:D:p

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@ Trevor καλως ηρθες στην Ελλαδα και στο forum
Καλη διαμονη , καλες διακοπες... καλα να περνας με την μικρη
Ειναι χαρα μας να συμετεχουν ανθρωποι απο " αλλους τοπους " και να εμπλουτιζουν το forum με τις αντιληψεις και τις συνηθειες " πολιτισμων" που θεωρητικα εχουν πιο φιλοζωικες αποψεις...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την Ελένα σου,καλες διακοπες κιωλας καλες βουτιες!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλώς ήλθες και από εμάς Τρέβορ, τα ελληνικά σου είναι εντυπωσιακά !!! Να χαίρεσαι την τσαχπίνα την Ελένα σου, και να περάσετε πολύ όμορφες διακοπές !!! :):):)

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλως ηρθατε trevor και ελένα κι απο εμας!!!!!!! καλες συζητησεις να εχουμε και καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!!! ενας λογος παραπανω που χαιρομαι ειναι γιατι εχεις κι εσυ πεκινουα σαν κι εμενα!!!!!!! να τη χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες Τρέβορ στην Ελλάδα και στο φόρουμ :)
Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να σε χαίρεται κι εκείνη για πολλά χρόνια. Αν την έχεις μαζί σου φοβάμαι ότι θ' αντιμετωπίσεις λίαν συντόμως τη σκληρή πραγματικότητα ''σκύλος και Ελλαδιστάν''.
Όταν με το καλό επιστρέψεις ξεκούραστος στη Νέα Υόρκη θα ήθελα να σου ζητήσω μια φωτογραφία (όχι σαν αυτές του google μια ερασιτεχνική) απ' το Central Park.

Καλή διαμονή-Καλές διακοπές.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς μας ήρθες Τρέβορ με τα ωραιότατα Ελληνικά σου και την όμορφη Ελένα σου. Καλές διακοπές και καλές συζητήσεις εύχομαι.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς ορίσταε στην παρέα μας Trevor και Ελένα!

Να τη χαίρεσαι τη δεσποινίδα!

υ.γ. Είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα άτιμα! Να προσέχεις τώρ που έχει οίστρο γιατί εδώ κυκλοφορούν πολλά σκυλάκια off leash. Μη γίνεις "παππούς" χωρίς να το καταλάβεις...