Καλή καλή........αλλά μας έχει καταφάει!

bibianaki

Member
20 Μαϊου 2011
7
0
Καταρχην γειας !Στις 20 Μαιου βρηκα ενα κουταβακι 1.5 μηνων περιπου Ε.Π .ειχα αναφερθει και στο γεγονος εδω http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?15979-Καλώς-σας-βρήκα-και-εγω!

.Ειναι πανεμορφη πανεξυπνη και την λατρεψαμε ολοι .Βασικα μαθαινει παρα πολυ γρηγορα οτι της πεις (κανει κακα εξω ,τσισα στην πανα της,δινει χερακι,καθεται κατω,δινει φιλακι ,κανει την ψοφια και η κορυφη χαχαχαχαχα μαζευει τα παιχνιδια της (της εχω ενα κουτακι με παιχνιδια και οτι της δινεις το βαζει μεσα))
Αλλα το μεγαλο μας προβλημμα ειναι οτι δαγκωνειιιιιιιιι παρα πολυ και δυνατα !.
Δοκιμασα το αουτς αλλα τιποτα,δοκιμασα να την αφηνω και να σταματαω το παιχνιδι αλλα ...παλι τα ιδια.....τι να κανω???Ουτε με το ΜΗ καταλαβαινει ουτε τιποτα ενω σε ολα τα αλλα ειναι φοβερη!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλημέρα σου,
Σε όλα τα κουτάβια αρέσει να ...δαγκώνουν...Και...πονάει...ειδικά μ'αυτά τα κοφτηράκια που έχουν για δόντια...
Κάποια στιγμή θα το κόψει.....Αυτό που λέει και ο deas, χρειάζεται σταθερή συμπεριφορά, κάθε φορά να έχεις την ίδια αντίδραση....και θα το σταματήσει....
Σε νιώθω πάντως.....αλλά μην ανησυχείς....θα το σταματήσει....

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Άν κάνεις μία αναζήτηση στο φόρουμ με τις λέξεις "δάγκωμα" ή "δαγκώνει" θα βρείς πολλές πληροφορίες, γιατί είναι το συνήθως συμβαίνον με τα κουτάβια. Να επιμείνεις με το ΜΗ, και να συνεχίσεις να της στερείς την παρουσία σου όταν δαγκώνει - δηλαδή σταματάς το παιχνίδι και απομακρύνεσαι. Τόσο έξυπνο σκυλάκι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το μάθει στο τέλος. Μην σου πώ ότι το καταλαβαίνει, αλλά κάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τί της λές γιατί την συμφέρει. Πάντως όλα τα κουταβάκια έχουν θέμα με το δάγκωμα - είναι και τα δοντάκια τους που τα ενοχλούν. Της έχεις πάρει μασουλητήρια για να εκτονώνεται ;

Με την θεραπεία για την ψώρα τί γίνεται ; Από ότι καταλαβαίνω όλα βαίνουν καλώς ... :)

bibianaki

Member
20 Μαϊου 2011
7
0
Ευχαριστω για την βοηθεια :) ναι αμε της εχω παρει παρα πολλα παιχνιδια αλλα αυτη εκει ....με εχει γεμισει σημαδια .
Η θεραπεια παει παρα πολυ καλα αρχιζει και καθαριζει, παμε καθε 10 μερες και κανει εμβολιο .Ειναι αξιαγαπητη και πολυ πολυ εξυπνη αλλα αυτο το δαγκωμααααα ........

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Όταν ο Άρης (ε.π.) ήταν κούταβος....με είχε ταράξει...Ήταν και καλοκαίρι και την πλήρωναν μονίμως οι γάμπες μου.....Άσε...
Μετά από λίγο καιρό.....ΚΥΡΙΟΣ.....οπότε μην ανησυχείς....Μέχρι τότε....υπομονή ....!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Χαίρομαι πάρα πολύ που πάει τόσο καλά η θεραπεία !!! Για το δάγκωμα υπομονή και επιμονή θέλει από την πλευρά σας. Το σημαντικότερο είναι ότι το κουκλάκι θεραπεύεται και έχει βρεί ένα τόσο καλό σπίτι !!! :):):)

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Παίδες κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, είναι σε όλα του πολύ καλός, δεν κάνει φασαρία δεν γαβγίζει, δεν λερώνει αλλά μου έχει καταφάει τα πόδια. Το μη δεν δείχνει να το καταλαβαίνει πάντα. Ρώτησα έναν εκπαιδευτή και μου είπε όποτε το κάνει αυτό να το πιάνω όπως η μάνα του και να το κλείνω για 3 λεπτά στο κλουβάκι του, αυτό το λένε timeout. Όμως σπαράζει η καρδιά μου να το κάνω αυτό :/
Είναι σωστός αυτός ο τρόπος;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
στο ειπε καποιος εκπαιδευτης που εμπιστευεσαι?αν ναι ,για μενα κακως ρωτας αν ειναι σωστος τροπος αυτος.ειναι ο εκπαιδευτης που συμβουλευεσαι γενικα?μια χαρα τιμωρια ειναι.

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Είναι ο εκπαιδευτής που θα τον πάω μόλις πάει 6 μηνών. Το να πιάνω το κουτάβι όμως όπως το πιάνει η μάνα του μου φαίνεται επίπονο :/

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
σηκώνεις το κουτάβι απαλά απ' το σβέρκο και με το άλλο χέρι το στηρίζεις στις πατούσες, δεν πας να το απαγχονίσεις, να το τιμωρήσεις πας. Αν αισθάνεσαι ιδιαίτερη ανασφάλεια πήγαινε στον εκπαιδευτή και ζήτα του να στο δείξει. Δεν είναι κακή τιμωρία, μπορεί ν' αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική. Εγώ περίμενα πάντα να σταματήσουν οι δικές μου όσο μεγάλωναν. Το ''μη'' μια χαρά έπιασε πάντως σε όλες. Και μη χάσεις την υπομονή σου και το χτυπήσεις σε καμία περίπτωση.

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Ρε φιλε αυτο ειναι πιο μωρο και απο μωρο δεν νιωθει, ποσο καιρο το εχεις ???

Παντως καλο θα ειναι η τιμωρια να γινεται σε εναν ξεχωριστο χωρο και οχι στο κλουβι του το οποιο θες να ειναι ''το δικο του μερος'' που θα πηγαινει εκει αργοτερα για να ησυχασει...
Εαν το συνδυασει με τιμωρια μπορει αργοτερα να το σνομπαρει και να αντιμετωπιζεις προβλημα με τη χρηση του..

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αυτό που λέει ο Γρίφος είναι το πιό σημαντικό - το στηρίζεις βάζοντας το χέρι στις πατούσες.

bibianaki

Member
20 Μαϊου 2011
7
0
Kαλημερα και παλι θα ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο απο το θεμα εχουμε κανει 2 εμβολια και αυτο τον μηνα ειναι το 3ο εχω αρχισει και την βγαζω βολτα.Αλλα υπαρχει ενα προβλημα .....φοβαται παρα πολυ τα αλλα σκυλια τι να κανω??

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
οταν κανεις εμβολιο στο ζωο,περιμενεις κανα -3-4 μερες κ μετα ξεκινας παλι τις βολτες.αυτο συμβαινει μετα απο καθε εμβολιο.το οτι φοβαται τα αλλα ζωα,ειναι εξαιτιας της μικρης ηλικιας που το πηρες.τα προβληματα που σου λεγαμε ,αν θυμασαι...καλως τα δεχτηκες λοιπον....εχεις πολυ σουλεια.ειαι μικρο σκυλακι ακομη κ δεν εμαθε να συνηπαρχει με αλλα σκυλια.θελει πολυ υπομονη κ αργοτερα ισως βγαλει κ επιθετικοτητα.προσπαθησε για καθημερινη επαφη.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Να το φέρνεις σε επαφή με άλλα κουτάβια ή σκυλιά καλά κοινωνικοποιημένα με καλό χαρακτήρα ώστε να αποφύγεις να έχει δυσάρεστη εμπειρία...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97