Καλές Μάρκες Κονσέρβας?

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Καλημέρα σε όλους ...

Προσφατα εβλεπα ενα βιντεακι για τροφές (καποια Dr Decket που δειχνει αξιοπρεπης) και εξηγούσε οτι η κονσέρβα θεωρείται καλύτερη τροφή απο την ξηρά ...και ετσι μπήκα στο τρίπακι να αγοράσω καποιες για τον μπουνταλα ....πήρα λοιπόν στα τυφλα μια πρόταση απο το pet shop που αγοράζω (μπερδευτηκα στην αρχή και νομίζα οτι μου είπε οτι ειναι της εταιρίας που φτιάχνει την Acana )...αλλα οταν προσεξα το ταμπελάκι (στο σπίτι:( ) ειδα οτι δεν ηταν πολύ αναλυτικό και πέραν του κρέατος (70%) εγραφε και για υποπροιόντα κρεατος ...ρωτησα σε ενα αλλο pet shop και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κονσέρβα που να μην εχει υποπροιοντα κρέατος... ισχύει ? Εψαξα στα θεματα και δεν βρήκα συζητήσεις κατι για τις μάρκες κονσέρβας και την ποιότητα τους ( ελπίζω να μην εχω κάνει λάθος στο search)...... Αν οντως ισχύει οτι δεν υπαρχει θεμα ....θα ηθελα να ρωτήσω ποιες μαρκες κονσερβας θεωρούνται καλές ?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Κοιτα εγώ ανακατεύω κάποιες φορές ξηρά με κονσέρβα!Οι κονσέρβες που αγοράζω ειναι της belcando..μου φαίνονται καλές σαν συστατικά και σαν υφή όταν τις ανοίγω..!

Sent from my iPad using Tapatalk

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Με belcando μου παθανε κολιτιδα και τα δυο και τρεχαμε με flagyl. Αντιθετως εχουν φαει μια φορα φρισκις και δεν επαθαν το παραμικρο.

Θεμα τυχης & σκυλου ειναι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Τις εχω δοκιμάσει σχεδον ολες βαζω 2 καταλιες σε καθε γευμα του γιατι αλλιως δεν τρωει σχεδον καθολου σκετη ξηρα.Διάρροια κλπ δεν μας εκανε καμια.Οι πιο ποιοτικές σε οσμη αφη κλπ μου φανηκαν οι εξης.
Βelcando,nature harvest,arden grange,natures peak,schesir,bozita και last but not least η Optidog απο τα lidl που ειναι και η αγαπημενη του και μοσχομυριζει κιολας .

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Jp.Ak.Elias, σε κάνει ό,τι θέλει νομίζω! Άμα πεινάσει, θα φάει και σκέτη ξηρά, να το ξέρεις!

Πάω να τσεκάρω αυτές που προτείνεις, γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Σημειωτεον...θεωρητικα οι καλυτερες ειναι σε υφη πατε...
ΑΛΛΑ σαφεστατα κ δε μπορει η κονσερβα να αντικαταστησει την ξηρα ετσι?(πρωτα πρωτα πως θα καθαριζουν τα δοντια?)
Στο δια ταυτα ειχα οταν ειχαμε ενα θεμα με το στομαχι μας ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη με τις royal (φυσικα αναφερομαι εγω στις κτηνιατρικες) κ καποιες της Britt

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Καθαριζουν τα δοντια με την ξηρα τροφη??

Boss ξεκινα μπαρφ.ουτε ξηρα ουτε κονσερβες μακρυα...:D

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Συγκριτικα με την κονσερβα?....
:confused:
Η ξηρα συμβαλλει στον καθαρισμο των δοντιων (ΝΑΙ) εξαιτιας της σκληρης της συστασης!
Εαν ενα σκυλι φεριπειν τρεφεται αποκλειστικα με κονσερβα η μαγειρεμενη τροφη (χωρις τιποτα αλλο-κοκκαλα πχ) θα αρχιζει να συσσωρευεται η πλακα...για πλακα :D
Απο κει κ περα ναι κ για μενα η μπαρφ ειναι ανωτερη ολων...εαν ομως καποιος δε θελει η δε μπορει θα πρεπει να μπορει κ να ψαχτει αναλογως τις αναγκες κ ιδιομορφιες του,σωστα?

D

Deleted member 14614

Guest
Γενικά, δεν ταίζω κονσέρβα, αλλά τις ελάχιστες φορές που έχω κάνει, θα συμφωνήσω ότι η Nature's Harvest είναι πολύ καλή.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Ειχα την εντυπωση οτι δεν καθαριζουν γιαυτο και ρωτησα.

για καθαρισμο εγω του δινω κοτσι μια φορα το μηνα πανω κατω. και ειναι ασπρα ασπρα :p

Στο ερωτημα του Γιωργου για κονσερβες δεν ξερω!!αλλα ξανα λεω Μπαρφ και θα δεις διαφορα στον σκυλο;)

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Να πω την αλήθεια ούτε εγώ περιμένω να καθαρίζουν. Όπως δεν καθαρίζουν και τα δικά μας όταν τρώμε μπισκότα...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Παιδια αυτα που λεω δε τα βγαζω απτο μυαλο μου...
Εγω περαν της ολιστικης ξηρας της δινω μια φορα την βδομαδα κοκκαλα(ρες) απο μοσχαρι (κ καθαριζει καλυτερα τα δοντια της κ ασχολειτε καποιες ωρες μεχρι να τα τσακισει) πιο παλια της εδινα κ ντενταστιξ (just to be safe)
Σε καθε περιπτωση στο θεμα "κονσερβα" θετικη εγω προσωπικα δεν ειμαι (εδωσα μονο οταν ειχαμε το θεμα που προανεφερα-που ποσο πια να την εβγαζε με ρυζι κ βραστο κοτοπουλο?-κ πιο μικρη που μου κανε την δυσκολη με την ξηρα της,αλλα μεχρι εκει) κ το κοστος να βαλεις κατω-ειδικα για μεγαλοσωμα σκυλια-μια καλη ποιοτικη κονσερβα-που ειναι λιγες-ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ μανα μου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog