Καλά, είναι ανώμαλη η Sarah Palin!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πήγε, λέει, και γύρισε σειρά ντοκυμαντέρ για την Αλάσκα όπου κάνει διάφορα παλαβά. Ως γνωστόν πρόκειται για υπερβολικά συντηρητική ανισόρροπη που υποστηρίζει την οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς και το ανεξέλεγκτο κυνήγι. Στο ντοκυμαντέρ (το οποίο προφανώς και δεν βλέπω για να μη βγάλω τ' άντερά μου) τη δείχνουν να πηγαίνει για ψάρεμα, να βαράει σα τρελλή το ψάρι στο κεφάλι και μετά να το σκίζει, να του βγάζει την καρδιά και να τη δείχνει στο ζουμαρισμένο φακό της κάμερας πώς χτυπάει ακόμα στα χέρια της!!

Επίσης πηγαίνει για αεροκυνήγι λύκων και διάφορα άλλα αηδαστικά, ενώ, λέει, έχει καταπατήσει ένα σωρό νόμους της πολιτείας της οποίας υπήρξε το κάθαρμα κυβερνήτης, ήδη από το πρώτο επεισόδιο!!!!!

http://animals.change.org/blog/view/the_brutal_reality_of_isarah_palins_alaskai

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ακομα αυτο το ΑΤΟΜΟ? μην μας ενημερωνεις ρε Sara για τετοια ΟΡΓΙΑ...:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα, είναι συνέχεια στην τηλεόραση και πιο δημοφιλής από ποτέ. Μαζί με την κορούλα της. Μπλιαχχχχχχ! Την έχουν πάρει και στο φασιστικό Fox News να σχολιάζει την επικαιρότητα. Πιστεύει δε ότι σε αυτή οφείλεται η επιτυχία των ρεπουμπλικάνων στις τελευταίες εκλογές για το Kογκρέσσο πριν δυο βδομάδες και αυτοαποκαλείται "μαμά-αρκούδα"!!!!! Είναι δε τόσο ηλίθια που χτες είπε σε συνέντευξη ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ότι η Αμερική πρέπει να υποστηρίξει τη σύμμαχό της....Βόρεια Κορέα!!! Κάνει επίσης τρομερά λάθη στα αγγλικά!

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ I love America...H γυναικα εκτος απο ηλιθια, ειναι για τα ''σιδερα'' λεμε...

Η κινηση του fox παντως μεγαλο ατόπημα...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν την δούμε πρόεδρο της αμερικής καποια στιγμή εγώ δεν θα χρειαστεί να αναθεωρήσω την άποψή μου για τους αμερικάνους.....
μόνο εγώ?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν πρόκειται να βγει πρόεδρος διότι δεν το ρισκάρουν οι Ρεπουμπλικάνοι. Πρώτον είναι ηλίθια και τους κάνει ρεζίλι και υπάρχουν σοβαροί Ρεπουμπλικάνοι. Δεύτερον θα τα κάνει όντως κ@λο παγκοσμίως και πολύ σοβαρά, οπότε αποκλείεται να την αφήσουν να κουντουρντίζει ελεύθερα. Τρίτον το "Πάρτυ του Τσαγιού" δεν πήγε τόσο καλά όσο υποστηρίζουν οι ίδιοι στις τελευταίες εκλογές. Αυτό που κάνουν μάλλον είναι να την αφήνουν τώρα να ρεζιλεύεται, να αναλώνεται και να φθείρεται πολιτικά, ενδεχομένως να κερδίζει ψήφους για το ρεπουμπλικανικό κόμμα, όσο οι ίδιοι ψάχνονται να βρουν κατάλληλο υποψήφιο. Το ότι είναι μάλιστα και γυναίκα δεν τη βοηθάει αφού η Αμερική δεν είναι έτοιμη ακόμα για γυναίκα πρόεδρο. Οι Ρεπουμπλικάνοι πιστεύουν ότι έχουν μια καλή ευκαιρία να ρίξουν τον Ομπάμα στις επόμενες εκλογές, οπότε θα φροντίσουν να βρουν πολύ ισχυρό υποψήφιο που δεν είναι η Palin. Σε όλες δε τις αμερικανικές εκλογές των τελευταίων χρόνων οι υποψήφιοι εμφανίζονται σχετικά λίγο πριν τις εκλογές, οπότε είναι ακόμα νωρίς για να προωθηθεί ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων.

Σχετικά δε με το περιβάλλον και τα φιλοζωικά, οι Αμερικάνοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά τα περί global warming και συναφή, οπότε δεν τους αρέσει το βλακώδες πρόγραμμα της Palin και αν δεν έχει πρόγραμμα για το περιβάλλον (όσο και να μην το τηρήσει τελείως μετά) δεν πρόκειται να μαζέψει αρκετά λεφτά για να χρηματοδοτήσει την εκλογική της εκστρατεία.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μωρέ σας τα έλεγα εγώ. Ξεσηκώθηκε όλη η διπλανή πολιτεία στο Wisconsin κατά των Ρεπουμπλικάνων και της Palin που έσπευσε να τους υπερασπιστεί! Όχι βέβαια για τα φιλοζωικά αλλά για τα οικονομικά. Έχουν ξεκινήσει επανάσταση!! Μάλιστα οι Δημοκρατικοί τους φύγανε και καταφύγανε στο Ιλλινόι σε ένδειξη διαμαρτυρίας...:eek: