Κακα στο σπιτι του...

prodromos100

Member
20 Μαϊου 2012
13
0
καλησπερα παιδια,θελω την βοηθεια σας.. ο Tayson ειναι 2.5 μηνων... ακομα δεν βγαινουμε εξω αλλα εχει το δικο του χωρο-ταρατσα για να τα κανει ολα εκει...(παιχνιδι-κατουρημα-κακα-παιχνιδι...)

ολοι την ημερα εχει ενα σημειο που τα κανει...αλλα καθε μερα που ξυπναω βλεπω οτι εχει λερωσει μεσα στο σπιτακι του...

ξερω οτι τα σκυλια ειναι καθαρα και θελουν καθαρο τον χωρο τους,γιατι το κανει αυτο και πως μπορω να το διορθωσω...?

σας ευχαριστω

prodromos100

Member
20 Μαϊου 2012
13
0
εκανα αναζητηση πριν ανεβαζω το θεμα,απλα δεν βρηκα παρομοιο...αν το εχεις διαβασει και σου ειναι ευκολο στειλε μου το λινκ...σε ευχαριστω

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
ολοι την ημερα εχει ενα σημειο που τα κανει...αλλα καθε μερα που ξυπναω βλεπω οτι εχει λερωσει μεσα στο σπιτακι του...
Ένα σημείο στην ταράτσα εννοείς;
Τον πας εκεί για να τα κάνει μόνο;
Ή μένει εκεί;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν δεν έχει εσένα να του δείξεις όπου θέλει θα τα κάνει!

Δεν μαθαίνει μόνο του το κουτάβι, κάποιος το διδάσκει!
Αν δεν είσαι παρών όταν τα κάνει για να το βάλεις εκεί που πρέπει να τα κάνει τότε θα αποκτήσει μόνος συνήθειες!

Δεν έχει σημασία αν του κότσαρες σπιτάκι πάνω στην ταράτσα!Αν δεν τον μάθεις ότι αυτό το κουβούκλιο που έβαλες είναι σπιτάκι δεν θα μάθει τίποτα!

Υ.Γ.: Φυσικά παίζει και ρόλο η ηλικία, είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κύστη του και στην ούρηση και στην αφόδευση!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αν ο ακύλος μένει στην ταράτσα μόνιμα ξεκίνα από εκεί. Είναι λάθος προσέγγιση του "έχω σκύλο".

prodromos100

Member
20 Μαϊου 2012
13
0
Καλησπερα...και εγω παιδια στη ταρατσα μενω,σε γκαρσιονιερα και εχω σαν αυλη ολη τη ταρατσα,το προβλημα μου ειναι,οτι τα κακα του το βραδυ τα κανει μεσα στο σπιτακι,δηλαδη εκει που κοιμαται...και οχι στην "αυλη" που λερωνει το πρωι...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αν είναι έτσι αλλάζει λίγο το πράγμα,απο την άλλη θα ήταν καλύτερο να τον βάζεις μέσα να μένει με εσένα.προσπάθησε να μάθεις τις ώρες που τα κάνει και να τον βγάζεις εκεί που θέλεις εσύ μέχρι να συνηθίσει και αν τον δείς την στιγμή που τα κάνει στο μέρος που δεν πρέπει για εσένα μάλωσε τον με ένα "μη" και πήγαινε τον εκεί που θές εσύ(ποτέ μην τον μαλώνεις ενώ τα έχει κάνει και δεν τον έχεις δεί γιατί θα αναρωτιέται τι έκανε και του φωνάζεις).μικρό είναι υπομονή και για το σπιτάκι που μένει βάζε του κάποιες λιχουδιές η πήγαινε τον εκεί να πάίζετε ώστε να ξαπλώνει μέσα και να το νιώσει σπίτι του αλλά και πάλι θα ήταν καλύτερο για αυτό να είναι μαζί σου.

prodromos100

Member
20 Μαϊου 2012
13
0
δεν ξερω γιατι οταν δεν ειμαι μαζι του,οταν δεν το βλεπω τα κανει μεσα στο σπιτακι του αλλες φορες εξω εκει που τα κανει παντα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Οταν τα κάνει στο σπίτι του, τον βρίσκεις να κάθεται και μέσα;
Τι μεγέθους είναι το σπίτι;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα κουτάβια για ένα διάστημα πρέπει να κοιμούνται σε μικρή κλούβα η box μεταφοράς για να μάθουν να μη τα κάνουν μέσα. Μόνο για το βράδυ. Και εσύ θα πρέπει να τον 'έχεις στο νμου σου, μόλις ξυπνήσει, συνήθως ξυπνάνε γύρω στις 6.30 να τον βγάζεις έξω. Μόνο ετσι θα μάθει. Καλύτερα θα ήταν να έχεις το box μέσα μαζί σου για να τον ακούσεις. Αυτά τα περί δεν λερώνουν τον χώρο που κοιμούνται είναι μύθος...

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Δοκίμασε να του βάζεις να τρώει μέσα στο σπιτάκι του αφού το έχεις πλύνει πρώτα πολύ καλά ώστε να φύγουν οι παλιές μυρωδιές.
Επίσης βάλε σε μία πάνα μια παλιά του αφόδευση σε σημείο ψιλοκοντινό αλλά όχι πάρα πολύ κοντά (4-5 μέτρα), και μετά σιγά σιγά να του το απομακρύνεις μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97