Κακα μονο οταν δεν ειμαι μπροστα

jeanfookey

New Member
9 Ιουνίου 2014
1
0
34
Καλησπερα και απο μενα! Θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινεται. Εχω ενα τζακ 4 μηνων και τωρα τελευταια αρχισε να κανει τα κακα του ΜΟΝΟ οταν δεν ειμαι μπροστα. Ειχε μαθει κανονικα και τα εκανε στην πανα, αλλα καποια στιγμη αρχισε να τα τρωει. Μολις την επιασα στα πρασα και την μαλωσα (φωνη. οχι ξυλο) σταματησε να κανει κακα μπροστα μου. Τα κανει οταν ειναι μονη της στο μπαλκονι η οταν κοιμαμαι και τις περισσοτερες φορες τα τρωει κι ολας. Βολτες την βγαζω κανονικα, αλλα κανει μονο τσισα. Μια μερα ειχε πανω απο 10 ωρες να κανει κακα και την εβγαλα στο παρκο 2 ωρες. ΤΖΙΦΟΣ! Γυρισαμε σπιτι και καθισα κανα 3ωρο στο μπαλκονι. ΤΖΙΦΟΣ! Αφου νυσταξα και πηγα για υπνο, τα εκανε 3 φορες!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Συγγνωμη αν δεν ειναι σωστα τοποθετημενο το θεμα μου, ειμαι νεο μελος. Σας ευχαριστω για την βοηθεια και την κατανοηση :) :)

Ghost

Well-Known Member
28 Απριλίου 2014
105
27
38
crate + βολτες 3-4 μερούλες το πολύ θα το πιάσει το νόημα! Επίσης διαβασε πρώτα για πιο λόγο τα τρώει (απειρα θέματα)

• Like
Reactions: dnassib

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Την έχεις διδάξει που να κάνει την ανάγκη της?

Ή έκανες μόνο αυτό?
Μολις την επιασα στα πρασα και την μαλωσα (φωνη. οχι ξυλο)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Αν έχεις την πολυτέλεια, να είσαι όλη μέρα στο σπίτι, πάρε ένα crate μικρό. Να την χωράει τώρα που είναι μωρό και με πρόβλεψη το πολύ, για κανά-δυό μήνες ακόμη. Η αν αντέχει η τσέπη σου, πάρε μεγαλύτερο, και για χρήση ως ενήλικος σκύλος, αλλά οπωσδήποτε να έχει διαχωριστικό, για να μπορείς να το μικρύνεις αρκετά. Το σχέδιο είναι, να μένει στο crate, αλλά να μην έχει χώρο να κάνει εκεί τις ανάγκες της. Θα την βγάζεις όμως συχνά και θα την πηγαίνεις εκτός σπιτιού, έστω μέχρι το κοντινότερο χώμα, δίνοντάς της την ευκαιρία να τα κάνει εκεί. Περιμένεις λίγο. Αν τα κάνει, καλώς. Μπορείτε να συνεχίσετε με βόλτα, παιχνίδι, ότι θέλεις. Αν δεν τα κάνει, μέσα στο crate πάλι. Και σε λίγο πάλι δοκιμή. Βέβαια, το πρόγραμμα βόλτας, πρέπει να το τηρείς κανονικά. Αυτό που της κόβεις, είναι η ελευθερία μέσα στο σπίτι, μέχρι να μάθει, που [και πότε] πρέπει να τα κάνει. Δεν νομίζω ότι θα σου πάρει πάνω, από 10-15 μέρες.

• Like
Reactions: Ghost

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk