Κακή εμπειρία από εκπαιδευτή

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Βία είναι να εμπιστεύεσαι έναν μ@@@α εκπαιδευτή και να σου καταστρέφει το σκύλο για το υπόλοιπο της ζωής του!!!
:twisted: Άσχετο με το θέμα μεν, αλλά το ξαναθυμήθηκα και φόρτωσα πάλι!!!

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Καμμένη και εγώ αλλά μήπως να ανοίξεις ένα καινούργιο νήμα και να μας πεις την ιστορία του σκύλου σου....

mallinois

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2008
29
0
ΒΙΑ...

Bία είναι να μην ψάχνεις με τι μεθόδους θα εκπαιδεύσει τον σκύλο σου ο όποιος εκπαιδευτής,να μην δεις σκύλους που έχει δουλέψει μαζί τους,να μην έχεις μιλήσει με ιδιοκτήτες που ανέλαβε τον σκύλο τους και από άγνοια και μόνο εμπιστέυτικες κάποιον να εκπαιδεύσει τον σκύλο σου!

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν "καλοί" και "κακοί" επαλγεματίες!!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Αφήνεις ένα υπέροχο και χαρούμενο ζώο στον εκπαιδευτή (που υποτείθεται ότι έχεις ψάξει πάρα πολύ για να τον βρείς και έχεις ακούσει τα καλύτερα απο όλους τους "ψαχμένους") και μόλις πάς να το πάρεις αντικρύζεις ενα πλάσμα που φοβάται με το παραμικρό και τρέμει ολόκληρο μόλις του φωνάζεις.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Re: ΒΙΑ...

mallinois said:
Bία είναι να μην ψάχνεις με τι μεθόδους θα εκπαιδεύσει τον σκύλο σου ο όποιος εκπαιδευτής,να μην δεις σκύλους που έχει δουλέψει μαζί τους,να μην έχεις μιλήσει με ιδιοκτήτες που ανέλαβε τον σκύλο τους και από άγνοια και μόνο εμπιστέυτικες κάποιον να εκπαιδεύσει τον σκύλο σου!

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν "καλοί" και "κακοί" επαλγεματίες!!
Συμφώνω απόλυτα μαζί σου !!!! Δεν θα το πάρω προσωπικά γιατί είμαι πάρα πολύ σίγουρη για το πόσο έψαξα πρίν και για τους ανθρώπους που μίλησα. Τώρα άν ο συγκεκριμένος άνθρωπος άντι να στρώσει τον κ...ο του στη δουλειά έβαλε κάποιον άσχετο που τον βοηθούσε να εκπαιδεύσει το δικό μου σκύλο(που ήταν ημίαιμος και δεν τον πολυ ενδιέφερε)τότε μάλλον αυτό δεν είναι δικό μου λάθος αλλά του τάδε XXX εκπαιδευτή δεν νομίζεις???? :?: :?: :?: ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ :lol:

mallinois

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2008
29
0
Ας πούμε ότι εγώ έχω εκπαιδευτήριο και σου λέω....
Άσε τον σκύλο σου στην σχολή μου,μην τον δεις για δύο εβδομάδες(τάχα μου να δέθει με τον εκπαιδεύτη του),όταν είναι να τον δεις κάνε μου ένα τηλέφωνο πρώτα και ο χώρος μου έχει και μία μάντρα 3 μέτρα που και άπο έξω να περάσεις δεν μπορείς να δεις τίποτα μέσα,θα τον άφηνες;

Αν τώρα σου πώ...άσε τον σκύλο σου,έλα όποτε θες να το δεις χωρίς προειδοποίηση από την πρώτη μέρα παραμονείς στην σχολή μου,παρακολούθησε μάθημα με άλλος σκύλους,κάτσε να ακούσεις συζητήσεις με άλλους ιδιοκτήτες και αντι για μάντρα έχω πλέγμα(που αισθητικά είναι και άσχημο για τον χώρο) αλλά μπορείς να περάσεις απο έξω να τσεκάρεις τι γίνεται μέσα,θα σου ακουγόταν ύποπτο;

Ποιός κατά την γνώμη σου είναι σωστός επαγγελματίας;

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
θα πάμε άλλο θέμα μετά απο αυτή την απάντηση. Κοίταξε mallinois πρίν αφήσω εκεί το ημίαιμο μου (γιατί έτσι το αντιμετώπιζε ) ήμουνα εκεί και δούλευα μαζί με το σκύλο μου αρκετούς μήνες πρίν πάρω αυτη την απόφαση. Τώρα αν ο εν λόγο κύριος είχε να ασχοληθεί με σκυλιά ράτσας και όχι με το δικό μου αυτό δυστηχώς δεν μπορούσα να το γνωρίζω. Ξέρεις όταν περνάς αρκετό καιρό σε ένα τέτοιο περιβάλλον παρέα με το σκύλο σου και όλα είναι πάρα πολύ καλά, δεν μπορείς παρα να δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο και στη δουλειά του. Και πραγματικά η δουλειά του ήταν καλη και τα άλλα τα σκυλάκια χαρούμενα. Βλέπεις όμως μόνο το δικό μου ήταν το ημίαιμο της παρέας και ανάξιο της προσοχής του!!! Τελικά υπάρχουν και ρατσιστές εκπαιδευτές!!! :( :(

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
aleka2 said:
Βλέπεις όμως μόνο το δικό μου ήταν το ημίαιμο της παρέας και ανάξιο της προσοχής του!!! Τελικά υπάρχουν και ρατσιστές εκπαιδευτές!!! :( :(
δεν συμβιβαζονται αυτα τα δυο αλεκα :wink: δηλαδη δεν γινεται ο σωστος και καλος εκπαιδευτης να θεωρει αναξιο προσοχης ενα ημιαιμο...η το αναλαμβανει,η οχι.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
galazio said:
aleka2 said:
Βλέπεις όμως μόνο το δικό μου ήταν το ημίαιμο της παρέας και ανάξιο της προσοχής του!!! Τελικά υπάρχουν και ρατσιστές εκπαιδευτές!!! :( :(
δεν συμβιβαζονται αυτα τα δυο αλεκα :wink: δηλαδη δεν γινεται ο σωστος και καλος εκπαιδευτης να θεωρει αναξιο προσοχης ενα ημιαιμο...η το αναλαμβανει,η οχι.
Αυτό δυστηχώς όμως είναι που συνέβη και δυστηχώς για το σκυλί μου το κατάλαβα πολύ αργά.

mallinois

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2008
29
0
Λυπάμαι πολύ για την αντιμετώπιση του προς τον σκύλο σου!!!!Για μένα δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε ημίαιμα και καθαρόαιμα με αυτήν τη λογική,όταν είσαι σωστός εκπαιδευτής φέρεσαι καλά και με αγάπη σε όλα τα σκυλιά ανεξάρτητα με το μέγεθος ή την φυλή τους!!!!!Ελπίζω τα πράγματα με τον σκύλο σου τώρα πια να είναι καλύτερα. :D :D :D

mallinois

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2008
29
0
Ακόμα και πράγματα που μας στεναχωρούν είναι καλό να τα μοιραζόμαστε με ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν για να ακούνε και οι άλλοι ώστε να μην πάθουν τα ίδια!!!!Δεν νομίζεις oscar?? :)

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Oscar εγώ δεν διαχωρίζω τα σκυλιά. Τα λατρεύω όλααααα!!! Οι κολλημένοι όμως με τις ράτσες σε τέτοιο βαθμό που όλα τα άλλα τα σκυλιά τα αντιμετωπίζουν λές και δεν υπάρχουν , δυστηχώς το κάνουν. Anyway , άν και κατάφερα μετά απο κάποιο καιρό να ξανακάνω το σκυλί χαρούμενο δυστηχώς μας άφησε αρκετά γρήγορα. :cry: :cry:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εδω θα διαφωνήσω μαζί σου.

εχω γνωρίσει πολλούς που έχουν κόλημα - ΄πρόβλημα ΄ με τα καθαρόαιμα

ποτέ ομως κάποιον που να θεωρεί τα πολύαιμα δεύτερη επιλογή

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Μάκη μάλλον δεν κατάλαβες το " σε τέτοιο βαθμό " που προσέθεσα. Και εγώ 2 σκυλιά ράτσας έχω αυτή τη στιγμή.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
εγω θα συμφωνησω

///αλλαα παιδιαα παρεξηγησεις..

απο ενα σημειο και μετα δημιουργηθηκε νεο θεμα...το οποιο αξιζε να το αναδειξουμε σε νεο τοπικ.και οχι μεσα στο "βια".

κατανοητος?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog