Συμφώνω απόλυτα μαζί σου !!!! Δεν θα το πάρω προσωπικά γιατί είμαι πάρα πολύ σίγουρη για το πόσο έψαξα πρίν και για τους ανθρώπους που μίλησα. Τώρα άν ο συγκεκριμένος άνθρωπος άντι να στρώσει τον κ...ο του στη δουλειά έβαλε κάποιον άσχετο που τον βοηθούσε να εκπαιδεύσει το δικό μου σκύλο(που ήταν ημίαιμος και δεν τον πολυ ενδιέφερε)τότε μάλλον αυτό δεν είναι δικό μου λάθος αλλά του τάδε XXX εκπαιδευτή δεν νομίζεις???? :?: :?: :?: ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ :lol:mallinois said:Bία είναι να μην ψάχνεις με τι μεθόδους θα εκπαιδεύσει τον σκύλο σου ο όποιος εκπαιδευτής,να μην δεις σκύλους που έχει δουλέψει μαζί τους,να μην έχεις μιλήσει με ιδιοκτήτες που ανέλαβε τον σκύλο τους και από άγνοια και μόνο εμπιστέυτικες κάποιον να εκπαιδεύσει τον σκύλο σου!
Όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν "καλοί" και "κακοί" επαλγεματίες!!
δεν συμβιβαζονται αυτα τα δυο αλεκα :wink: δηλαδη δεν γινεται ο σωστος και καλος εκπαιδευτης να θεωρει αναξιο προσοχης ενα ημιαιμο...η το αναλαμβανει,η οχι.aleka2 said:Βλέπεις όμως μόνο το δικό μου ήταν το ημίαιμο της παρέας και ανάξιο της προσοχής του!!! Τελικά υπάρχουν και ρατσιστές εκπαιδευτές!!!
Αυτό δυστηχώς όμως είναι που συνέβη και δυστηχώς για το σκυλί μου το κατάλαβα πολύ αργά.galazio said:δεν συμβιβαζονται αυτα τα δυο αλεκα :wink: δηλαδη δεν γινεται ο σωστος και καλος εκπαιδευτης να θεωρει αναξιο προσοχης ενα ημιαιμο...η το αναλαμβανει,η οχι.aleka2 said:Βλέπεις όμως μόνο το δικό μου ήταν το ημίαιμο της παρέας και ανάξιο της προσοχής του!!! Τελικά υπάρχουν και ρατσιστές εκπαιδευτές!!!