σημερα το πρωι ενω κοιμοταν στο κλουνι του εκλαιγε γιατι κατουριοταν. ξυπναω τον βγαζω στο μπαλκονι κανει τσισα και παλι μεσα κλουβι. δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου. μολις ξυπναω μετα απο κανα 2ωρο παω να του ανοιξω, βλεπω την πορτα ανοιχτη(εχω αυτο το κλουβι μεταφορας ακομα, λογω οικονομικων ξεκινησα με αυτο ) προφανως δεν την εκλεισα καλα το πρωι. βγαινει στο μπαλκονι κανει τσισα και στο δωματιο μ μυριζε κατι σε κακα εψαχνα και τελικα τα ειχε κανει μεσα στο κλουβι. ειχε τραβηξει την κουβερτα πιο μπροστα για να μην την λερωσει και τα εκανε πισω πισω.. ααα παρολο που η πορτα ηταν ανοιχτη δεν ειχε βγει και δεν εβγαινε ουτε οταν του φωναζα εγω να βγει.και γενικοτερα ηταν φοβισμενος θα ελεγα. αυτο ολο να το παρω σαν ενα ατυχηματακι που ευθυνομαι και εγω γτ μπορει να εκλαιγε και να μην τον ακουσα η σαν μια συμπεριφορα που οδηγει σε κατι παραπερα και θελει ερμηνεια.??? επισης τρ μετα την εξεταστικη εχω προγραμματισει να φτιαξω ενα μεγαλυτερα crate .. να το κανω η θα πηγαινει και θα τα κανει μεσα.. στο κλουβι δεν μενει πολλες ωρες. το βραδυ που κοιμαται αντε και κανα 3ωρο την ημερα οχι ομως καθε μερα!