και συγκεκριμένα Ευμένης Β' Φιλάδελφος!!
Υιοθέτησα λοιπόν το πρώην αδέσποτο που είναι ημίαιμο λαμπραντόρ και μια γλύκα. Τον πήγα ίσια στον κτηνίατρο διότι πρώτον πρέπει να τον στειρώσω, δεύτερον είχε να τελειώσει τα εμβόλιά του, συν το ότι πρέπει να μάθει να κάνει τις βιολογικές του ανάγκες έξω. Αλί και τρισαλί μου βεβαίως, αλλά πρέπει να το κάνω. Ευτυχώς όμως που είναι crate-trained και καλόβολο. Όπως επίσης το συνηθίζω, βρήκα και το κάθαρμα που το χτύπησε και το άφησε νηστικό και τελικά το πέταξε στο χαντάκι να πεθάνει! Καλά, μιλάμε έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου!!!!! Το εν λόγω καθίκι πήρε τον Ευμένη ως μωρό από τον μπόγια και ήτανε και βλαξ διότι ο μπόγιας είχε ήδη βάλει μικροτσίπ μέσα που φυσικά το κάθαρμα των αποπάτων δεν είχε περάσει στο όνομά του. Καλά που μου έκοψε και είπα του γιατρού να κοιτάξει με το σκάννερ μήηηηηηπως και υπάρχει τίποτα και το βρήκαμε!! Από κει και πέρα πήρα τηλέφωνο την αστυνομία ζώων (animal control) που έχει και το νούμερο του τσιπ. Φυσικά ο κτηνίατρος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία να το περάσει στο όνομά μου. Ελπίζω να βρουν εύκολα το μαλάκα (ή τη μαλακισμένη) και να τον χώσουν (ή να την χώσουν) μέσα.
Χαίρομαι που τον πήρα (αν και τα έχω ολίγον παίξει) διότι έχει άριστο χαρακτήρα και αγαπιούνται τρομερά με το Μουφ. Το οποίο Μουφ έχει τελείως ηρεμήσει, ούτε έκλαψε/γκρίνιασε μέχρι τώρα και τα δυο τους κάνουνε παρέα και όταν ξαπλώνουν είναι και αγκαλίτσα!! Τελοσπάντων, είμαι σίγουρη ότι θα συνέλθω όπως έγινε και πέρσυ που τα είχα παίξει με το Μουφ.
Φωτογραφίες θα βάλω εν καιρώ στο άλμπουμ του.