Καλά ξέρουμε ότι εγώ δεν ψήνομαι να τρέχω σε εκθέσεις, δεν κατηγορώ κανένα παιδί μην παρεξηγηθώ, απλά δεν το 'χω εγώ το θέμα. Αλλά ας πούμε ότι το 'χα, ή να το πάμε ένα βήμα παραπέρα και να πούμε ότι μ' επηρέαζε κι εμένα το δήθεν συναισθηματικό κι ήθελα το μωρό μου να γίνει μαμά με το σωστό τρόπο, δηλαδή αφού χαρακτηριστεί ''άξια αναπαραγωγής'' (δεν ξέρω αν το λέω σωστά, αν λέγεται αλλιώς σόρρυ) και να τη ζευγαρώσω με ένα αντίστοιχο προτυπικά άριστο Βέλγο.
Κάλλιστα μπορούμε να πούμε ότι εγώ είμαι και λίγο μπάχαλο και τις κακομαθαίνω με λιχουδιές και πάω πράγματι στην έκθεση όλα είναι τέλεια με εξαίρεση το βάρος, είναι ας πούμε διαλέξτε εσείς πόσο παραπάνω πρέπει να είναι ώστε ν' αποκλειστεί. Ο σκύλος δεν ευθύνεται γι' αυτό, εγώ φταίω. Γιατί λοιπόν, ο η κρίση του σκύλου επηρεάζεται απ' το βάρος για το οποίο εγώ είμαι υπεύθυνος; Αυτό είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω.
Κάλλιστα μπορούμε να πούμε ότι εγώ είμαι και λίγο μπάχαλο και τις κακομαθαίνω με λιχουδιές και πάω πράγματι στην έκθεση όλα είναι τέλεια με εξαίρεση το βάρος, είναι ας πούμε διαλέξτε εσείς πόσο παραπάνω πρέπει να είναι ώστε ν' αποκλειστεί. Ο σκύλος δεν ευθύνεται γι' αυτό, εγώ φταίω. Γιατί λοιπόν, ο η κρίση του σκύλου επηρεάζεται απ' το βάρος για το οποίο εγώ είμαι υπεύθυνος; Αυτό είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω.