Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούργια στην παρέα σας και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα. Θα ήθελα την συμβουλή σας. Έχω μία σκυλίτσα ημίαιμη (τερριέ με γκριφφόν) 5 χρονών, Alice την λέμε, στειρωμένη, ένας άγγελος είναι, την έχω με τα παιδιά μου όλη μέρα (είναι δίδυμα 18 μηνών) είναι γενικώς ένας υπέροχο σκυλάκι, λίγο νωθρό γενικά, αλλά μάλλον είναι λογικό αυτό αφού δεν ασκείται ιδιαίτερα, πάρα πολύ φιλικό με ανθρώπους αλλά και με άλλα σκυλιά, ίσως λίγο πιο φοβιτσιάρικο από ό,τι είναι λογικό. Λοιπόν.... πρόσφατα βρήκα στο γκαράζ μας παρατημενα δύο κουτάβια κυνηγετικά, κουκλιά και πανέξυπνα. Μέτα από λίγες περιπέτειες κατάφερα να βρω ένα καλό σπίτι στο ένα και μας έχει μείνει το άλλο (είναι θηλυκό 4 μηνών) το οποίο έχουμε στο μπαλκόνι και το έχουμε αγαπήσει πια, οπότε μπορεί να το κρατήσουμε ή εμείς ή οι γονείς μου. Σας κούρασα λίγο, αλλά έφτασα στο θέμα μου: Η σκυλίτσα μου, ενώ είναι ένα υπέροχο πλάσμα, δεν το θέλει το καινούργιο το σκυλάκι. Όταν είχα και τα δύο κουτάβια έξω, την είχα βγάλει, και αυτή δεν αντιδρούσε καθόλου, ουσιαστικά ήταν κολλημένη πάνω στην μπαλκονόπορτα και γαύγισε 3-4 φορές (στο πουθενά, όχι εναντίον τους) και βασικά ήθελε απλά να ξαναμπει στο σπίτι. Όταν έφυγε ο κούταβος, είπα ότι κάτι ίσως έχει αλλάξει, αλλά πάλι τα ίδια. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να τα πάει καλά η Alice με το κουταβάκι. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιους τρόπους για να τα φέρω κοντά??? Με το ζόρι γίνεται?Δλδ τι να κάνω? Να την αφήσω στο μπαλκόνι κανα δίωρο θέλει δεν θέλει μπας και τα βρούνε? Βασανιστήριο δεν είναι αυτό??? Ευχαριστώ...