Καινούριο βίτσιο: πίνει ΚΑΦΕ!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μουφοϊστορίες θέλατε; Πάρτε μια σχετικά πρόσφατη να βολεύεστε: το μικρό τέρας τώρα άρχισε να μου κλέβει τον καφέ μου! :rolleyes: Δεν τολμάω να τον αφήσω πουθενά διότι τον εξαφανίζει! Και όχι, δεν τον παίρνω με ζάχαρη, επομένως δεν είναι η γλύκα του που του αρέσει. Αυτό που ξέρω είναι ότι τρελλαίνεται για το άρωμά του και επομένως όταν τον μουφιάζει παίρνει ένα μαστουρωμένο ύφος και έρχεται και στρώνει κεφάλα. Ακολουθούν φωτογραφίες-στιγμιότυπα πριν τον βουτήξω και σώσω τον καφέ μου. Στην τέταρτη φωτογραφία έχει σωριαστεί από κάτω με παρεξηγημένο ύφος αφού το πήρε απόφαση ότι όσο είμαι εκεί δεν πρόκειται να πιει καφέ.

Το είπα φυσικά στην κτηνίατρό του που έπαθε σοκ. Μου είπε ότι κακό δεν του κάνει, αλλά καλόν είναι να μην πίνει. Με ρώτησε κι αν τον πιάνει υπερδιέγερση μετά, αλλά μπα! Χαμπάρι δεν παίρνει αυτό το πλάσμα!! :rolleyes:

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έχω υπόψιν πολλά σκυλιά που κυνηγάνε να πιουν καφέ, ανάμεσά τους κι ο δικός μου, που ειδικά το καλοκαίρι, μην πετύχει πουθενά χαμηλά τον φραπέ μου, πάει και τον τακτοποιεί. Έχει, δε, ορεξούλες και για μπύρα. Αλλά δεν του κάνω το χατήρι για κανένα από τα δυο καθώς δεν τους κάνουν καλό. Δεν ξέρω γιατί σου είπε ο κτηνίατρος ότι δεν του κάνει κακό, αφού η καφεϊνη, απ'όσο εχω διαβάσει μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση σε γατόσκυλα. με ένα πρόχειρο googlάρισμα ορίστε: Caffeine Poisoning in Dogs and Cats - Symptoms and Treatment

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το καλοκαιρι πάω σε συναυλια και ξεχνάω τον φραπέ, γεμάτο το ποτήρι, σε ενα χαμηλο τραπεζάκι.

Γυρίζω 1πμ και βρίσκω το ποτηρι αδειο και να λάμπει και το καλαμάκι να αγνοείται.... καταλαβαίνω τι παιχτηκε αλλα οκ ειμαι τεζα και μαζεύω τη σελ για υπνο.... Στα 5 λεπτα από την ωρα που ξεράθηκα αρχίζει το δράμα μου... η Σελιν αν τρέχει σαν τον roadrunner μεσα στο σπιτι, και να στοχευει τον νεροχύτη. Να κλαιει να μπει στο νεροχυτη... κλαμα και σπαραγμος! Αδειος ο νεροχύτης και πλυμμενος κιολας.... Αυτο συνεχίστηκε ως τις 9.30 το πρωι οποτε καταφεραμε και ξεραθηκαμε αμφοτερες.... εκτοτε ο καφες μου ειναι σε θερμος με καπάκι....

εδιτ προς Οριλις: και με την μπυρα εχει πάθος η δικιά μου... μια φορά εκανα το λάθος και ειδα μετά πατημασιες και την τσακωσα... εχωσε τη μουσούδα της, ηπιε ολη τη μπυρα και επειδη εσταζαν τα μουστάκια τα πατουσε και εκανε το σπιτι χάλια... σημ. δεν παραπατούσε, μια χαρα νηφάλια!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τι να κάνουμε βρε Thodora, είμαστε Ελληνάρες, κι αυτό φαίνεται και στον καφέ που προτιμάμε! *lingua*

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπα, το αλκοόλ δεν το χωνεύει καθόλου το Μουφ. Πάει, το μουφιάζει, παίρνει μια έκφραση αηδίας το πρόσωπό του και το παρατάει. Ευτυχώς δηλαδή.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Σάρα και μένα έκανε ντου το καλοκαίρι και μου έγλυψε όλο το αφρόγαλα από το φρέντο στην παραλία. Περιττό να πω ότι γέλαγαν όλοι!!!

Θέλει προσοχή γιατί προκαλεί εθισμό πολύ γρήγορα και σίγουρα κάνει κακό

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
η φάτσα στην 3η φωτό του στυλ "έλα, ναι, έχω κάνει μ@λ@κι@, τι θές τώρα?" ειναι όλα τα λεφτα :D

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
XAXAXA οντως η τριτη τα σπαει :) αλλα εχει τοσο χαριτωμενη εκφραση που δε σου κανει καρδια να το μαλωσεις !

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ένας φίλος μου είπε ότι στην τρίτη φωτογραφία μοιάζει σα να λέει "θα μπορούσα να σε σκοτώσω στον ύπνο σου για τούτο δω"!! :rolleyes:

Όσο για μάλλωμα, συνήθως αναφωνώ "βρε γουρούνι, ΤΙ έκανες πάλι; Δεν αισχύνεσαι; Κάνουν τέτοια πράματα τα Μούφια;" (απάντηση: ναι, κάνουνε).:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog