Καινούργιος ιδιοκτήτης giant schnaouzer

pavagiwtis

New Member
3 Ιανουαρίου 2011
3
0
ΑΘΗΝΑ
Καλημέρα σας είμαι και εγώ καινούργιος στην παρέα σας και ιδιοκτήτης ενός θηλυκού giant μόλις 4 μηνών.
Ισχυρή προσωπικότητα, αλλά τρομερά τρυφερή, χαδιάρα, πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους και τα άλλα σκυλιά και έχει ήδη αρχίσει να εκδηλώνει τα πρώτα σημάδια του πόσο καλός φύλακας μάλλον θα γίνει.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Υποθέτω απο εξωτερικό είναι μιας και δεν νομίζω να υπάρχει εκτροφή στην Ελλάδα.
Ξέρεις απο που ακριβώς είναι (πήγες ο ίδιος να το πάρεις)?

Είναι ωραία σκυλιά αλλά κατα την γνώμη μου πολύ εργασιομανής. Πρέπει ο ιδιοκτήτης να πάρει απόφαση ότι θα πάρει τέτοια φυλή μετά απο πολύ σκέψη. Βασικά για όλες τις φυλές ισχύει αυτό, πάντα μετά απο πολύ σκέψη αποφασίζουμε για σκύλο.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Kαλως ηρθες Παναγιωτη. Αγαπημενη φυλη, και θα συμφωνησω με τον BiggBilly ειναι πολυ ενεργητικα και εκρηκτικα σκυλια. Και παρα πολυ καλοι φυλακες, και αυτο πρεπει να το εχεις υπ΄οψην σου συνεχως...

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
φοβερά σκυλιά!!

και η μικρή φοβερή φάτσα!!

βάλε μας και άλλες φωτογραφίες να τη θαυμάσουμε!!

Να την χαίρεσαι και να είστε και οι δύο πάντα υγιείς.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλως ήρθες με τον γιγαντιαίο μούσια σου! :) Χαίρομαι που πληθαίνουμε οι schnauzerάδες (και ας ειναι διαφορετικών διαστάσεων ;))

Πες μας περισσότερα για αυτόν! Και φυσικά φωτογραφίες!!!!!

*Εκτροφή giant schnauzer γίνεται και στην Ελλάδα! :)

pavagiwtis

New Member
3 Ιανουαρίου 2011
3
0
ΑΘΗΝΑ
Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ όλους για το καλοσώρισμα.
Η μικρή είναι σήμερα 4 μηνών 16 κιλά και μες την τρελή χαρά.
Την έφερα απο εξωτερικό (Ουγγαρία) 2 μηνων και απο ότι φαίνεται μέχρι στιγμής είναι τέλεια.
Μήπως θα μπορούσε κανείς να μου συστήσει κάποιον groumer όχι απαραίτητα ειδικό σε schnaouzer??
Φωτογραφίες θα ανεβάσω όταν μπορέσω να βρώ τον τρόπο.
Αλήθεια υπάρχει εδω μέσα κάποια κάποιο forum ειδικά για giant??

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Να την χαιρεσαι φιλε την μουσουδα σου και γραψε μας αν θες πως ηταν οι πρωτοι μηνες συμβιωσης..Απο Αθηνα εισαι;;(για να σε πουμε για groomer)..Απο τι γνωριζω δεν υπαρχει υποφορουμ για σναουζερ,αλλα υπαρχουν καποιοι σναουζεραδες να τα πειτε..