Καινούργια και άπειρη

ΣΤΑΘΟΥΛΑ

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2011
36
0
γεια σας παιδια και απο εμενα ειμαι κανουγια και εχω δυο σκυλακια που σημερα εγιναν επτα μηνων.τα βρηκα σε καδο πεταμενα αμεσως μετα τη γεννησης τους,μαζι με τα τρια αδερφακια τους τα οποια δεν τα καταφεραν.θα χρειαστω τη βοηθεια σας σε πολλα θεματα που αντιμετωπιζο.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Μπραβο σου για την τσοσο καλη σου κινηση .Οπως μπορουμε να σου φανουμε χρησιμοι ,εδω θα ειμαστε..
Εσυ τα βρηκες κουταβια και τα μαζεψες η τα βρηκες τωρα που ειναι γυρω στους 7 μηνες?

ΣΤΑΘΟΥΛΑ

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2011
36
0
Με απασχολει οτι η βολτα μονο βολτα δεν ειναι γιατι οταν βγαινουν και τα δυο μαζι τραβανε με τοση δυναμη που κοντεβουννα με σκοτοσουν,οταν τα βγαζω χωριστα αυτος που μενει πισω ξεσικονει την γειτονεια με τις φωνες του οποτε γυριζω πισω αρον-αρον.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη που κανω πανω στη βιασινη μου
....Μην βιαζεσαι τοτε.:lol:
Λογικο ειναι αν εχουν μεγαλωσει μαζι και το ενα μενει μεσα οταν το αλλο παει βολτα να χαλαει τον κοσμο.(Και με το δικιο του.)
Αλλο μελος της οικογενειας υπαρχει που να μπορει να βοηθαει και να αναλαβει το ενα στη βολτα?

ΣΤΑΘΟΥΛΑ

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2011
36
0
Υπαρχει, αλλα με μια φορα την εβδομαδα που εχει ρεπο και οχι παντα δεν λυνετε το προβλημα.Αναγκαζομαι να τα αφηνω στο κηπο για καμια ωρα να τρεξουν καθως ειναι και κυνογοσκυλα η αν βγω τελικα με τον ενα και αρχιζει ο αλλος να φωναζει του βαζω τις φωνες και εξοικονομω κανα δεκαλεπτο βολτα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Μάλλον πρώτα πρέπει να τα μάθεις ένα-ένα ξεχωριστά να μην τραβάνε και μετά να τα βάλεις και τα δύο μαζί.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
θα ήθελα να δω φωτογραφίες :)
δωσε μας λιγες πληροφοριες ακομα.. γενικοτερα τα σκυλια εχουν και αλλα προβληματα ή μονο στη βολτα εχεις θεμα; δλδ μεσα στο σπιτι κανουν ζημιες; εχεις χρησιμοποιησει ποτε ή χρησιμοποιεις ακομα crate; υπαρχουν προβληματα συμπεριφορας με αλλους ανθρωπους ή ζωα; τραβανε παντα ή μονο οταν βλεπουν κατι;

ΣΤΑΘΟΥΛΑ

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2011
36
0
Σχετικα με τις φωτωγραφιες, επειδη δεν ειμαι και καλη με την τεχνολογια μου ειναι δυσκολο να τις ανεβασω.Για να σε βοηθησω και εγω οσο μπορω ο ενας ειναι γκεκας αν δεις φοτογραφιες στο ιντερνετ πιστευω να καταλαβεις,και ο αλλος ειναι διασταυρωση γκεκα με κοκερ.Τα σκυλια δεν ζουν μεσα στο σπιτι ,γιατι εμεις ειμαστε πεντε ατομα,με δυο κυνηγοσκυλα μεσα στο σπιτι δεν θα αφησουν τιποτα ορθιο.Ζουνε στο κηπο μασα σε περιφραγμενο χωρο,και με δικο τους σπιτι.Δεν εχουν δειξει προβληματα με αλλους ανθρωπους η ζωα αντιθετως τραβανε προς το μερος τους και πρσπαθουν να τους μηρισουν.Γαυζιζουν πολυ εντονα μονο αν πλησιασει καποιος προς την περιοχη τους ,και στο θεμα που σου ειπα σχετικα με την βολτα.Οταν τα παω χωριστα εστω και αυτο το λιγο δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα στο θεμα τραβηγματος.Το μεγαλο μου βασανο ειναι πως θα κανω αυτον που μενει πισω να μην γαυγιζει.Ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορουσα.

ΣΤΑΘΟΥΛΑ

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2011
36
0
Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου αλλα πιστευω οτι επειδη η ρατσα τους ειναι κυνηγοσκυλα επηρεαζονται απο τις μυρωδιες που πιανουν οποτε θα ειναι δυσκολο να μην τραβανε 100/100.Αυτη ειναι η δικη μου προσωπικη γνωμη μπορει και να κανω λαθος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97