Καλησπερα σας,ειμαι νεος στην παρεα καλως σας βρηκα.Λοιπον ας μπω στο θεμα,εχουμε ενα κανις θυληκο εδω και 7 χρονια την 'μπουμπου' μας ο αδερφος μου ειναι φανταρος κ ειχαν μια σκυλα μεσα που γεννησε η σκυλα ειναι λαμπραντορ,και που λετε η σκυλα σταματησε να κατεβαζει γαλα κ δεν ειχανε τι να φανε οι ψυχουλες,ενας αλλος ειπε στον αδερφο μου να παρει ενα απο τα κουταβια σπιτι μας και την επομενη να το επαιρνε αυτος σπιτι του.κ ετσι κ εγινε μας εφερε στο σπιτι μια φατσα για μια μερα μεχρι αν ερθει να το παρει ο αλλος,ο αλλος ηρθε το πηρε και το πηγε σπιτι του και το αφησε στην βεραντα του στον 4ο οροφο αφου το ταισε λογικα.αλλα ο μπομπιρας φυσικα εκλαιγε κ δεν το αντεξαν γτ δεν ξαναειχαν σκυλι, κ ετσι το εφεραν σε εμας παλι,κ φυσικα το κρατησαμε δεν λες οχι σε τετοια φατσα,τον πηγα στον κτηνιατρο του δωσαμε χαπακι τον ψεκασαμε του καναμε κ το 1ο εμβολιο,ειναι ημιαιμο λαμπραντορ 2 μηνων τωρα. αλλα ελα που η μπουμπου μας τον φοβαται.οταν κοιμαται παει και τον μυριζει συνεχεια και οταν σηκωνεται ο μπομπιρας 'Ερμη' τον ονομασα παει στην μπουμπου να παιξουν και αυτη τρεχει και πηδαει πανω μας. γιατι ετσι? θα τον συνηθισει ποτε? (συγνωμη για το μεγαλο ποστ απλα σας ειπα ολη την φαση.)