Καινουργιο μελος...

Alex89

Member
18 Απριλίου 2013
12
0
Λαμια
Καλησπερα σας,ειμαι νεος στην παρεα καλως σας βρηκα.Λοιπον ας μπω στο θεμα,εχουμε ενα κανις θυληκο εδω και 7 χρονια την 'μπουμπου' μας ο αδερφος μου ειναι φανταρος κ ειχαν μια σκυλα μεσα που γεννησε η σκυλα ειναι λαμπραντορ,και που λετε η σκυλα σταματησε να κατεβαζει γαλα κ δεν ειχανε τι να φανε οι ψυχουλες,ενας αλλος ειπε στον αδερφο μου να παρει ενα απο τα κουταβια σπιτι μας και την επομενη να το επαιρνε αυτος σπιτι του.κ ετσι κ εγινε μας εφερε στο σπιτι μια φατσα για μια μερα μεχρι αν ερθει να το παρει ο αλλος,ο αλλος ηρθε το πηρε και το πηγε σπιτι του και το αφησε στην βεραντα του στον 4ο οροφο αφου το ταισε λογικα.αλλα ο μπομπιρας φυσικα εκλαιγε κ δεν το αντεξαν γτ δεν ξαναειχαν σκυλι, κ ετσι το εφεραν σε εμας παλι,κ φυσικα το κρατησαμε δεν λες οχι σε τετοια φατσα,τον πηγα στον κτηνιατρο του δωσαμε χαπακι τον ψεκασαμε του καναμε κ το 1ο εμβολιο,ειναι ημιαιμο λαμπραντορ 2 μηνων τωρα. αλλα ελα που η μπουμπου μας τον φοβαται.οταν κοιμαται παει και τον μυριζει συνεχεια και οταν σηκωνεται ο μπομπιρας 'Ερμη' τον ονομασα παει στην μπουμπου να παιξουν και αυτη τρεχει και πηδαει πανω μας. γιατι ετσι? θα τον συνηθισει ποτε? (συγνωμη για το μεγαλο ποστ απλα σας ειπα ολη την φαση.)

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Δεν ειμαι εκπαιδευτης...μπορει και να λεω μουφες...
αλλα αν πηδαει πανω σας αισθανομαι οτι δεν πρεπει να το επιτρεπετε.
Ειναι σαν να επιβραβευετε τη φοβια της.
Ποσες μερες γινεται αυτο?
Μηπως δεν της εχετε δωσει χρονο?

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
νομίζω ότι με το χρόνο θα φτιάξουν.Όπως και να το κάνεις, οταν ξαφνικά εμφανίζετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια και συγκεκριμένα η μικρή σας έχει μάθει να σας έχει "αποκλειστικά" για 7 χρόνια, της ήρθε λίγο απότομα! Δώστης λίγο χρόνο με το κουτάβι, και όταν φοβάται και πάει να πηδήξει πάνω σας, την παίρνετε αγκαλιά πλησιάζετε το κουτάβι , παίρνετε και το κουτάβι αγκαλιά,και χαϊδεύετε και τα 2 μαζί, μιλώντας τους γλυκά. Επίσης καλό είναι να την αφήνετε να το πλησιάζει, να το ρουθουνίζει,να δει τελοσπάντων τι είναι το νέο μέλος του σπιτιού!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Alex89 καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Να τα χαίρεστε τα μωρά σας και μπράβο που κρατήσατε τον μικρούλη.

Εχεις ιδέα τι απέγιναν τα υπόλοιπα κουτάβια [πόσα ήταν;] και φυσικά η μάνα τους;

Alex89

Member
18 Απριλίου 2013
12
0
Λαμια
Τον εχουμε 11 μερες τωρα,παει μονη της η μπουμπου κουνοντας την ουρα και τον μυριζει συνεχεια απλα τον φοβαται οταν ο ερμης παει κοντα της.μια σταλια ειναι μπροστα της δεν μπορω να καταλαβω τι φοβαται χαχαχχ. Mareco καλως σας βρηκα, πρεπει να εκανε 4 η 5 νομιζω, ενα πηραμε εμεις,ενα ασπρο κρατησε ο δοικητης του αδερφου μου. για αλλα δεν ξερω,λογικα μαζι με την μανα τους.παντως τα ταιζουν οι φανταροι οτι μπορουν μου λεει ο αδερφος μου. Η σκυλα ειναι λαμπραντορ ο πατερας αγνωστο. κ ο κτηνιατρος που τον ειδε μου ειπε οτι φερνει πολυ για λαμπραντορ, θα δειξει μεγαλονοντας.παντως ειναι υγιεις παιχνιδιαρης και υπναρας.στην αρχη του εδινα κονσερβα αλλα του το γυρισα στην κροκετα φλαταζορ.εχει κ κατι δοντακια σαν βελονες ειναι οταν δαγκωνει :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Δεν λες του αδελφού σου, να πιάσει εκεί τα φιλαράκια του και να κανονίσουν όλοι μαζί, να στειρώσουν σε λίγο καιρό την μανούλα; Και αν έχουν μείνει κουτάβια, να φτιάξουν αγγελίες να τα προωθήσουν; Και την μανούλα φυσικά. Δες μήπως υπάρχει στην περιοχή σας, κάποιο φιλοζωικό σωματείο, που να μπορεί να καθοδηγήσει.

Alex89

Member
18 Απριλίου 2013
12
0
Λαμια
Θα του πω,εδω στην Λαμια ναι εχουμε κυνοκομειο αλλα ο αδερφος μου ειναι μια ωρα σχεδον εκτος Λαμιας σε αλλον Δημο.Τουλαχιστον τα ταιζουν οτι μπορουν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Ας επικοινωνήσει έτσι κι αλλιώς. Ποτέ δεν ξέρεις, από που θα σου 'ρθει η βοήθεια.
Οχι βέβαια οικονομική έτσι; Αλλά μπορεί να τους προτείνει η φιλοζωική, στον γιατρό που συνεργάζεται πχ, και να πετύχουν την στείρωση, την αποπαρασίτωση, τον εμβολιασμό, σε πολύ καλές τιμές. Το αυτό και για τα κουτάβια. Αμαρτία είναι, αφού λες ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα νοιάζονται, να μην το κάνουν με τον σωστό τρόπο. Καλό το φαί, αλλά η στείρωση, η ιατρική περίθαλψη και μια καλή υιοθεσία, είναι ακόμη καλύτερα :)

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Έχω να πω τα καλύτερα για το Κυνοκομείο Λαμίας, με είχαν βοηθήσει το καλοκαίρι με την Πελαγίτσα ένα κουταβάκι τραυματισμένο που δεν είχα τη δυνατότητα να μεταφέρω σε κτηνίατρο.Ήρθαν και το πήραν και μιλάμε για απόσταση καμιάς ώρας.Το περιέθαλψαν και η κα Χαρά που είναι υπεύθυνη πραγματικά κάνει έργο.Επικοινώνησε,μπορεί να σε βοηθήσουν!! 6971734070