Καλησπερα σε ολους,ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ παρολο που εχω διαβασει πολλα θεματα εδω μεσα προσπαθωντας να κατανοησω καποια πραγματα γιατι δεν εχει τυχει ποτε στη ζωη μου να εχω σκυλι και θα ηθελα τα φωτα σας.Ο λογος που δεν ειχα ποτε ηταν οτι δεν εμενα μονος μου και η υπολοιπη οικογενεια ηταν αρνητικη σε ενα τετοιο ενδεχομενο,τωρα εχω μετακομισει σε ενα νεο διαμερισμα και πιστευω οτι ηρθε ο καιρος να παρω το σκυλακι που παντα ηθελα.Καταρχας ενω ημουν ετοιμος να επισκεφτω ενα pet shop ευτυχως επεσα πανω στο φορουμ στην αναζητηση που εκανα και ομολογω οτι με αυτα που διαβασα,πλεον δεν μου περναει καν απο το μυαλο,κατεληξα λοιπον στη λυση του εκτροφειου.Το ξερω οτι το καλυτερο απ ολα θα ηταν να παρω ενα αδεσποτακι αλλα επειδη μενω σε διαμερισμα προτιμω να επιλεξω καποια συγκεκριμενη ρατσα που θα ξερω πανω κατω πως θα μου βγει (δεν λεω οτι τα σκυλια μιας ρατσας ειναι φωτοτυπιες αλλα οσο να ναι καποια βασικα χαρακτηριστικα τα εχουν).Εκτος απο αυτο στην αναζητηση που εκανα για τις ρατσες βρηκα τα boston terrier και εχω παθει ζημια,μιλαμε για απιστευτες φατσες.Αυτο που θελω να ρωτησω (συγχωρεστε με αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα ειναι μια απο τις βασικες ανησυχιες μου) ειναι αν γινεται ενα διαμερισμα με σκυλι να παραμενει στο ιδιο επιπεδο καθαριοτητας οπως θα ηταν χωρις.Εννοω οτι οσα φιλικα σπιτια εχω επισκεφθει στα οποια υπηρχε σκυλι,ειχαν μια χαρακτηριστικη μυρωδια.Αυτο οφειλεται σε ελειψη υγιεινης απο τη μερια του ιδιοκτητη η ειναι κατι που δεν μπορεις να αποφυγεις?Τωρα μπορει να μου πει καποιος,τι το θελεις ρε μεγαλε το σκυλι αμα σε ενοχλει η μυρωδια του,και μπορει να εχει και δικιο.Απλα ειναι μια απο τις περιεργειες που εχω και θελω να εξετασω ολα τα ενδεχομενα.Επισης αν μπορει καποιος να μου πει πως θα καταλαβω αν ενας εκτροφεας ειναι σοβαρος η οχι και οτι αλλη συμβουλη εχετε ευχαριστηση οι πιο εμπειροι σε αυτο το θεμα.Ευχαριστω πολυ!