Καθυστερημένες συστάσεις

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Γεια σας και από δω παιδιά.

Είμαι η Μαρία και πριν 3 μέρες απέκτησα την Πίσσα, ένα πρώην αδεσποτάκι περίπου 2-2,5 χρονών.

Έχω φωτογραφίες της στο άλμπουμ μέλους μου, αλλά δεν κατάφερα να τις βάλω σε αυτό το πόστ :confused:

Γράφτηκα στο φόρουμ από την αγωνία μου, σαν εντελώς άπειρη σκυλομανούλα, να μάθω και να προετοιμαστώ.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, για τα σχόλιά και τις συμβουλές στο πρώτο μου μήνυμα, σχετικά με την Πισσούλα. Με βοηθήσατε όλοι πάρα πολύ! Ελπίζω ότι μόλις αποκτήσω και εγώ λίγη παραπάνω εμπειρία θα βάλω το δικό μου λιθαράκι στο φόρουμ :):):)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και επισημα;).....για μια ακομα φορα θα σου πω Μπραβο σου που την πηρες και με το καιρο θα δεις οτι δε θα το μετανιωσεις...:p

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Η Πίσσα είναι απίθανη ! Αν και την περιμέναμε μαύρη, την αγαπάμε πολύ ... :love:

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Καταφέραμε τις προάλλες και μετρηθήκαμε! Όλε!

Η Πίσσα είναι 30εκ. στο ακρώμιο και περίπου 40εκ μέχρι το στήθος. Εντάξει, δεν ήταν και πολύ επίσημη η μέτρηση, αλλά δεδομένου ότι είναι και 8,5 κιλά κάπου εδώ ναυαγούν τα όνειρά μας να είναι Κοκόνι.

Εννοείται ότι δε σκάμε και θα συνεχίζουμε να λατρεύουμε τα παιδάκια, να βαράμε συναγερμό κάθε φορά που κάποιος ανοίγει την εξώπορτα, να κυνηγάμε ό,τι τολμάει να πετάξει (από μυγάκια μέχρι περιστέρια) και να φερμάρουμε στο χώμα!

Σημείωση: Στις 28 Μαρτίου η Πίσσα έκλεισε τον πρώτο της μήνα στο σπίτι. Δύο "ανθρώπους" (δεν έχω άλλο ουσιαστικό, θα καταλάβετε παρακάτω) πρέπει να ευχαριστήσω γι αυτό. Ένα (λατρεμένο) φιλικό ζευγάρι (ξέρουν αυτοί :p) και ...όλους εσάς, που μου έχετε απαντήσει σε ερωτήσεις, που έχετε απαντήσει ή ρωτήσει σε άλλα θέματα, ώστε να μη χρειαστεί να απορώ για περισσότερα από μερικά λεπτά. Και για όλη τη θετική ενέργεια που έχω λάβει εδώ μέσα. Γιατί μπορεί το ενήλικο σκυλί να είναι καλή λύση για τον άπειρο ιδιοκτήτη, αλλά ...εμένα δε μου φαίνεται πάντα εύκολη υπόθεση.

Σόρυ για όλο το γλύψιμο, αλλά μου ανέστησε το νήμα ο σήμολ (θαλάσσιος τυφλοπόντικας;;;;;) και μου ήρθανε μαζεμένα :D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μακάρι όλοι όσοι έχουν σκυλιά να "ψάχνονταν" τόσο πολύ όσο εσύ για να διασφαλίσουν όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο διαβίωσης στα σκυλάκια τους. Η Πίσσα εκτός από τρομερή τσαχπινομαφία κούκλα, είναι και πολύ τυχερή που βρέθηκες στο δρόμο της ! :D:D:D

Αυτό με τον θαλάσσιο τυφλοπόντικα ήταν θεϊκό ! Ακούς Κώστα ;;;; :p

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Σιγά μην είναι και θαλάσσιος ελέφαντας!
Ο τυφλοπόντικας είναι mole
Είναι θαλάσσιος μολοσσός (κατά το Ομηρικό βουνίσιος νησιώτης)

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Σιγά μην είναι και θαλάσσιος ελέφαντας!
Ο τυφλοπόντικας είναι mole
Είναι θαλάσσιος μολοσσός (κατά το Ομηρικό βουνίσιος νησιώτης)
Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Αλλά όχι πολύ ταπεινά, πρόλαβε κ μου φούσκωσε τα μυαλά η andromeda :p:p:D