Καθαροαιμία

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
οι επιδοξοι εκτροφεις κ οχι μονο πρεπει να σκεφτουν κ αλλα πραγματα....ακουγεται κατι για εναρξη εταιριας κτλ κτλ αν θες να εκδιδεις πεντιγκρι.που σημαινει φορος ,που σημαινει...τον πουλο!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ πλήρες άρθρο!

@lawrence-gr
ο φόρος δεν είναι πρόβλημα και κακώς αναφέρεσαι σε αυτόν ενώ είσαι ενημερωμένος περι του νομοσχεδίου
ο φόρος προκύπτει απο τα έσοδα τα οποία προκύπτουν μετά την αφαίρεση των εξόδων
και δεν βλέπω λόγο να μην πληρώσει φόρο κάποιος που ΘΑ έχει έσοδα..........ΑΝ έχει
σκέψου ότι μπορεί να παίρνει και επιστροφή φόρου ή σκέψου ότι το ΦΠΑ των τροφών δεν θα είναι πιά μέρος του κόστους εκτροφής

τα προβλήματα που ίσως να ήθελες να αναφερθείς αλλά δεν αναφέρθηκες είναι οι παράλογες απαιτήσεις για τεράστιες εκτάσεις ανα θηλυκό σκύλο-οι εγκαταστάσεις τοκετού-θηλασμού-απογαλακτισμού οι οποίες σε περίπτωση εκτροφής επιπέδου "μία γέννα τον χρόνο" εκτοξευουν τα κόστη σε δυσθεώρητα και δυσδιαχείριστα ύψη..........

ο δέ πούλος ,αν δεν είναι το αρσενικό του πτηνού ή πουλιού....:p
:lol:
δεν ξέρω τι είναι.......

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
χαχαχαχαχα!!!!
δικαιο εχεις!αλλα απο οτι εχω μιλησει με καποιους ,τους ειναι δυσκολο ολο το θεμα ,αν γινει ετσι οπως σκεφτονται...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Νομιζω εχει αρκετα προς συζητηση αυτο το αρθρο.. το πρωτο πρωτο που σταθηκα ειναι..

Επιπλέον, το οικονομικό αντίτιμο είναι ίσως η μοναδική έμπρακτη εξασφάλιση εκτίμησης και σεβασμού του ζώου και του γεγονότος ότι δεν θα βρεθεί στο δρόμο αν λερώσει το χειροποίητο χαλί ή το βαρεθούν τα παιδιά...

σορυ παιδες.. διαφωνω..

Last edited:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Νομιζω εχει αρκετα προς συζητηση αυτο το αρθρο.. το πρωτο πρωτο που σταθηκα ειναι..

Επιπλέον, το οικονομικό αντίτιμο είναι ίσως η μοναδική έμπρακτη εξασφάλιση εκτίμησης και σεβασμού του ζώου και του γεγονότος ότι δεν θα βρεθεί στο δρόμο αν λερώσει το χειροποίητο χαλί ή το βαρεθούν τα παιδιά...

σορυ παιδες.. διαφωνω..
Κι ομως κι εμενα οταν μου το ειπε ο εκτροφεας σιχαθηκα τον εαυτο μου που λέγομαι ανθρωπος....αλλα πιστεψε το ΙΣΧΥΕΙ!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το οικονομικό αντίτιμο είναι ίσως η μοναδική έμπρακτη εξασφάλιση

εγώ δεν διαφωνώ μεν
αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε ίσως να αναφέρει και άλλες εξασφαλίσεις λιγότερο έμπρακτες μεν-καθώς επίσης και την σύναψη κάποιου συμφωνητικού (που κάνουν και τα καταφύγια)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
φιλε οταν ο αλλος δινει 800-100 κτλ ,δυσκολα αφηνει το σκυλι στον δρομο...τουλαχιστον πιο δυσκολα απο οτι αν του το χαριζαν η το μαζευε απο καπου...

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Εδώ ζητάνε και τα καταφύγια χρήματα για να μην παίρνουν σκυλιά παρορμητικά
Έμαθα από την υπεύθυνη του καταφυγίου στη Σαντορίνη, πως τα σκυλάκια που στέλνουν στην Γερμανία για υιοθεσία, οι γερμανοί τα παίρνουν αφού καταβάλουν 450 ευρώ για εγγύηση στο κράτος!!!!!!!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
το οικονομικό αντίτιμο είναι ίσως η μοναδική έμπρακτη εξασφάλιση

εγώ δεν διαφωνώ μεν
αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε ίσως να αναφέρει και άλλες εξασφαλίσεις λιγότερο έμπρακτες μεν-καθώς επίσης και την σύναψη κάποιου συμφωνητικού (που κάνουν και τα καταφύγια)
Αναφερει το πεντιγκρι, το οποιο θεωρει εγκυρο πιστοποιητικο γνησιοτητας. Συμφωνητικο υπογράφεται για τη μεταβιβαση ιδιοκτητη. Όποτε εξυπακουεται νομιζω..,εγω εχω τετοιο συμφωνητικο για αυτο και το αναφέρω,βεβαια το ουσιαστικο εδω ειναι οι όροι του συμφωνητικου, οι οποιοι δεν ειναι πουθενα οι ιδιοι και πρεπει και ο εκτροφεας να εξασφαλιζεται και ο υποψηφιος ιδιοκτητης.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τι λετε βρε παιδια?
ποσα αδεσποτα πετσοπικα σκυλια δεν εχετε δει? αυτα δεν αγοραστηκαν? τα 200 ευρω κανουν την διαφορα?