Καβάλημα θηλυκών!

lucyz

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
53
0
Aθήνα
Καλησπερα! Τα σκυλια μου ειναι 2 θυληκα κ καβαλιουνται συνεχως τελευταια.. Ειναι μετα την περιοδο κ τα 2. Να τα αφηνω η οχι? Καπου ακουσα οτι δεν κανει γτ μπορει να παθουν πυομητρα η ανεμογκαστρι. Τις 2 αυτες ασθενειες πως μπορω να τις αποφυγω?? Γτ ουτε να τα στειρωσω θελω ουτε ειμαι για γεννες τωρα!!
Ευχαριστω!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η συμπεριφορά αυτή δεν μου είναι άγνωστη καθόλου
αποτελεί πάγια τακτική στις κοκόνες

δεν έχω ξανακούσει (χωρίς αυτό να το θεωρήσεις ότι ισχύει ντε και καλά) ότι κινδυνευουν απο ψευδοκύηση ή πυόμητρα εξαιτίας του καβαλήματος

η στείρωση σαν ξεχωριστό θέμα τώρα είναι ένας τρόπος αποφυγής αυτών των δύο φαινομένων αλλά (κι εδώ οι απόψεις διίστανται) δεν είναι και ο ορθός τρόπος

η πρόληψη επιπλοκών σε ένα όργανο μέσω της αφαίρεσης του οργάνου αυτού είναι κάπως....

τις γέννες τις αποκλείεις αποκλείοντας την επαφή με αρσενικά
την ψευδοκύηση την μειώνεις μην αφήνοντας τα θηλυκά μετά απο οίστρο να κρύβουν και να περιθάλπτουν τρόπο τινά διάφορα πράγματα
η πυόμητρα είναι τυχερό....θέλει προσοχή

η στείρωση ως αρνητικά παρουσιάζει ότι υποβάλεις έναν υγιή οργανισμό σε νάρκωση-χειρουργείο και αφαίρεση υγιών οργάνων

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
α ρε κοκονι.. Με τσακίζεις... Τέλος πάντων. Δεν εχω ακούσει ξανά τέτοια θεωρία. Το κάνουν κ οι δικές μου αν κ πλέον οχι συχνά. Αλλά πως βρε παιδιά ανεμογκαστρι; επειδη η μια καβαλιέται θα νομίσει πως είναι αρσενικό που την καβαλαει κ θα θελει εγκεφαλικα να κάνει τα παιδιά του; μαζεύεις παιχνίδια κάλτσες, δεν ταΐζεις πολύ κ παίζεις πιο πολύ με την σκύλα που είχε οίστρο. Άσε τα σκυλιά να εκφραστούν καλέ :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97