Υπάρχει μια πιθανότητα να πάω Κίνα για λίγο καιρό, εννοείται μετά του Μουφ. Αν γίνει αυτό, το Μουφ θα ταξιδέψει με ειδική εταιρεία που μεταφέρει Μούφια. Μπορεί να με συμβουλέψει κανένας τι να το ταΐζω; Πρώτον ακούγονται τόσα για τις κινέζικες σκυλοτροφές. Δεύτερον δεν έχω ιδέα τι ταΐζουν οι Κινέζοι τους σκύλους τους, κι εδώ που τα λέμε, ούτε καν είμαι σίγουρη τι ακριβώς τρώνε οι άνθρωποι, αφού όλοι οι Κινέζοι που έχω συναντήσει κατά καιρούς στη ζωή μου όλοι γκρινοκοπάνε ότι το κινέζικο φαγητό στη Δύση πέρασε και δεν ακούμπησε από το κανονικό. Η αλήθεια είναι ότι το ίδιο έχει καταντήσει και το ελληνικό εκτός Ελλάδος με τη μοναδική ίσως εξαίρεση του όμορφου Bad Harzburg στη Γερμανία, που το έχει όμως αμετανόητος Ελληνάρας.
Να λείπουν, περικαλώ, τα σχόλια για το τι κινδύνους θα διατρέχει το Μουφ στην Κίνα που θα πέσουν όλοι να το φάνε διότι τα άκουσα ήδη από τον αδερφό μου μόλις!
Τέλος, έχω ελέγξει τα περί μεταφοράς, εμβολίων κλπ. και γνωρίζω ήδη τι θα πρέπει να κάνω ώστε να είναι τρισευτυχισμένοι και οι Κινέζοι και οι Αμερικάνοι. Για τα μόνα πράματα που είμαι χαμένη στο διάστημα είναι τα περί του τι ταΐζει κανείς τους σκύλους, αφού να φανταστείτε αποφάσισα ότι στη χειρότερη περίπτωση θα ακολουθήσω τις συμβουλές του Ξενοφώντα στον Κυνηγετικό και ό,τι γίνει. Τουλάχιστον τα σκυλιά του ζούσανε τόσο όσο ακριβώς και τα δικά μας σήμερα...
Να λείπουν, περικαλώ, τα σχόλια για το τι κινδύνους θα διατρέχει το Μουφ στην Κίνα που θα πέσουν όλοι να το φάνε διότι τα άκουσα ήδη από τον αδερφό μου μόλις!
Τέλος, έχω ελέγξει τα περί μεταφοράς, εμβολίων κλπ. και γνωρίζω ήδη τι θα πρέπει να κάνω ώστε να είναι τρισευτυχισμένοι και οι Κινέζοι και οι Αμερικάνοι. Για τα μόνα πράματα που είμαι χαμένη στο διάστημα είναι τα περί του τι ταΐζει κανείς τους σκύλους, αφού να φανταστείτε αποφάσισα ότι στη χειρότερη περίπτωση θα ακολουθήσω τις συμβουλές του Ξενοφώντα στον Κυνηγετικό και ό,τι γίνει. Τουλάχιστον τα σκυλιά του ζούσανε τόσο όσο ακριβώς και τα δικά μας σήμερα...
Last edited: