Κέρατα ελαφιού

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Χθες στο πετ σοπ είδα κέρατα ελαφιού για μασούλημα.
Αφού έμαθα ότι δεν σκοτώνουν τα ελάφια για να τα πάρουν αφού αλλάζουν κάθε χρόνο τα κέρατα τους ήθελα να ρωτήσω αν βοηθάνε στο καθάρισμα των δοντιών.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Και όχι μόνο προϋπάρχει θέμα αλλά είχα πάρει και θέση ότι δεν θα αγοράσω κάτι από ένα είδος που κινδυνεύει! Βέβαια δεν ήξερα ότι τα ρίχνουν μόνα τους :p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω τους ειχα φερει μερικα κομματια απο την γερμανια, οπου υπαρχουν εδω και αρκετα χρονια- και τα δικα μου σκυλια ουτε που τα ακουμπησαν!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Το έχουμε δοκιμάσει εμείς, ψάχνοντας κάτι υγιεινό για μασούλημα. Αρχικά ούτε να το φτύσει. Διάβασα στο site της εταιρίας που έλεγε να το μουλιάσω σε νερό ή να το αλείψω μια φορά με φυστικοβούτυρο και να το βάλω στο ψυγείο το βράδυ (κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς). Το δοκιμάσαμε και το λάτρεψε! Το μασουλάει για ώρες μήνες τώρα (είναι αθάνατο) και όσο έφτανε προς το κέντο που έχει το μυελό και είναι πιο νόστιμο, δεν το άφηνε με τίποτα.
Ομως έχω διαβάσει κριτικές που λένε ότι τα σκυλιά τους έσπασαν δόντια με αυτά και δεν ήταν λίγες. Εμείς ως τώρα δεν είχαμε θέμα, αλλά είπα να το αναφέρω

• Like
Reactions: l.Kyveli

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog