Κάτι για να γελάσουμε

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Πριν λίγες μέρες έκανα μετακόμιση στο σπίτι και άφησα 2 μέρες τη γουεστίνα μου στην πεθερά μου και πήγαινα το βράδι να τη δω και να παίξουμε. Η... γλυκύτατη πεθερούλα μου;) ενώ αγαπάει τα ζώα, δεν είχε ποτέ κανένα (εκτός του άντρα της, που τον έδωσε σε άλλο σπίτι για υιοθέτηση):D και ως εκ τούτου δεν έχει ιδέα από σκυλιά. Σημειώστε δε ότι είναι και... ολίγον τι χοντροκομμένη.:p
Πέρα των... "βρε Μάρω μην δίνεις στο σκυλί να τρώει όταν τρως εσύ γιατί θα κακομάθει" και απάντηση: "εγώ έτσι κάνω. Τί; Να λέει το σκυλί ότι δεν του δίνω;". χαχαχα

Πέρα επίσης ότι της έφυγε και το έψαχνα 2 ώρες και το βρήκα στο σαλόνι ενός σπιτιού άγνωστης που ήρθε να μας ειδοποιήσει γιατί με είχε δει με το σκυλί...:confused:

Τώρα το περιστατικό που με έστειλε στον Άδη. Μου έφυγε η ψυχή!!!!!
Πήγα το δεύτερο βράδι να δω τη σκύλα (εκείνες τις μέρες είχε... ορεξούλες;) σεξουαλικές και το... τριανταφυλλάκι της ήταν ερεθισμένο) και μου λέει η Μάρω απαθέστατα και χοντροειδέστατα: "Κάτι έχει αυτή. Νομίζω ότι της βγήκε η μήτρα όξω"!!!:eek::eek::eek:
Και γω ο μ@λ@κας νυχτιάτικα χάιδευα το πράμα της μικρής να καταλάβω τι έλεγε η Όρκα (ουπς λάθος!! Η Μάρω)!!! χαχαχα:paja1:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Νάσαι καλά, μ' έκανες και γέλασα νυχτιάτικα.... :D:D

Άσχετη ερώτηση, αλλά έχεις γουεστίνα και θα πάρεις και τζακ ράσελ?
Και τα δύο θηλυκά ???? :eek::eek:
Βοήθεια σου.... :rolleyes::p

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Νάσαι καλά, μ' έκανες και γέλασα νυχτιάτικα.... :D:D

Άσχετη ερώτηση, αλλά έχεις γουεστίνα και θα πάρεις και τζακ ράσελ?
Και τα δύο θηλυκά ???? :eek::eek:
Βοήθεια σου.... :rolleyes::p
To γουέστι θα το πάρει ο γιος μου που σπουδάζει στην Αθήνα γιατί λατρεύουν ο ένας τον άλλο και δεν μπορούν και πολύ χώρια

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλημέρα....

Όντως για....γέλια.....:D
(πασιφανές ότι τη....λατρεύεις.....- την ....πεθερά...όχι τη γουεστίνα.....χιχιχι:p)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Η... γλυκύτατη πεθερούλα μου;) ενώ αγαπάει τα ζώα, δεν είχε ποτέ κανένα (εκτός του άντρα της, που τον έδωσε σε άλλο σπίτι για υιοθέτηση
τον αντρα της εδωσε για υιοθετηση ή τον σκυλο του αντρα της?:confused::confused::confused:

ειναι παρηγορο οτι εχεις πεθερα να σου κρατησει τον σκυλο για μερικες μερες :paja1:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
τον αντρα της εδωσε για υιοθετηση ή τον σκυλο του αντρα της?:confused::confused::confused:

ειναι παρηγορο οτι εχεις πεθερα να σου κρατησει τον σκυλο για μερικες μερες :paja1:
Μάλλον δεν είχες πεθερά έως τώρα:D:D:p:p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
ειρωνικα το ειπα

πεθερα μπορει να μην εχω αλλα η μητερα του αγοριου μου με τον οποιο συγκατοικουμε μενει ακριβως απο πανω μας

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1

Τον άντρα της έδωσε! Τον σκύλο θα τον κρατούσε αν είχε. χαχα