Κοιτα στο www.petsandgarden.gr εχει τα πάντα για το σκύλο αλλά και για όλα τα κατοικίδια σε πολύ φθηνες τιμές. Αξλιζει να του ρίξεις μια ματιαψάχνω να βρω κάποια πράγματα για τον σκύλο μου...και επειδή είμαι επαρχία και συγκεκριμένα Αργος δεν έχουμε και ιδιαίτερη ποικιλία σε αυτά...έχετε να προτείνεται κάποιο site για παραγγελιες με κάρτα η με αντικαταβολή ??
Τα παντα????Κοιτα στο www.petsandgarden.gr εχει τα πάντα για το σκύλο αλλά και για όλα τα κατοικίδια σε πολύ φθηνες τιμές. Αξλιζει να του ρίξεις μια ματια
st3lio στο μυαλο μου μεσα εισαι ρε φιλε !!!! ευχαριστω καλο λινκ...τα αλλα οντως εχουν για μικροσομα σκυλια περισσοτερο..!Ρε παιδια πλακα μου κανετε τι site του δειχνετε του παιδιου!
Χασκυ εχει και θα φορεσει τετοιο περιλαιμιο και οδηγο στο σκυλο?
Twipsy παρε εδω να εχεις ForDogTrainer
Παντως αυτο το λουρι δεν θα πρεπει να λειπει απο τα πραγματα του σκυλου!
Εγω πηρα 2 τετοια λουρια,1 αλυσιδα για σταθερα σημεια και 1 Ground Spiral (το οποιο ειναι απο ατσαλι και πιανει και σε χωμα-γκαζον κτλ- και σε αμμο-παραλια κτλ) και ξενοιασα σε ολα...
Ολα αυτα εχουν υποστει την κακομεταχειρηση σε μαγαλο βαθμο και δεν εχουν βγαλει κιχ...
Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα ειπα να τα παραθεσω ετσι σαν τα πρωτα που πρεπει να εχει καποιος για ενα μεγαλοσωμο,στιβαρο και μυωδη σκυλο!