Κάνουμε προόδους!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σήμερα ήταν μια ιστορική στιγμή για το θηριάκι μου!!! χαχαχαχαχα....
Για πρώτη φορά στα χρονικά έπαιξε με θηλυκό γ.π.που άλλες φορές και μόνο που αντίκρυζε γερμανούς ανεξαρτήτου φύλου γινόταν της Κορέας!
Αφου λοιπόν πλησιάστηκαν με τα συνηθισμένα γρυλίσματα στην αρχή του δικού μου,μυρίστηκαν,πήγε να κάνει κίνηση καβαλήματος ο Ρόκυ:rolleyes:,φυσικά δεν τον άφησε αυτή,αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν την αγρίεψε,δεν την γάβγισε τπτ!
Μάλιστα άρχισαν τρελλό παιχνίδι αφού τον προκαλούσε η θηλυκιά σε στάση παιχνιδιού!
Τι απρόβλεπτος που είναι αυτός ο Ρόκυ!:rolleyes:
Πραγματικά δε πίστευα στα μάτια μου! Αυτό για μας είναι μεγάλη πρόοδος γιατί είχα τύχει σε τέτοιες συναντήσεις που τα είχα χρειαστεί! :paja1:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και γιατι δεν βλέπουμε κανα βίντεο ή εστω μια φωτογραφία???
Αντε και σε περισσότερες στιγμές παιχνιδιού με γ.π.;)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Νομίζω μεγαλώνει κ ζυγίζει λίγο τα πράγματα. Το να κάνει παρέα με γυναίκες είναι καλό, δν θέλει πια να τους τραβήξει τα κοτσιδάκια! ;) Αντε καλή αρχή!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ελα ντε βρε ghelly!!! Που να φανταστώ τέτοιες εξελίξεις να είχα φωτογραφική μαζί μου!!!
Απο δω και πέρα θα τη κουβαλάω μαζί για να....αποθανατίζω τις σκηνές!:D:D:D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν ήσουν ετοιμοπόλεμη Viviana! Στην επόμενη βόλτα σας να είσαι τουλάχιστον με φορτισμένο κινητό και χώρο στην καρτα μνήμης!!!:p

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Βιβιάνα, για ποιό λόγο δίνεις στο σκύλο την επιλογή να αποφασίζει αυτό με ποιόν θέλει/δεν θέλει να συναντήσει?

Σου κάνω αυτή την ερώτηση γιατί απο το κείμενο σου φαίνεται ότι θέλεις το σκύλο να είναι προβλέψιμος με άλλα σκυλιά, οπότε πρέπει να υποχωρίσει αυτό και όχι εσύ όταν συναντάτε σκυλιά. Βλέπεις κάποιον φίλο με σκύλο, πλησιάζει και ας μη γουστάρει ο δικός σου.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Viviana, καλη συνεχεια στην κοινωνικοποιηση. Αντε, να καταλαβει οτι με τα θηλυκα τουλαχιστον πρεπει να ειναι αλλιως...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Viviana, καλη συνεχεια στην κοινωνικοποιηση. Αντε, να καταλαβει οτι με τα θηλυκα τουλαχιστον πρεπει να ειναι αλλιως...
Ευχαριστώ! Προσπαθώ όσο μπορώ! Τουλάχιστον να μη φοβόμαστε όταν βλέπουμε απο μακρυά σκύλο και αλλάζουμε δρόμο!
Στην αρχή όταν τον πρωτοπήρα ήταν θηρίο ανήμερο δε μπορούσα να τον κουμαντάρω!
Θυμάμαι στη φιλοζωική τη πρώτη φορά που πήγαμε να τον δούμε και άνοιξε το κλουβί του κάποιο παιδί,δεν πρόλαβε να τον βάλει στο λουρί,κι όπως έτρεχε γύρω γύρω,βρίσκει ένα λαμπραντόρ ελεύθερο και του όρμησε με μανία.Τον έβαλε κάτω και το τι γινότανε δε περιγράφεται! Ετρεξαν τρία άτομα για να τα χωρίσουν! Αφού είχα μείνει άφωνη και δε το πίστευα!
Τώρα βέβαια δεν έχει σχέση με τον τότε σκύλο,έχουν ηρεμήσει πολύ τα πράγματα,αλλά ακόμα θέλει δουλίτσα.
Οσο παίρνει για να βελτιωθεί κι άλλο, χωρίς να πιέσω καταστάσεις εννοείται...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σήμερα πήγαμε στη κτηνίατρο μας,για τις προληπτικές εξετάσεις μας ερλιχίωσης και καλαζάρ! Παρόλο που ήταν στρεσαρισμένος και ήθελε να φύγει,δεν έτρεμε οπως τις άλλες φορές και χάρηκα πολύ και γι αυτή τη πρόοδο του!;)
Μάλιστα μας πρότεινε αν είναι οκ οι εξετάσεις του να γίνει αιμοδότης γιατί το αίμα πάντα χρειάζεται σε έκτακτα περιστατικά,οπότε μακάρι να είναι όλα καλά για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα σκυλάκια που έχουν ανάγκη!
Ενα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ τον εξέταζε στη κοιλιά και στο στομάχι,κάποια στιγμή τον ζούληξε λιγο περισσότερο και πόνεσε,βγάζοντας αυτό το χαρακτηριστικό κλαψούρισμα της στιγμής!
Επιτόπου λοιπόν γυρνάει το κεφάλι του προς στο χέρι της κτηνιάτρου! Πιστεψα προς στιγμή ότι θα τη δάγκωνε,:shock:αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη της έγλυψε το χέρι! Ειλικρινά ξαφνιάστηκα!
Βέβαια εδώ που τα λέμε ποτέ μα ποτέ δεν έχει κάνει καμμία κίνηση επίθεσης στη γιατρό όλο αυτό το καιρό που τον πηγαίνουμε,ακόμα κι όταν καποια φορά τον πονέσει!
Επειδή όμως το σημερινό ήταν πιο έντονο λέω,πάει,αυτή τη φορά δεν γλυτώνουμε το δάγκωμα! Κι όμως όχι,τίποτα δεν έγινε!
Μας έλεγε μάλιστα περιστατικά η γιατρός απο άλλα σκυλάκια που δαγκώνουν και χρειάζεται να τους φοράει φίμωτρο.Εμείς,μέχρι στιγμής τουλάχιστον,δεν έχουμε φορέσει!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97