Κάλεσμα, πόνος, βαρεμάρα; τι ακριβώς συμβαίνει;

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Γεια κι χαρά σε όλους...θυμάστε το θεματάκι το δερματικό που έιχαμε; ακόμα το έχουμε, ήταν μύκητες τελικά, είμαστε σε πολύ καλό στάδιο, για την ακρίβεια έχουν υποχωρήσει σημαντικά κι χθες ήρθε η αγαπημένη μας γιατρός κι μας πήρε πάλι δειγματακι για να δούμε κι αποδεδειγμένα (όχι μόνο με το μάτι) αν έχουν φύγει... Ακόμα όμως κι τέλεια να βγουν τα αποτελέσματα δεν μας αφήνει για δέκα μέρες ακόμα να ερθουμε σε επαφή με άλλα σκυλάκια...για να είμαστε σίγουροι γι' αυτά... κοινώς....ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΛΗΣΕΙ με όλη τη σημασία της λέξης...στις βόλτες τρελαίνεται γιατί δεν τον αφήνω να πλησιάσει/μοιρίσει/ παίξει/ έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με άλλο σκυλάκι...κι έχουμε περιοριστεί μόνο στο περπάτημα τα δυο μας για καμια ώρα κάθε φορά.
Επίσης, λόγο εξεταστικής μου είμαι όλη την ώρα μέσα στο δωμάτιο κι διαβάζω επομένως πέρα απ την μία ώρα που θα πάω να γράψω είμαι όλη την ώρα μαζί του.
Το αγόρι μου το όμορφο, λοιπόν, σπάνια γαβγίζει...τις τελευταίες μέρες όμως κάνει τον λύκο... ξέρετε, το κεφάλι ψηλά, με τεντωμένο λαιμό κι το γνωστό "αααοουουουουυυυυυυυυυυυυ..."...κάθετε παίζει το κάνει, κοιμάται ξυπνάει μετά από λίγο το κάνει κι συνέχεια όταν φεύγω απ' το δωμάτιο... :confused::confused::confused:... είναι πολύ αστείος αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι μου λέει...!!! 'Εχει κανένας ιδέα τι προσπαθεί να μου πει το παιδί μου;;; Παθολογικό δεν είναι γιατί τον εξέτασε χθες η κτηνίατρος κι δεν βρήκε τίποτα, ούτε πονούσε πουθενά...μου είπε ότι ίσως να του λείπουν οι φίλοι του κι να τους καλεί...

υ.γ: Τό κάνει πάντα κι όταν έχω αφήσει το κινητό στο δωμάτιο...αν χτυπήσει κι δεν είμαι εκεί φωνάζει...

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Ισως ετσι απλα επικοινωνει.
Υπαρχει ενα αδεσποτακι σε καποιον συγκεκριμενο χωρο που οποτε παμε ερχεται κ μας καλωσοριζει μ'αυτον τον τροπο.
Το κανει 3-4 φορες κ μετα φευγει.
Αν δεν δεις οτι ειναι σκυλος λες παει μας την επεσαν λυκοι :)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Αυτος το γαυγισμα προκαλειται και απο συγκεκριμενους οξεις ηχους (σειρηνες, καμπανες κλπ) Μηπως το κανει σε τετοιες περιπτωσεις και απλα δεν το εχεις συνδυασει?

Υ.Γ. Η μεγαλη το κανει πριν ακουστει ο ηχος στα δικα μας αυτια. Πρωτα αρχιζει το ουρλιαχτο και μετα απο λιγο ακουμε τις σειρηνες. Η μικρη το κανει σαν αντιδραση- απαντηση στον συγκεκριμενο ηχο. Δλδ πρωτα ακουμε και εμεις τον ηχο και μετα ουρλιαζει.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εμένα αού κάνει όταν θέλει να βγει βόλτα ή όταν είμαστε πολλοί άνθρωποι γύρω της και δεν της δίνει κανείς σημασία..

Το πιο πιθανόν όμως να οφείλεται σε ήχους..ή και βαρεμάρα.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Δε ξέρω, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο σχετικά με κάποιον ήχο, εκτός απ' όταν έπαιζα γλογέρα ποθ κα8όταν δίπλα μου κι το κανε, αλλά υπέθετα ότι ήταν κάτι σαν τραγούδι!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κι εμενα το κανει ανα διαστηματα,οχι συχνα ,αλλα το κανει.Δεν εχω καταλαβει ακομα την αιτια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul