ΚΡΑΞΙΜΟ!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Καλά εγώ έτσι κι αλλιώς "I hate facebook" :D αλλά ποιός ο λόγος να ασχοληθούμε με έναν λωλό και να του δώσουμε αξία; Ας πιστεύει ότι θέλει...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Καλά εγώ έτσι κι αλλιώς "I hate facebook" :D αλλά ποιός ο λόγος να ασχοληθούμε με έναν λωλό και να του δώσουμε αξία; Ας πιστεύει ότι θέλει...
με βρισκεις συμφωνο και στα δυο που ειπες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Δεν το πιστεύω..
Είμαστε δύο λοιπόν... Εχω συγκινηθεί πολύ :p:)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
και εγω γιαυτο εκανα την παραθεση.μου εκανε εντυπωση το πρωτο;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Ε, λοιπόν ΝΑΙ
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑΧΙ :D

Μπάχαλο του το κάναμε το θέμα του ανθρώπου :)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
I hate dogs, I hate cats, I hate animals..
Ποσα τετοια "γκρουπακια" υπάρχουν..
Εχει νόημα να τους κραζουμε;
Εγω πιστευω ότι πιο πολυ διαφημιση τους κανουμε παρα οτιδηποτε αλλο..
Και τι θα γίνει αν τους κραξεις;
Το πολυ πολυ να διαγραφει το γρουπακι ενω αυτος που το εφτιαξε διατηρει τις ίδιες αποψεις και ισως και πιο φανατισμένα πια λογω εντονου διαπληκτισμου.
Το μονο "καλο" σε όλη αυτη την ιστορια με το κραξιμο είναι ότι κραταμε τον εκαστοτε "τυπο" αποσχολημενο αφου δε βρισκω αλλο λογο που ασχολειται με όλα αυτα τα I hate, παρα έλλειψη ενδιαφεροντων.
Δεν ξερω αν πραγματικα ειναι χρησιμο αυτου του είδους το κράξιμο..

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Παιδια δεν ρωτησα ποιος μισει το facebook,καλως η κακως εχω facebook για τους δικους μου λογους,ΠΧ μπορει να μην θελω να μιλαω στο κινητο 100 ωρες το μηνα και ξερω τι συνεπειες μπορει να εχει αυτο στο μελλον.Αν δεν γουσταρω 1 μερα το κανω delete.Ουτως η αλλως ειμαστε ΟΛΟΙ φακελωμενοι!!!Εντωμεταξυ καπου διαβασα οτι πανω απο το 50% των Ελληνων εχει FB,σιγουρα καποιοι απο αυτους το εκραζαν πριν φτιαξουν προφιλ στο FB.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Εσύ τώρα γιατί νοιώθεις ότι πρέπει να απολογηθείς που έχεις φατσοβιβλίο; Είπε κανείς ότι δεν κάνεις καλά; Δικαίωμά σου. Μην εξάπτεσαι. Χαμογέλα και λίγο :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εσύ τώρα γιατί νοιώθεις ότι πρέπει να απολογηθείς που έχεις φατσοβιβλίο; Είπε κανείς ότι δεν κάνεις καλά; Δικαίωμά σου. Μην εξάπτεσαι. Χαμογέλα και λίγο :)
Σωστή!
Παρόλα αυτά, ίσως πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη, μιάς και κάναμε το θέμα του ανθρώπου ...δημοψήφισμα:)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Δεν εξαπτομαι,αν ηταν να νευριαζαμε τοσο ευκολα θα ημασταν ολοι στο ΔΑΦΝΙ χαχα.Στον μονο που ισως απολογηθω καποτε θαναι ο Θεος χαχα!!!Αλλα εχω προσεξει οτι ξεφευγουν λιγο τα θεματα στο φορουμ,για το συγκεκριμενο θεμα που εθεσα δεν με νοιαζει,δεν ειναι σοβαρο...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Πανω σε αυτο ομως που , αν δεν απατώμαι, είναι εντος θεματος τι έχεις να πεις ;
Το πολυ πολυ να διαγραφει το γρουπακι ενω αυτος που το εφτιαξε διατηρει τις ίδιες αποψεις και ισως και πιο φανατισμένα πια λογω εντονου διαπληκτισμου.
Το μονο "καλο" σε όλη αυτη την ιστορια με το κραξιμο είναι ότι κραταμε τον εκαστοτε "τυπο" αποσχολημενο αφου δε βρισκω αλλο λογο που ασχολειται με όλα αυτα τα I hate, παρα έλλειψη ενδιαφεροντων.

Γενικοτερα μπορείς να αγνοείς τα off topic, και να ασχολείσαι με τα on (ασχετα με το συγκεκριμενο).
Δεν θεωρω off topic αυτα που έχουν γραψει τα παιδια παραπανω, εφοσον αναφερεσαι σε ένα γκρουπ το οποιο βρισκεται στο fb και καποιοι δεν ασχολουνται με το fb για τον οποιοδηποτε λόγω αυτοματα αποστασιοπιουνται και απο τετοια groups.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4

Βασικα συμφωνω με το κειμενο σου και ειναι on topic.Για τα υπολοιπα παιδια που δεν απαντησαν δεν με πειραζει γιατι δεν αξιζει το θεμα,κακως το εβαλα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα