τα σκυλια τα μεγαλα τουλαχιστον δεν ειναι να τα περνουμε και να τα τιραναμε κλεινοντασ τα μεσα στο σπιτι....!!καλητερα μην το περνησ.αλωστε ο λογοσ ο μεγαλητεροσ που τον πηρα ητανε για φυλακα οχι για να τον φυλαο εγω!!!τι περιμενεσ να τον εχο μεσα στο σπιτι 45 κιλλα ζωο ,τι εχο τσιουαουα
Χμμ λες την γνωμη σου και την αναθεωρεις στο ιδιο σου το post!
κ.Κωστα εχετε μεινει χωρις σκυλο ομως αυτην την στιγμη!Εχει κλαπει απο την αυλη σας!Δεν αναρωτηθηκατε γιατι?Αυτο σημαινει οτι ηταν φυλακας?Δεν το νομιζω οπως δεν το νομιζετε και εσεις ο ιδιος!
Τελοσπαντων δεν ηθελα να πω κατι παραπανω απλως ηθελα να σας κανω να αναρωτηθειτε για ποιον λογο κλαπηκε αφου ειναι 45 κιλα και τον πηρατε για φυλακα και οτι οι μεγαλοσωμες φυλες ειναι για εξω για να μην τυρρανιουνται μεσα στο σπιτι!
κ.Κωστα εγω αν ειχα εναν τετοιο κουκλο θα τον ειχα μαζι μου!
Αλλο ειναι παιρνω σκυλο με καθηκοντα φυλαξης!Αλλο ειναι παιρνω σκυλο με καθηκοντα φυλαξης τον εχω εστω εξω στην αυλη και βρισκομαι και εγω σπιτι!
Και αλλο παιρνω σκυλο με καθηκοντα φυλαξης τον εχω εξω στην αυλη και δεν βρισκομαι σπιτι!Αυτο ειναι εγκλημα!Ειναι εγκλημα γιατι στην ουσια ΔΕΝ ειναι σκυλος φυλακας,ΔΕΝ ξερει απο καθηκοντα φυλαξης και στην τελικη ειναι ενα διαμαντι που περιμενει να το κλεψουν οποιαδηποτε στιγμη λειψετε απο το σπιτι!
Με ολο τον σεβασμο για την απωλεια σας!