ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ

babuska

Member
17 Ιανουαρίου 2007
9
0
καλησπέρες και απο εμένα....

Ειμαι 25 χρόνων λατρεύω τα ζωάκια έχω αδυναμία μεγάλη στα σκυλάκια

Γεννήθηκα σε ένα σπίτι που είχε σκυλάκια , μεγάλωσα μαζί τους κυριολεκτικά (το πρώτο μου σκυλάκι ''έφυγε'' σε ηλικά 20 χρόνων) .

Τώρα εδώ και 5 μήνες έχουμε μείνει μόνοι μας γιατί έφυγε και το άλλο μας σκυλάκι και αυτό από βαθιά γεράματα.

Έχω αρχίσει και νιώθω ότι είναι καιρός να προσθέσουμε ακόμα ένα μέλος στην οικογένειά μας και ενδιαφέρομαι για μαλτεζάκι (ζω σε διαμέρισμα και δε θέλω να πάρω μεγαλόσωμο σκυλάκι) μικρούλι όσο πιο πολύ γίνεται θυληκό και φυσικά κατάλευκο.

Δεν έχω εμπιστοσύνη στα pet shop και θα ήθελα να μου δώσετε πληροφορίες (όσες μπορείτε βέβαια). Το κόστος δε με νοιάζει αν και σίγουρα θα προτιμούσα ένα χαμηλό κόστος από κάτι εξωφρενικά ποσά που είδα στο internet (1500€). Θα το αγοράσω εγώ και μου είναι πολύ δύσκολο να διαθέσω τόσα λεφτά απτη στιγμή που ο μηνιαίος μου μισθός είναι χαμηλότερος lol...

Αυτά τα ολίγα από μένα....

Καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για αυτό που κάνετε

ΥΓ. Είναι οικογενειακή η αγάπη που τρέφουμε για τα σκυλάκια (εννοώ οτι δεν θέλω μόνο εγώ να παρω σκυλάκι αλλά και η υπολοιπη οικογένειά μου απλά εγώ θα το αγοράσω)

Φλαφλάκια πολλά σε όλους σας :)

S

SwkDoG

Guest
Καλησπέρα babuska και καλωσήλθες στο φόρουμ μας!... :)

Για την αναζήτηση σου θα ήταν χρήσιμο να διαβάσεις το παρακάτω θέμα και να μιλήσεις και με την angie31 που πρόσφατα απέκτησε ένα Μαλτεζάκι.

http://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=224

babuska

Member
17 Ιανουαρίου 2007
9
0
Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ για οτ ενδιαφέρον. Ήδη έστειλα πμ στην αντζη και περιμένω με αγωνία την απάντησή της

Φλαφλάκια

babuska

Member
17 Ιανουαρίου 2007
9
0
μαλτεζ

λοιπόν .... αφού πήρα κάποιες πληροφορίες μέσω Internet κυρίως με ανταλλαγή email με εκτροφείς εξωτερικου εσωτερικου κλπ εχω να σας πω τα εξης...

Με μια εκτροφέα στην Αμερική που μίλησα η τιμή για το μαλτεζακι είναι 3500$ αλλά επειδή είδε ότι το θέλω πολύ μου το αφήνει 2500$. Παιδιά όντως το θέλω πολύ αλλά δεν έχω τόσα χρήματα!!!!

Μια άλλη που είναι στη θεσσαλονίκη μου είπε ότι η τιμή είναι 700€.

Σε ενα petshop που πήρα τηλέφωνο (είχε πάρει από εκεί με παραγγελία μια γνωστή μου ένα κανισάκι και ήταν όλα οκ με το σκυλάκι) μου είπε 400€.

Όσο για ένα άλλο petshop αρκετά γνωστή αλυσίδα μου είπαν 640€...

Είμαι λίίίίίγο μπερδεμένη

Φλαφλάκια

S

SwkDoG

Guest
Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλά Μαλτέζ σε καλύτερη τιμή από τα 3500$,σε κοντινότερη απόσταση από τις Η.Π.Α. και κατά πάσα πιθανότητα και ποιοτικότερα.

Προσωπική μου άποψη αλλά από pet-shops δεν αγοράζουμε σκυλάκια!

Αν ακολουθήσουμε όλοι αυτή την τακτική τα πράγματα για εμάς αλλά κυρίως για τους σκύλους θα γίνουν καλύτερα...σε πολλά επίπεδα.

babuska

Member
17 Ιανουαρίου 2007
9
0
Μα και εγώ το πιστεύω αυτό (οχι σκυλάκι απο pet shop) απλά πήρα κανα δυό τηλέφωνα να μάθω περίπου τις τιμές.

Όσο για το pet shop που είχε πάρει και η φίλη μου σκυλάκι... δεν είναι pet shop Που πουλάει ζωάκια αλλά μόνο αξεσουάρ για ζωάκια. Απλά είναι γνωστοί της οι ιδιοκτήτες και επειδή έχουν 6 σκυλάκια και ασχολούνται πολύ τους είχε ρωτήσει αν μπορούν να της βρουν ένα κανισάκι. Εκείνη μου τους σύστησε και εμένα με αυτό τον τρόπο

Τι να κάνω?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
το θεμα ειναι απο που θα το παρει!
γιατι υπαρχουν "εκτροφεια" και εκτροφεια

"εκτροφεια" απο την ανατολικη ευρωπη που παιρνουν 2 σκυλια και τα βαζουν συνεχεια για πουλανε(πολλα ελληνικα πετ shop κανουν δουλειες με τετοια εκτροφεια).

και εκτροφεια που ασχολουνται με την ρατσα και βαζουν σκυλια που εχουν αποδεδειγμενα καποιες ποιοτητες. Τωρα στα μαλτεζακια δεν ξερω τι παιζει ακριβως

babuska

Member
17 Ιανουαρίου 2007
9
0
Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν το ''μυστήριο'' λύθηκε!!!! Το Σάββατο που μας πέρασε καθόμουν το πρωί και επινα καφέ.... Ξαφνικά χτυπάει οτ κουδούνι ανοίγω και ήταν ο φίλος μου!!! Βγάζει το μπουφάν του .... και είχε από μέσα ένα νινάκι μαλτεζάκι !!!! Είναι μια γλύκα σας λέω πάθαμε όλοι πλάκα!!!!!! Την λένε Poupee (σημαινει κουκλίτσα στα γαλλικά) είναι μικροσκοπική και πολύ χαδιάρα. Μετά το πρώτο σοκ την πήραμε και την πήγαμε στο γιατρό όπου την εξέτασε και μου είπε να την πάω σε 5 μέρες για εμβόλιο!!!! Της αγοράσαμε και κρεββατάκι και τροφούλα!!!! Είναι μια κουκλίτσα ζωγραφιστή σας λέω!!!!!

ΑΑΑΑ!!! Μου είπε ο γιατρός να της δίνω και λίγο ζαχαρόνερο για τις υπογλυκαιμίες

Θα τη βγάλω φωτογραφία και θα τη βάλω να τη δειτε κιόλας!!!!!!

S

SwkDoG

Guest
...Άλλο ένα σκυλάκι από γυάλα pet-shop μάλλον αγοράστηκε αλλά τίποτα δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη... :?

Να σου ζήσει babuska το κουταβάκι!!!... :)

babuska

Member
17 Ιανουαρίου 2007
9
0
Καλησπέρες....

Σας ευχαριστώ πάρα πόλύ για τις ευχές. Το μαλτεζάκι το ψάχνω καιρό (εδώ και δυόμιση μήνες) απλά δεν μπορούσα να διαθέσω πολλά χρήματα. Ο φίλος μου το παρείγγειλε από μία εκτροφέα (εντός Ελλάδος) και πληρωσε αρκετά χρήματα (δε μου είπε πόσα αλλά με την ίδια είχα μιλήσει και εγώ χωρίς να το ξέρει εκείνος και την είχα απορρίψει λόγω του οικονομικού). Την είχε ''παραγγείλει'' και ''κλείσει'' εδώ και ένα μήνα. Άρα.... δεν την αγόρασε από καμιά γυάλα.

Φλαφλάκια

babuska

Member
17 Ιανουαρίου 2007
9
0
SwkDoG said:
Ε,τότε χαίρομαι που έκανα λάθος και να σου ζήσει για άλλη μια φορά!!!... :D

Εγώ να δεις πόσο χάρηκα όταν μου το είπε!!!!

Εν τω μεταξύ παιδιά είναι πάρα πολύ καλή!!! Είναι τρυφερή παιχνιδιάρα πανεξυπνη και ΝΑΙ!!!!!, πάει μόνη της κατευθείαν στην εφημερίδα!!!! Δύο φορές της το έδειξα και από τότε πάει μόνο εκεί!!!!

Φλαφλάκια