ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

macgats

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2010
56
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Ειμαι νεο μελος και χαιρομαι
πραγματικα που υπαρχει αυτος ο χορος για ανταλαγη διαφορων αποψεων και ιδεων ,ελευθερα χωρις κομπλεξ και κολληματα.

macgats

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2010
56
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΣΕ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ.

macgats

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2010
56
0
ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΔΑΝΟ 4 ΜΗΝΩΝ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΒΑΦΕΙ ΣΕ ΤΑΜΒΑ .

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλως Ηρθες!!!

Θα σε παρακαλεσω να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
na se καλωσορίσω και να σε τρελανω....
4 μηνων ξεβαφει σε ταμπα.... σκληραινει και η τριχα....
τι τον ταιζεις???? να προσεξεις βιταμινες E & Ω λιπαρά
από την ιδια ηλικία το παθαινα κι εγω αρχισα να ψαχνω τι φταει και μεχρι την ηλικία των 12 μηνων ειχε γινει σοκολατής με σκληρη τριχα....
τελικα και μετα πολύ ψαξιμο αλλαγή διατροφής μπανιο με υποαλλεργικό σαμπουάν και προσθετες βιταμινες και λιπαρα γυρισε στο ωραιο μαυρο γιαλιστερό από τοτε μονο τετοια εποχή αλλαζει σε ταμπα λίγο στις μασχαλες

macgats

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2010
56
0
Οκ. Απλος ειναι θεμα προσαρμογης στο πληκρτολογιο και τιποτα αλλο.

macgats

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2010
56
0
Ευχαριστω για τις συμβουλες.
Εχω μια ερωτηση ?
Μεχρις στιγμης το μονο που κανει ειναι να κλαψουριζει και να μοιρολογαι.Γαυγισμα τσαμπουκα ακομα τιποτα.Ποτε περιπου γινεται αυτο το θαυμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Ευχαριστω για τις συμβουλες.
Εχω μια ερωτηση ?
Μεχρις στιγμης το μονο που κανει ειναι να κλαψουριζει και να μοιρολογαι.Γαυγισμα τσαμπουκα ακομα τιποτα.Ποτε περιπου γινεται αυτο το θαυμα.
Δεν χαίρεσαι; Εγώ θα έλεγα, όσο αργότερα τόσο καλύτερα. Δεν θέλεις να έχεις έναν πονοκέφαλο λιγότερο;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
ο μολλοσόσ τώρα απλά μοιρολογα και κλαίει γιατί θελει στοργή και προδερμ... ζητα την προσοχή σου...
είναι από τις φυλές που δεν γαβγιζουν εύκολα και αυτό γιατί όπως πολλοι τους χαρακτηριζουν.. είναι ήρεμοι γιγαντες...
τους αρέσει ν παρακολουθούν παρατηρουν και μετα από την ενηλικίωση τους έχουν την ταση εφόσον κρινουν κίνδυνο να γαβγίσουν..
να χαιρεσαι που δεν το κανουν συχνα γιατί οταν συμβαινει τριζουν τα θεμελια..
ο δικος μου καθεται παρατηρει... γνωριζει ηδη τους γειτονες και δεν ασχολειται τους τυχαιους περαστικους τουσ παρατηρει αν περασουν και φυγοιυν αδιαφορα αδιαφορος είναι και ο ιδιος αν επιμεινουν και σταματησουν εξω από την πορτα απλα παρατηρει στο κουδουνισμα ένα γουφ ειναι αρκετο να τους δηλωσει την παρουσια του ωστε να προσεχουν... ολα αυτα είναι εμφυτα και χωρις εκπαιδευση..απλα πολυ καλη κοινωνκοποιηση και πολύ επαφή με κοσμο τωρα που ειναι μικρος ωστε να χτισει την αυτοπεποιθηση που χρειαζεται
εγω ακομα και τωρα ( 4 ετων κοντα) επιτρεπω να τον χαιδευουν στις βολτες αν δειξει οτι και ο ιδιος επιθυμει κατι τετοιο..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα